Kasım 2015 tüp bebek tedavisi görenler buraya

Benimde dün yumurtalarim toplandı kızlar bugün ariycaklar bilgi vermek için ama aramadilar henüz bekliyorum büyük ihtimalle cuma yada cumartesi transfer olur inslh

Benimde dün yumurtalarim toplandı kızlar bugün ariycaklar bilgi vermek için ama aramadilar henüz bekliyorum büyük ihtimalle cuma yada cumartesi transfer olur inslh
Benimde pazartesi toplanıp cumartesi transferim olmuştu 1 hafta var aramızda. Kac yumurta toplandi canim

Benimde pazartesi toplanıp cumartesi transferim olmuştu 1 hafta var aramızda. Kac yumurta toplandi canim
Geç aradılar 15 yumurta toplanmış 9 tanesi olgunmus 8 tanesi döllenmiş iyi durumdalar dedi yarın tekrar ariycakmislar cnm inslh hepimiz pozitifi goruruz bakalım kactanesi dayanacak

Geç aradılar 15 yumurta toplanmış 9 tanesi olgunmus 8 tanesi döllenmiş iyi durumdalar dedi yarın tekrar ariycakmislar cnm inslh hepimiz pozitifi goruruz bakalım kactanesi dayanacak
Çok iyi canım inşallah hepsi son gune kadar gelir. Hepimiz pozitifleri görelim inşallah.

Evet cumartesi oldu. blastokist oldugu icin 8inde test gunu dediler.hayirlisi olsun hakkimizda.
Ayni gun transferimiz olmus. Benim cok kasik agrim var. Bide cok yatmadim 2 gun yatip normal hayatima döndüm. Inşallah bi sorun olmaz. Senin nasıl kasik ağrısı batması falan var mi canım.

B

Bugün transferim oldu canım. 6 embriyodan 2 tanesini transfer ettiler. Geri kalanı dondurmak istiyorum dediğimde hiç kalmadığını söylediler yıkıldım resmen. Inşallah tutar bebislerim beni birakmaz
Selamm canim benimde 6 taneydiler 2 si transfer oldu dün nerdeysr ayni sonuclarimiz inslalahh guzel sonuclarr alirizzz

merhaba benim cumartesi transferim oldu 12yumurtadan 6 sı döllenmiş 4-5 hücreli iki tanesini taransfer ettiler geriye kalan 4 pek iç acıcı değildi bakalım bilgi verecekler Rabbim hepimize bebeklerimizi almayı nasip etsin inş.bu arada benim 3.denemem iki yıl ardan sonra tekrar denemeye karar verdim ama bu sefer yatmadın hatta transferden sonra 3 saatyolda idik ama bu sefer kendimi hiç kasmadım kafamda su an rahat hayırlısı inş

Ayni gun transferimiz olmus. Benim cok kasik agrim var. Bide cok yatmadim 2 gun yatip normal hayatima döndüm. Inşallah bi sorun olmaz. Senin nasıl kasik ağrısı batması falan var mi canım.
Evet dunden beri adet olacak gibi agrim var.ama ara ara giriyo surekli degil.agrilarin sebebi de biraz progestan aslinda. Sen agizdan mi aliyosun onu

Yinede iyi cnm inslh tutar pozitif görürsün hepimiz inslh kaçıncı günün cnm kaç tane transfer oldu cnm

bu sefer transfer sırasında ultrasonda banada seyrettirdiler onların rahme yerleştirmelerini gördüm çok güzel bir duygu
her gün onlarla konuşuyorum beni bırakmasınlar diye Rabbim hepimize tattırır bu duyguyu inş.

Kızlar bugün aradılar yarın transferin olucak saat 1 de dua edin banada inslh tutar 8 tane 4 hücreli bugün 2 tanesini transfer edicekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…