Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
Iyi iyi cnm masallah diyelim adama :) yumurtlama gunu oluyo cnm iliski sirasinda agri iyi yakalamissiniz hadi yumurtlamayi:)
ayy ama anlatamammmm nasıl agrım olduu bıtssınn dedım ılıskı hemen ıcımden ılıskı sonrasndada yarım saat bır saat sonraa genıtal bölgemde bız zonklama ıgne batar gbı bı kasılmayla karısık bı agrı oldu karnımada vurdu bır kac sanıyelık ama o kadar şiddetliydiki bagırcaktım nerdeyse

Iyi iyi cnm masallah diyelim adama :) yumurtlama gunu oluyo cnm iliski sirasinda agri iyi yakalamissiniz hadi yumurtlamayi:)
aayy yumurrtlama gunu oluosa yakaladık demektır ınsallah kocişim en son ki falsodan sonraa aya ısteklı gelıo eve gun asırı yaptgmzda o bır gunluk boslukda bılee cilve yapmaya calısıo bana :d maaasallah ilşkinin isini bile demeden ben ılıskı oluo önceden ugrasıodm adamı kandrcamm dıye

7sinde vurulmuştum iğneyi. 8inde çatlaması planını yapıyor ya doktor. benim de ilişki de ağrım cumartesi oldu. iki büklüm oldum. o gün mü çatladı yani yumurta. iğneden 5 gün sonra oluyor o zaman. pazar sabahı da ilişki oldu. dediğin gibi olduysa ben de yakalamışımdır inşallah zamanı :)

ben de öyle olmuştum cumartesi günü. ağlıyacaktım neredeyse. inşallah yakalamışızdır da o acıya değmiştir.

ben de öyle olmuştum cumartesi günü. ağlıyacaktım neredeyse. inşallah yakalamışızdır da o acıya değmiştir.
hiç duymamıstım yumurtlama gunu ilşkide agrı oldugunu bırsey daha ogrendm evet bende aglıcak kadar acı oldu gercekten cok şaşırdım eşime de söledım cocuk gelıo dıyo sapşik

hiç duymamıstım yumurtlama gunu ilşkide agrı oldugunu bırsey daha ogrendm evet bende aglıcak kadar acı oldu gercekten cok şaşırdım eşime de söledım cocuk gelıo dıyo sapşik
canım herhalde bizim aynı zamanlarda yumurtlama oldu sayılır. gerçi ben iğneyi taaa 7sinde vurulmuştum ama nyse... sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun. benim pek umudum yok.iğneden 10 gün geçmiş olmasına rağmen hiçbir hiisiyat belirti hiçbişey yok. ben 21 i gibi idrar testi düşünüyorum ama...ya sen

Slm kızlar bana da yardımcı olun ya 1aralikta yumurtam çatladı 13 ünde kan testi verdim.negatift simdi günüm geçti adet olamadim tekrardan test vermek iatemiyorumm bu arada geçen ayda kimyasal gebelik geçirdim acaba hamilemiyim

12 gün bakmak için erken bir tarih olabilir. bence birkaç gün daha bekle. sonra kan testi yaptır bir daha. daha sağlıklı olur.

12 gün bakmak için erken bir tarih olabilir. bence birkaç gün daha bekle. sonra kan testi yaptır bir daha. daha sağlıklı olur.
Cnm cvb verdiğin için teşekkürler ben 13gunu test verdim şimdi bugün 17. Günüm sence ne zaman vermeliyim testi adetinin uzerinden 2 gün gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…