Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
Kızlar klomen basliyacagimiz zaman regl 3günü ultrasona giriyormuyuz ben gecen ay baslamadan girmedim ama bu ay nasıl olur?

doktorr adetın 10.günü baslayın ddemsstı bılıosun bızde dün basladık bugun akıntı geldı gündüz ama normall oylee yapışkan degıl yakı yapstrddım 2 saat olmustr az önce wc gttm baktım iki parmak arasnda uzayan akıntı gelmıs seffaf yarın adam gelsınde bıı halvet e gırelım :KK70:
Ayy cnm cok hossun ya halvetlerj kacirmamak lazim ozellikle persembe akşamları yani cuma geceleri :)

Ben hic kullanmadim canim progesteron drnu ara sor istersen bilemedim
Arayim en iyisi bugun kimisi doğuma kadar kullaniomus ya dün arastirdim da ama cogu sadece ilk 3 ay kullaniomus bana da bırak demedi daha dogrusu onunla ilgili hic bisey demedi zarari yoksa kullanmak istiyorum acikcasi dusuk onluyo neticede

Arayim en iyisi bugun kimisi doğuma kadar kullaniomus ya dün arastirdim da ama cogu sadece ilk 3 ay kullaniomus bana da bırak demedi daha dogrusu onunla ilgili hic bisey demedi zarari yoksa kullanmak istiyorum acikcasi dusuk onluyo neticede

en ıyısı dr u arayıp gorusmek canım ne dıyecek bakalım için nasıl rahat edecekse öyle yap canım

kızlar herkese merhaba.hamile olanlar var sevinerek okudum önceki sayfaları:) ben adetin 5.günü başlayıp 5gün günde 1 tane olarak klomen kullandım. öncesinde 2 gebelik kaybım olmuştu. herhangi bir tedavi görmemiştim. bu kez klomene başlamadan önce vajinal ultrason ile bakıp 9-10 tane yumurtan görünüyor dedi her iki yumurtalıkta da. sizde bu kadar çok yumurta olup gebelik elde eden var mı acaba? bir de böyle çok sayıdaki yumurtanın gelişmeyip pkoya dönüşme ihtimali var mı sizce?

zeynep -ahmet sorma cnm yaa eşimzorluk cikartiyo bbıktım valla daha yirmibes gündebir kere geçen iliski oldu ztn sanki hergun yapiyomusuz gbi naza cekio kendini

zeynep -ahmet sorma cnm yaa eşimzorluk cikartiyo bbıktım valla daha yirmibes gündebir kere geçen iliski oldu ztn sanki hergun yapiyomusuz gbi naza cekio kendini
Alla alla ya cnm neden böyle ki psikilojisimi bozuldu acaba cocuk mevzusundan yoksa hep mi böyleydi dedigin gibi 25 gun oldu toparlamak icin guzel vakit yani

zeynep-ahmet zeynep-ahmet önceden böyle değildi yaa hergun olsa isterdi ben kcardim o derece bu durumlardan heralde dün ilisku oldu dünü kurtardı bakalım yarın ne olcak

zeynep-ahmet zeynep-ahmet önceden böyle değildi yaa hergun olsa isterdi ben kcardim o derece bu durumlardan heralde dün iliski oldu dünü kurtardı bakalım yarın ne olcak

zeynep-ahmet zeynep-ahmet önceden böyle değildi yaa hergun olsa isterdi ben kcardim o derece bu durumlardan heralde dün iliski oldu dünü kurtardı bakalım yarın ne olcak

Back
X