Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
canım doktora gıttım bugun çok şükür şaşırılck bısey bence ama pazartesi 12 mm ken dün çatladı yumurtam kendılıgınden dokta gttm bugun söyledı dün hissettgmi sölemiştm catladgnı progestan 200 diye bir ilac verdi onu kullanıyorum sımdı 15 gün ılac

Insallah hadi bakalm mujdelerle gel 12mm ken catlams ne güzel Ins tutmuştur
pazartesı 12 mm salı carsamba yanı ıkı gunde büyüme oldu hissettim catladıgındada anladım böyle yerımden duramamadm ama degerlendırdım ilşki ye grdk inş tutmustur bugun ki kontroldede catladgından emin olduk bakalım gebelıgı kolaylastrmak için progestan dıye bır ılac verdı 30 kapsul 15 günde bitio inş gebelik olusur

Insallah canm progestan gebelik varsa rahim duvarını kalinlastrir yoksada regl olursun Insallah guzel haberlerle gelirsin

Cnmm cok sevindim ya hadi hayirli guzel haberlerini bekliyoruz bu ay ins benim de bugun catlatma ignem var bende bir gelismekte olan yumurta var diye biliodum doktor demesin mi bi yumurta daha yetismis ona ikisi de ayni diye :) cok mutlu oldum bi de ikisi de solda benim istedigim gibi

Günaydın kızlar, bende dün akşam gittim doktora 2 sol bir sağ olmak üzere 3 tane yumoşum olmuş, 16,5 mm ve 17mm olmuşlar. Bugünde puregon vurulduktan sonra hatta 1-2 tane daha büyüyen yumurtan olabilir dedi doktorum. Cumartesi ovitrella vurulcam pazar ilişki , bu ay şansım yüksek görünüyor inşallah bu ay bebiş olur

Insaallah kızlar bende gittm bgun daha buyumemis yumoslar bakalm sali günü gel dedi belki o zamana buyurler

kızlar şimdi iğnemi vuruldum geldim doktor iğneden sonraki gün ilişki olsun dedi ama sizce bugün de olmalı mı. dün gece oldu ilişki iğneden önce olması iyi olur diye düşündüm. ne dersiniz bu konuda?

hiç bilmiorum kı cnm ya progestan verdımı sana bana verdı ıkı günde ılıskı ıstedı ama eşim isteksız napcm bılmıorm bende

hiç bilmiorum kı cnm ya progestan verdımı sana bana verdı ıkı günde ılıskı ıstedı ama eşim isteksız napcm bılmıorm bende
verdi cnm bana dedi ki cuma iğneni vur cumartesi pazartesi çarşamba ilişki olsun progestana da çarşamba başla günde bi tane al dedi. bi de burdan okuyorum da progestanı herkes günde en az iki kez kullanıo benim doktor bi tane dedi sana ne dedi doktor

Allah büyük bakalm salı buyucekmi canm skldı biraz ama tek doz ile buyumuyecegni tahmin ediyordum bide 4gun sonra gttm erken olabilir herseyin hayırlısı napalm

bende ıkı kere kullancam senınkı kac ml bnm ki 200

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…