Benim de 10 taneydi ama 2 tane kaldi dediler.dondurulacak yok benim deB
Bugün transferim oldu canım. 6 embriyodan 2 tanesini transfer ettiler. Geri kalanı dondurmak istiyorum dediğimde hiç kalmadığını söylediler yıkıldım resmen. Inşallah tutar bebislerim beni birakmaz
Inşallah o kalan 2 tane tutarda bu daha bu acıları yasamayiz canım. Dua etmekten başka elden bişey gelmiyor. Senin transferin oldu mu? Benim bugün 3. gunumBenim de 10 taneydi ama 2 tane kaldi dediler.dondurulacak yok benim de
İnslh tutarlar cnm güzel haberler alirsinInşallah o kalan 2 tane tutarda bu daha bu acıları yasamayiz canım. Dua etmekten başka elden bişey gelmiyor. Senin transferin oldu mu? Benim bugün 3. gunum
Benimde pazartesi toplanıp cumartesi transferim olmuştu 1 hafta var aramızda. Kac yumurta toplandi canimBenimde dün yumurtalarim toplandı kızlar bugün ariycaklar bilgi vermek için ama aramadilar henüz bekliyorum büyük ihtimalle cuma yada cumartesi transfer olur inslh
Geç aradılar 15 yumurta toplanmış 9 tanesi olgunmus 8 tanesi döllenmiş iyi durumdalar dedi yarın tekrar ariycakmislar cnm inslh hepimiz pozitifi goruruz bakalım kactanesi dayanacakBenimde pazartesi toplanıp cumartesi transferim olmuştu 1 hafta var aramızda. Kac yumurta toplandi canim
Çok iyi canım inşallah hepsi son gune kadar gelir. Hepimiz pozitifleri görelim inşallah.Geç aradılar 15 yumurta toplanmış 9 tanesi olgunmus 8 tanesi döllenmiş iyi durumdalar dedi yarın tekrar ariycakmislar cnm inslh hepimiz pozitifi goruruz bakalım kactanesi dayanacak
Evet cumartesi oldu. blastokist oldugu icin 8inde test gunu dediler.hayirlisi olsun hakkimizda.Inşallah o kalan 2 tane tutarda bu daha bu acıları yasamayiz canım. Dua etmekten başka elden bişey gelmiyor. Senin transferin oldu mu? Benim bugün 3. gunum
Ayni gun transferimiz olmus. Benim cok kasik agrim var. Bide cok yatmadim 2 gun yatip normal hayatima döndüm. Inşallah bi sorun olmaz. Senin nasıl kasik ağrısı batması falan var mi canım.Evet cumartesi oldu. blastokist oldugu icin 8inde test gunu dediler.hayirlisi olsun hakkimizda.
Selamm canim benimde 6 taneydiler 2 si transfer oldu dün nerdeysr ayni sonuclarimiz inslalahh guzel sonuclarr alirizzzB
Bugün transferim oldu canım. 6 embriyodan 2 tanesini transfer ettiler. Geri kalanı dondurmak istiyorum dediğimde hiç kalmadığını söylediler yıkıldım resmen. Inşallah tutar bebislerim beni birakmaz
Canim benim inşallah pozitifleri görürüzSelamm canim benimde 6 taneydiler 2 si transfer oldu dün nerdeysr ayni sonuclarimiz inslalahh guzel sonuclarr alirizzz
Evet dunden beri adet olacak gibi agrim var.ama ara ara giriyo surekli degil.agrilarin sebebi de biraz progestan aslinda. Sen agizdan mi aliyosun onuAyni gun transferimiz olmus. Benim cok kasik agrim var. Bide cok yatmadim 2 gun yatip normal hayatima döndüm. Inşallah bi sorun olmaz. Senin nasıl kasik ağrısı batması falan var mi canım.
Yok igne olarak kullaniyorumEvet dunden beri adet olacak gibi agrim var.ama ara ara giriyo surekli degil.agrilarin sebebi de biraz progestan aslinda. Sen agizdan mi aliyosun onu
Yinede iyi cnm inslh tutar pozitif görürsün hepimiz inslh kaçıncı günün cnm kaç tane transfer oldu cnmmerhaba benim cumartesi transferim oldu 12yumurtadan 6 sı döllenmiş 4-5 hücreli iki tanesini taransfer ettiler geriye kalan 4 pek iç acıcı değildi bakalım bilgi verecekler Rabbim hepimize bebeklerimizi almayı nasip etsin inş.bu arada benim 3.denemem iki yıl ardan sonra tekrar denemeye karar verdim ama bu sefer yatmadın hatta transferden sonra 3 saatyolda idik ama bu sefer kendimi hiç kasmadım kafamda su an rahat hayırlısı inş
Insalalhhhh hepimizz pozitifleri görürüz insallahhh canimmCanim benim inşallah pozitifleri görürüz
cumartesini sayarsak 5. gün 2 tane transfer ettilerYinede iyi cnm inslh tutar pozitif görürsün hepimiz inslh kaçıncı günün cnm kaç tane transfer oldu cnm
bu sefer transfer sırasında ultrasonda banada seyrettirdiler onların rahme yerleştirmelerini gördüm çok güzel bir duygu
her gün onlarla konuşuyorum beni bırakmasınlar diye Rabbim hepimize tattırır bu duyguyu inş.[/QUOT Hem cok güzel duygu hemm tuaff bende hergun konusuyorum onlarlaa insallahhh tutunmusturlarr bizee ordadirlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?