Kasım 2016 annelik gelin beraber bekliyelim

Kaç aylık hamilesiniz

• 4

OY: 15 71,4%
  • Hamilelik

OY: 8 38,1%
  • Anneler

OY: 1 4,8%

• Ankete Katılan
    21
arkadaşlar bebeğinizin hareketleri nasıl ? çok merak ediyorum. ben 15. haftada ufak ufak hissetmeye başlamıştım. bugünlerde sanki tepikleri daha hissedilir oldu

arkadaşlar bebeğinizin hareketleri nasıl ? çok merak ediyorum. ben 15. haftada ufak ufak hissetmeye başlamıştım. bugünlerde sanki tepikleri daha hissedilir oldu
Masallah benimki kıpır kıpır hic durmuyo. Ozellikle karnimi sıkan elbiseler giyince sanki icerde rahat edemiyomus sıkılıyorum dercesine tekme savuruyo

uu süper .. ne güzel his değil mi yahu Rabbim herkese nasip etsinn. Cinsiyeti belli mi sizin bebişinizin ?
Evet gercekten cok güzel bi duygu. Amin insallah. Valla doktorum büyük ihtimalle erkek diyo ama kesin erkek demedigi icin bende ikilemde kaliyorum. Bakalim haftaya kontrolum var artik kesin bişi söyler heralde

Merhaba detaylı ultrasında cocugun herseyını bobrekten dalaga kadar herseyıne bakıyorlar. Tüm herseyını ıncelıyorlar. Ben oğlumda yaptırmıstım. Kısmet olursa bu kız olacak. Kızımdada yaptırcan 27 temmuza gun bıle aldım.

Merhaba ben de yaptirmaya karar verdim bayramdan sonra 21. Haftamda dusunuyorum ben de. 4Lu test sonuclarim cikacak sali gunu umarim guzel bir sonuc alir detayli ultrasona rahat girerim.

İnşallah güzel heberler alırsın. Ben sadece 2 li tarama yaptırdım. Dr um 3 luye gerek yok dedı. 4 lude yapmıcak sanırım. Yapacaksada bilmiyorum birşey demedi :)

İnşallah güzel heberler alırsın. Ben sadece 2 li tarama yaptırdım. Dr um 3 luye gerek yok dedı. 4 lude yapmıcak sanırım. Yapacaksada bilmiyorum birşey demedi :)

Tesekkur ederim. Ben de 2li yaptirdim onda bir sıkıntı çıkmadı. Gecen hafta enfeksiyondan suphenip kontrole gittim doktor 4lu zamanin gelmis yapalim dedi benimki de plansiz oldu.

Evet gercekten cok güzel bi duygu. Amin insallah. Valla doktorum büyük ihtimalle erkek diyo ama kesin erkek demedigi icin bende ikilemde kaliyorum. Bakalim haftaya kontrolum var artik kesin bişi söyler heralde
sağlıkla gelsin inşallah. benimde haftaya randevum. güzel haberler veririz inşallah birbirimize

sağlıkla gelsin inşallah. benimde haftaya randevum. güzel haberler veririz inşallah birbirimize
Insallah canım yaa fazla bi fark yok aramizda 1 hafta var. Muhakkak haberdar edelim birbirimizi. Ben sonuc netlesir netlesmez yazarim size. Haftaya hangi gün randevunuz. Birde 4 lü tarama yaptiracak mısınız

Insallah canım yaa fazla bi fark yok aramizda 1 hafta var. Muhakkak haberdar edelim birbirimizi. Ben sonuc netlesir netlesmez yazarim size. Haftaya hangi gün randevunuz. Birde 4 lü tarama yaptiracak mısınız
tamam canım yazıcam bende sonucu. 23 Haziranda benim detaylı ultrasyonum.22 sindede her zaman gittiğim drumda kontrolüm var. artık ikiside kız derse 3 drdan tasdik almış olucam. değişmez herhalde ben 2li tarama testini yaptırdım canım. onun sonucu daha net ya. 50.000 /1 çıktı risk çok çok düşük şükür ki. Tabi yine mevlam bilir.E şimdide detaylı ultrasyona gidicem. o yüzden 4 lü testi yaptırmayı düşünmüyorum. SEn yaptıracak mısın ?

Kusura bakma canım cevap yazamadim. Koyde oldugum icin telefonlar cekmiyo. Eger doktorum zorunlu degil derse yaptirmayi düşünmüyorum tabi illa yaptir derse mecbur yaptircam artik. Arastirdigima göre baya pahaliymis zaten. Ikili ve üçlü testlerim temiz çıktı inşallah gerek kalmaz yaa

yok canım ne kusuru öyle şey mi olur bence gerek kalmaz canım ben 3 lü test bile yaptırmadımen garanti ikili test zaten. ne mutlu ki ikimizinkide temiz çıkmış

Canım merhaba :) bugün doktora gittim baktı cinsiyetine ve % 99 erkek dedi tabii bidahiki ay daha da net söylerim dedi esimde bacak arasında bi çıkıntı gordum diyor erkek herhalde benim ki
canım hayırlı olsun artık çok değişceğini sanmıyorum ben. hareketlere ne zaman başladı senin bebiş? bende cumartesi günü öğreneceğim kısmetse tabi o da söylerse :)

canım hayırlı olsun artık çok değişceğini sanmıyorum ben. hareketlere ne zaman başladı senin bebiş? bende cumartesi günü öğreneceğim kısmetse tabi o da söylerse :)
Ay inş artık söyler sanada ya :)) benimkinin hareketlerini hissediyordum 18. Haftamdan önce şimdi pek birşey hissedemiyorum arasira yatarken sanki tekme atıyor 3 4 kere ust üste karnımın altında oluyor bu olay kesin tekmedir herhalde acemiyim bilemiyorum ki, birde 18. Haftadan sonra karnım küçüldü gibi ya niye böyle oldu 15. 16. Haftada daha çok büyüktü

yediklerinle alakalı olabilir canım ya da o dönemde gazın şişkinliğin vardır.

Merhabaa kizlar bende kasim annesi olacagim insallah ilk bebegim 12+4 te ogrendim cinsiyetini erkek dedi 16 haftalikken gttim yine erkek dedi bayagi erken ogrendim .asi oldunuz mu kizlar 18-21 arasinda olmak gerekiyormus sanirim bende bugun ogrendim pazartesi gidip vurdurmayi dusunuyorum.

Canim Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin yavruna , ne aşısı tetenoz mu evet çok önemli birşey bende 11 temmuzda vurdurcam bakalım,sen renkli ultrasona gittinmi ?

Canim Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin yavruna , ne aşısı tetenoz mu evet çok önemli birşey bende 11 temmuzda vurdurcam bakalım,sen renkli ultrasona gittinmi ?
Evet caniim tetanoza gitcem saglik ocaginda yapuliyomus henuz aramadilar ama ben pazartesi gidip yaptirayim diyorum.4 boyutlumu oluyo renkli utrasyon dedigin oysa doktor son gittigimde onunla bakti bebegimin midesini omurgasini filan hep gosterdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…