- 20 Ekim 2015
- 7.304
- 7.673
- 118
- 31
- Konu Sahibi Minikkk001
- #1.521
aynenn canmm ınsallah bozulmazzİnsallah canim sirayi bozmamak lazim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynenn canmm ınsallah bozulmazzİnsallah canim sirayi bozmamak lazim :)
Ayy cnm cok hossun ya halvetlerj kacirmamak lazim ozellikle persembe akşamları yani cuma geceleri :)doktorr adetın 10.günü baslayın ddemsstı bılıosun bızde dün basladık bugun akıntı geldı gündüz ama normall oylee yapışkan degıl yakı yapstrddım 2 saat olmustr az önce wc gttm baktım iki parmak arasnda uzayan akıntı gelmıs seffaf yarın adam gelsınde bıı halvet e gırelım![]()
Arayim en iyisi bugun kimisi doğuma kadar kullaniomus ya dün arastirdim da ama cogu sadece ilk 3 ay kullaniomus bana da bırak demedi daha dogrusu onunla ilgili hic bisey demedi zarari yoksa kullanmak istiyorum acikcasi dusuk onluyo neticedeBen hic kullanmadim canim progesteron drnu ara sor istersen bilemedim
Arayim en iyisi bugun kimisi doğuma kadar kullaniomus ya dün arastirdim da ama cogu sadece ilk 3 ay kullaniomus bana da bırak demedi daha dogrusu onunla ilgili hic bisey demedi zarari yoksa kullanmak istiyorum acikcasi dusuk onluyo neticede
Canimm sen sonucunu aldin mi ya nasil cikti hcg degerinen ıyısı dr u arayıp gorusmek canım ne dıyecek bakalım için nasıl rahat edecekse öyle yap canım
Caniiiim nabeerr halvet hazirliklarina basladin mi :)
Alla alla ya cnm neden böyle ki psikilojisimi bozuldu acaba cocuk mevzusundan yoksa hep mi böyleydi dedigin gibi 25 gun oldu toparlamak icin guzel vakit yanizeynep -ahmet sorma cnm yaa eşimzorluk cikartiyo bbıktım valla daha yirmibes gündebir kere geçen iliski oldu ztn sanki hergun yapiyomusuz gbi naza cekio kendini
Dedigim gibi cnm psikolojisi bozulmus o zaman rahat olamio demekki soz konusu bebek oluncazeynep-ahmet önceden böyle değildi yaa hergun olsa isterdi ben kcardim o derece bu durumlardan heralde dün iliski oldu dünü kurtardı bakalım yarın ne olcak
demekkı cnm ya o kdr da sey yedirip içiriormm valla gram fayda etmemıss istek konusundaDedigim gibi cnm psikolojisi bozulmus o zaman rahat olamio demekki soz konusu bebek olunca
aynenn cnmnerdesn
Hakkaten nerelerde bu kiz ya gercekten iyice meraklandim ses seda yok ne zamandiraynenn cnmnerdesn
gelırr yaa heralde bıyeremı gttı acaba inş iyidirHakkaten nerelerde bu kiz ya gercekten iyice meraklandim ses seda yok ne zamandir