İnslh cnmKızlar inşallah pozitif olur, allah gönlünüze göre verir. Ben de adetimi bekliyorum. Tedaviye başlamak için.
Benimde kizimda öyleydi hep gobekdendi ama Dr. Tedavi şeklini değişmiş galiba evet yasa gereği yapılmıyor ama Şişli memorial yapiyo benim tanıdıkların 27 yasinda ona 2 tane koydular benim Dr. Okadar istememe rağmen kizimda koymadı yasak tek olcak dedi bu 3. Deneme olduğu için bu sefer 2 tane olucak inslhAaa ilginç benim tüm iğneler göbekten. Tek embriyo yasası var artık. 35 yaş altında tek embriyo koyuyolar. 35 üstüysen 2 embriyo hakkın oluyor. Ben 29 yaşındayım bana tek koyacaklar.
Hayırlısı olur inslh cnm Rabbim gönlümüze gore versin inslh benimde yarın kont. Var bakalım yumurtalar cogalmismi büyük ihtimal pazartesi yumurta toplanacak bi aksilik olmazsa inslhAy inşallah ne güzel demişssin:) Senin evladın varmış maşallah.Darısı bize.Bu arada benden 8 yumurta toplanmış 8i de döllenmiş.Yarın arayıp transfer gününü öğrenicem nasipse .
İnslh iyi haberlerini alırız cnm bizede moral olursun aramızda en önde sensin Rabbim yüzünü guldursun inslhMerhaba bayanlar bende 27 yasindayim ikinci tup bebek trasferimi 20 kasimda oldum 3 tane yumurtam döllendi 1 tane trasfer oldum 6 hucreli 1. Kalite dedi doktor aralik 2 de tahlil gunum bakalim bu sekilde hamile kalan oldu mu aranizda
Benimde kizimda öyleydi hep gobekdendi ama Dr. Tedavi şeklini değişmiş galiba evet yasa gereği yapılmıyor ama Şişli memorial yapiyo benim tanıdıkların 27 yasinda ona 2 tane koydular benim Dr. Okadar istememe rağmen kizimda koymadı yasak tek olcak dedi bu 3. Deneme olduğu için bu sefer 2 tane olucak inslh
bende de bu sefer pregnyl kullandı ovitrelle yerine onu da kalçadan yaptı.heralde çok bi farkı yok kalça ya da göbekten. senin yumurtalar ne durumda en son.Mrb cnm bende tedavi görüyorum bir aksilik olmazsa pazartesi yumurtalar toplanacak benim bir kızım var kardeş istiyoruz aynı merkezde tedavi görüyorum fakat değişik ilkinden oyuzden sordum bende 375 mg merional kullanıyorum kalçadan bugün de cetrotide 0.25 mg göbekten başlıyorum ben ilk kizimda kalçadan çatlatmak iğnesi hariç vurulmamisdim hep gobekdendi bu biraz değişik inslh hakkımızda hayırlısı olur
Şimdi cikdim muayeneden 8 tane olmuş 4 sağda 4 sol da pazartesi toplama olucak inslh sordum Dr. Ben ayniymis farkı yokdedi kalcadanla gobekden fark etmiyo dedibende de bu sefer pregnyl kullandı ovitrelle yerine onu da kalçadan yaptı.heralde çok bi farkı yok kalça ya da göbekten. senin yumurtalar ne durumda en son.
8 diyosa o 12'den fazla çıkar bana 7-8 dedi 15 tane toplandı 13 tanesi hücreli çıktı.geçen seferde sayılandan fazla toplandı sanırım göremiyorlar.Şimdi cikdim muayeneden 8 tane olmuş 4 sağda 4 sol da pazartesi toplama olucak inslh sordum Dr. Ben ayniymis farkı yokdedi kalcadanla gobekden fark etmiyo dedi
İnslh cnm pazartesi belli olucak8 diyosa o 12'den fazla çıkar bana 7-8 dedi 15 tane toplandı 13 tanesi hücreli çıktı.geçen seferde sayılandan fazla toplandı sanırım göremiyorlar.
Hadi hayırlısı cnm inslh güzel haberler verirsin bizeBenim 10 tane bekliyoruz demişlerdi 9 tane toplandi. Bu arada 5 embiriyomuz var diye uzuluyordum ki bugün hastaneden çok güzel bi haber geldi. Bi tanesi 2 ye bölünmüş ve 6 tane minisimiz olmus:)kismetse cumartesi gunude transferim olacak
Medicana ankaraKızlar bu arada kimler nerde tedavi goruyo
Yaa super bisey buu o zaman o tek yumurta ikizi mi olacak :) benim de cumartesi tranferim :) kacinci gun embriyosu seninkilerBenim 10 tane bekliyoruz demişlerdi 9 tane toplandi. Bu arada 5 embiriyomuz var diye uzuluyordum ki bugün hastaneden çok güzel bi haber geldi. Bi tanesi 2 ye bölünmüş ve 6 tane minisimiz olmus:)kismetse cumartesi gunude transferim olacak
Merhaba benimde 20 kasımda oldu aynı gün :)) 2 aralık test günüm hadi hayırlısıMerhaba bayanlar bende 27 yasindayim ikinci tup bebek trasferimi 20 kasimda oldum 3 tane yumurtam döllendi 1 tane trasfer oldum 6 hucreli 1. Kalite dedi doktor aralik 2 de tahlil gunum bakalim bu sekilde hamile kalan oldu mu aranizda
Bugün transferim oldu canım. 6 embriyodan 2 tanesini transfer ettiler. Geri kalanı dondurmak istiyorum dediğimde hiç kalmadığını söylediler yıkıldım resmen. Inşallah tutar bebislerim beni birakmazYaa super bisey buu o zaman o tek yumurta ikizi mi olacak :) benim de cumartesi tranferim :) kacinci gun embriyosu seninkiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?