- 18 Ekim 2015
- 759
- 302
- 33
- 35
- Konu Sahibi Minikkk001
-
canım doktora gıttım bugun çok şükür şaşırılck bısey bence ama pazartesi 12 mm ken dün çatladı yumurtam kendılıgınden dokta gttm bugun söyledı dün hissettgmi sölemiştm catladgnı progestan 200 diye bir ilac verdi onu kullanıyorum sımdı 15 gün ılacanladım cnm hadi bakim inş ya ikisi de büyür inş :) bende yarın sabah gidecem takibe bakalım bende durumlar nasıl sol tarafımda arasıra batma oluo yumurta geliştiği için olabilir mi acaba ya inş öyledir soldan gelsin istiyorum zaten sağ tüp tıkalı ya
pazartesı 12 mm salı carsamba yanı ıkı gunde büyüme oldu hissettim catladıgındada anladım böyle yerımden duramamadm ama degerlendırdım ilşki ye grdk inş tutmustur bugun ki kontroldede catladgından emin olduk bakalım gebelıgı kolaylastrmak için progestan dıye bır ılac verdı 30 kapsul 15 günde bitio inş gebelik olusurInsallah hadi bakalm mujdelerle gel 12mm ken catlams ne güzel Ins tutmuştur
Cnmm cok sevindim ya hadi hayirli guzel haberlerini bekliyoruz bu ay ins benim de bugun catlatma ignem var bende bir gelismekte olan yumurta var diye biliodum doktor demesin mi bi yumurta daha yetismis ona ikisi de ayni diye :) cok mutlu oldum bi de ikisi de solda benim istedigim gibicanım doktora gıttım bugun çok şükür şaşırılck bısey bence ama pazartesi 12 mm ken dün çatladı yumurtam kendılıgınden dokta gttm bugun söyledı dün hissettgmi sölemiştm catladgnı progestan 200 diye bir ilac verdi onu kullanıyorum sımdı 15 gün ılac
olsun nmoralını bozma kafana da takma bnm kıler de cok kucuktu ıkı gunde degısıverdı herseyInsaallah kızlar bende gittm bgun daha buyumemis yumoslar bakalm sali günü gel dedi belki o zamana buyurler
hiç bilmiorum kı cnm ya progestan verdımı sana bana verdı ıkı günde ılıskı ıstedı ama eşim isteksız napcm bılmıorm bendekızlar şimdi iğnemi vuruldum geldim doktor iğneden sonraki gün ilişki olsun dedi ama sizce bugün de olmalı mı. dün gece oldu ilişki iğneden önce olması iyi olur diye düşündüm. ne dersiniz bu konuda?
verdi cnm bana dedi ki cuma iğneni vur cumartesi pazartesi çarşamba ilişki olsun progestana da çarşamba başla günde bi tane al dedi. bi de burdan okuyorum da progestanı herkes günde en az iki kez kullanıo benim doktor bi tane dedi sana ne dedi doktorhiç bilmiorum kı cnm ya progestan verdımı sana bana verdı ıkı günde ılıskı ıstedı ama eşim isteksız napcm bılmıorm bende
bende ıkı kere kullancam senınkı kac ml bnm ki 200verdi cnm bana dedi ki cuma iğneni vur cumartesi pazartesi çarşamba ilişki olsun progestana da çarşamba başla günde bi tane al dedi. bi de burdan okuyorum da progestanı herkes günde en az iki kez kullanıo benim doktor bi tane dedi sana ne dedi doktor
sıkma canını en iyisiAllah büyük bakalm salı buyucekmi canm skldı biraz ama tek doz ile buyumuyecegni tahmin ediyordum bide 4gun sonra gttm erken olabilir herseyin hayırlısı napalm
benimki de 200 lük cnm ama nie bi kere dedi ki yaa iki kere mi içsem bi kere dediğine eminim ama özellikle sordumbende ıkı kere kullancam senınkı kac ml bnm ki 200
eczacıda demedımıbenimki de 200 lük cnm ama nie bi kere dedi ki yaa iki kere mi içsem bi kere dediğine eminim ama özellikle sordum
yok cnm almadım zaten evde var diye . neyse ya ben doktorun dediği gibi kullanayım vardır bir bildiği heraldeeczacıda demedımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?