- 10 Ocak 2016
- 3
- 3
- 1
- 37
- Konu Sahibi Sevimli sevim
-
Çok saçma anlamadım deseydiniz keşke bu ne canım bilmece gibimerhabalar ikinci hamileliği bir tane oğlum var. şuanda 13+3 ama kesin kasımda doğum yaparım. arkadaşlar cinsiyetle ilgili yorumlarınızı bekliyorum. ben bugün muayne oldum. doktor cinsiyetle ilk cocuğumun cinsiyetini sordu. bayağı bi baktıktan sonra söyleyecektim ama bişey gördüm söylemeyeyim sen gider bişiyler alırsın dedi. ne demek istedi acaba?
inan bende anlamadım zaten. çokta sormadım ısrar etmedim alcağım cevaptan korktum belki de. birde bu nub toerisi varmış ona koydum foto ama daha yorum alamadımÇok saçma anlamadım deseydiniz keşke bu ne canım bilmece gibi
seninle haftalarımız çok yakın senin cinsiyetle ilgili bişey dediler mi?Çok saçma anlamadım deseydiniz keşke bu ne canım bilmece gibi
bence buda erkek o yüzden öyle dedi aldırırsın falan diye mi düşündü acabamerhabalar ikinci hamileliği bir tane oğlum var. şuanda 13+3 ama kesin kasımda doğum yaparım. arkadaşlar cinsiyetle ilgili yorumlarınızı bekliyorum. ben bugün muayne oldum. doktor cinsiyetle ilk cocuğumun cinsiyetini sordu. bayağı bi baktıktan sonra söyleyecektim ama bişey gördüm söylemeyeyim sen gider bişiyler alırsın dedi. ne demek istedi acaba?
bilmiyorum ki canım kime anlatsam erkek diyor kız istiyorum hayırlısıyla tabi de. sende bişey dediler mi cinsiyet içinbence buda erkek o yüzden öyle dedi aldırırsın falan diye mi düşündü acaba
Ben haziranin 6 sinda falan gidicem doktor öyle gel dedi işte o zaman öğrencez inş tabi saklamazsa bebisseninle haftalarımız çok yakın senin cinsiyetle ilgili bişey dediler mi?
Bende kesedeki bebeğin konumuna gore yorumlayan bi arkadaş vardı ona usg resmi gönderdim bana oğlan dedi bakalım bende merak ediyorum tutacakmi, sende 5 6 haftalık usg resmine bak istersen bebek sağ tarafa yakınsa kız, sol tarafa yakınsa erkek demişti arkadaş ilginç ama tutanlar varinan bende anlamadım zaten. çokta sormadım ısrar etmedim alcağım cevaptan korktum belki de. birde bu nub toerisi varmış ona koydum foto ama daha yorum alamadım(
Al benden de okadar ben de esim de kiz istiyoruz ama nedense tum ailemin icine erkek olacagi dogmus :S ultrasonda doktorum 16. Haftasinda bakicaz dedi cinsiyetine gerci 12 haftalikken ikili test ultrasonda bir cikinti gordum ama doktor o suan ortada yukari cikarsa erkek paralel olursa kiz olacak henuz belirlemek icin erken demisti. benim de suan 13+4 bir aksilik terslik olmazsa ya kasim sonu ya aralik basi bekliyoruz bakalim.. Buarada gunlerimiz ayni gibi sureclerimizde hemen hemen ayni olacakbilmiyorum ki canım kime anlatsam erkek diyor kız istiyorum hayırlısıyla tabi de. sende bişey dediler mi cinsiyet için
valla benim doktor prof sanırım onların ağzından laf almak zor ben sormadan bir şey demiyor en son 12 haftada gittim bir şey demedi şimdi 2 hafta sonra tekrar kontrole gidicem hayırlısı inşbilmiyorum ki canım kime anlatsam erkek diyor kız istiyorum hayırlısıyla tabi de. sende bişey dediler mi cinsiyet için
aynen aramızda 1 gün var canım. ben bu ay hem özel hastaneye hemde devlete gittim ikili testi devlette yaptırdım. ayın altısında sonuç çıkıcak rica edicem cinsiyet için bakcaklarını sanmıyorum pek sonuçta devlet hastanesi bide 14+3 falan olucam o tarihte erken diyip kestirip atıcak gibime geliyor ama sansımı denicem. senin ense kalınlığı kaç çıktı bi de crl baş pop mesafesi benim ense 1,00 crl dedikleride 60,99 çıktı.Al benden de okadar ben de esim de kiz istiyoruz ama nedense tum ailemin icine erkek olacagi dogmus :S ultrasonda doktorum 16. Haftasinda bakicaz dedi cinsiyetine gerci 12 haftalikken ikili test ultrasonda bir cikinti gordum ama doktor o suan ortada yukari cikarsa erkek paralel olursa kiz olacak henuz belirlemek icin erken demisti. benim de suan 13+4 bir aksilik terslik olmazsa ya kasim sonu ya aralik basi bekliyoruz bakalim.. Buarada gunlerimiz ayni gibi sureclerimizde hemen hemen ayni olacakogrenince haber ver muhakkak cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?