Kasım 2015 tüp bebek tedavisi görenler buraya

Amin. Benim yaş 28 ilk denemem. Senin?
Ben 33 yaşındayım 3. Denemem cnm bende ilk denememi senin yasinda yapmisdim hemen tutdu inslh seninde tutar canım benim 3.5 yasinda bir kızım var 2. Denemeyi geçen sene donmusum vardı onla yaptım tutmadı şimdi basdan başladık tedaviye inslh hayırlısı olurda tutar hepimizin Rabbim yuzumuzu guldursun inslh

Merhaba, ben de yeni başlayacağım. Gonal f ve orgalutran kullanan var mı ? kaç gün kullandınız, herhangi bir rahatsızlık verdi mi?

Merhaba, ben de yeni başlayacağım. Gonal f ve orgalutran kullanan var mı ? kaç gün kullandınız, herhangi bir rahatsızlık verdi mi?
Hayırlı olur inslh canım ben onları kullanmadim her Dr. Farklı ilaç kullaniyo hatda benim 5 sene önceki tedavimle şimdiki farklı Dr. Aynı ama farklı tedavi uyguluyo

Hayırlı olur inslh canım ben onları kullanmadim her Dr. Farklı ilaç kullaniyo hatda benim 5 sene önceki tedavimle şimdiki farklı Dr. Aynı ama farklı tedavi uyguluyo

Sanırım isimleri ayrı olsa da içerikleri aynı. Çok zorlu bir süreç gerçekten. Umarım sağlıkla çıkarız bu durumdan.

Sanırım isimleri ayrı olsa da içerikleri aynı. Çok zorlu bir süreç gerçekten. Umarım sağlıkla çıkarız bu durumdan.
İnslh cnm evet benim bu seferki iğnelerin kalçadan sadece catlamayi engellemek için gobekdendi dün başladım inslh olumlu sonuç alırız pozitifleri goruruz kaç embiryo koyucaklar sana Dr. Bisey dedimi

Kızlar inşallah pozitif olur, allah gönlünüze göre verir. Ben de adetimi bekliyorum. Tedaviye başlamak için.

İnslh cnm evet benim bu seferki iğnelerin kalçadan sadece catlamayi engellemek için gobekdendi dün başladım inslh olumlu sonuç alırız pozitifleri goruruz kaç embiryo koyucaklar sana Dr. Bisey dedimi

Aaa ilginç benim tüm iğneler göbekten. Tek embriyo yasası var artık. 35 yaş altında tek embriyo koyuyolar. 35 üstüysen 2 embriyo hakkın oluyor. Ben 29 yaşındayım bana tek koyacaklar.

Kızlar inşallah pozitif olur, allah gönlünüze göre verir. Ben de adetimi bekliyorum. Tedaviye başlamak için.

Ben de bekliyorum aynen. Ama uzun süre d.k kullanmıştım o yüzden gecikti. Normalde dün başlamam gerekiyordu. Hala bekliyoruz :) Senin ilk denemen mi ?

Merhaba bayanlar bende 27 yasindayim ikinci tup bebek trasferimi 20 kasimda oldum 3 tane yumurtam döllendi 1 tane trasfer oldum 6 hucreli 1. Kalite dedi doktor aralik 2 de tahlil gunum bakalim bu sekilde hamile kalan oldu mu aranizda

Merhaba bayanlar bende 27 yasindayim ikinci tup bebek trasferimi 20 kasimda oldum 3 tane yumurtam döllendi 1 tane trasfer oldum 6 hucreli 1. Kalite dedi doktor aralik 2 de tahlil gunum bakalim bu sekilde hamile kalan oldu mu aranizda

Hayırlı olsun. Umarım olumlu sonuç alırsın. Sonucunu yaz lütfen.

Ay inşallah ne güzel demişssin:) Senin evladın varmış maşallah.Darısı bize.Bu arada benden 8 yumurta toplanmış 8i de döllenmiş.Yarın arayıp transfer gününü öğrenicem nasipse .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…