- 14 Ekim 2015
- 81
- 59
- 88
- Konu Sahibi Sevimli sevim
-
Masallah benimki kıpır kıpır hic durmuyo. Ozellikle karnimi sıkan elbiseler giyince sanki icerde rahat edemiyomus sıkılıyorum dercesine tekme savuruyoarkadaşlar bebeğinizin hareketleri nasıl ? çok merak ediyorum. ben 15. haftada ufak ufak hissetmeye başlamıştım. bugünlerde sanki tepikleri daha hissedilir oldu
uu süper .. ne güzel his değil mi yahuMasallah benimki kıpır kıpır hic durmuyo. Ozellikle karnimi sıkan elbiseler giyince sanki icerde rahat edemiyomus sıkılıyorum dercesine tekme savuruyo
Evet gercekten cok güzel bi duygu. Amin insallah. Valla doktorum büyük ihtimalle erkek diyo ama kesin erkek demedigi icin bende ikilemde kaliyorum. Bakalim haftaya kontrolum var artik kesin bişi söyler heraldeuu süper .. ne güzel his değil mi yahuRabbim herkese nasip etsinn. Cinsiyeti belli mi sizin bebişinizin ?
Merhaba detaylı ultrasında cocugun herseyını bobrekten dalaga kadar herseyıne bakıyorlar. Tüm herseyını ıncelıyorlar. Ben oğlumda yaptırmıstım. Kısmet olursa bu kız olacak. Kızımdada yaptırcan 27 temmuza gun bıle aldım.Merhaba arkadaslar
Ilcede yaşıyorum ve detayli ultrasonun oldugu bir hastane yok bunun icin sehire gitmem gerekecek fakat bunun hakkinda pek bilgim yok. Detayli ultrasonun faydalari nelerdir ya da detayli ultrasonda neler gorunuyor? Siz yaptiracak misiniz? Tavsiyeleriniz neler?
Merhaba detaylı ultrasında cocugun herseyını bobrekten dalaga kadar herseyıne bakıyorlar. Tüm herseyını ıncelıyorlar. Ben oğlumda yaptırmıstım. Kısmet olursa bu kız olacak. Kızımdada yaptırcan 27 temmuza gun bıle aldım.
İnşallah güzel heberler alırsın. Ben sadece 2 li tarama yaptırdım. Dr um 3 luye gerek yok dedı. 4 lude yapmıcak sanırım. Yapacaksada bilmiyorum birşey demedi :)
sağlıkla gelsin inşallah. benimde haftaya randevum. güzel haberler veririz inşallah birbirimizeEvet gercekten cok güzel bi duygu. Amin insallah. Valla doktorum büyük ihtimalle erkek diyo ama kesin erkek demedigi icin bende ikilemde kaliyorum. Bakalim haftaya kontrolum var artik kesin bişi söyler heralde
Insallah canım yaa fazla bi fark yok aramizda 1 hafta var. Muhakkak haberdar edelim birbirimizi. Ben sonuc netlesir netlesmez yazarim size. Haftaya hangi gün randevunuz. Birde 4 lü tarama yaptiracak mısınızsağlıkla gelsin inşallah. benimde haftaya randevum. güzel haberler veririz inşallah birbirimize
tamam canım yazıcam bende sonucu. 23 Haziranda benim detaylı ultrasyonum.22 sindede her zaman gittiğim drumda kontrolüm var. artık ikiside kız derse 3 drdan tasdik almış olucam. değişmez herhaldeInsallah canım yaa fazla bi fark yok aramizda 1 hafta var. Muhakkak haberdar edelim birbirimizi. Ben sonuc netlesir netlesmez yazarim size. Haftaya hangi gün randevunuz. Birde 4 lü tarama yaptiracak mısınız
Kusura bakma canım cevap yazamadim. Koyde oldugum icin telefonlar cekmiyo. Eger doktorum zorunlu degil derse yaptirmayi düşünmüyorum tabi illa yaptir derse mecbur yaptircam artik. Arastirdigima göre baya pahaliymis zaten. Ikili ve üçlü testlerim temiz çıktı inşallah gerek kalmaz yaatamam canım yazıcam bende sonucu. 23 Haziranda benim detaylı ultrasyonum.22 sindede her zaman gittiğim drumda kontrolüm var. artık ikiside kız derse 3 drdan tasdik almış olucam. değişmez herhaldeben 2li tarama testini yaptırdım canım. onun sonucu daha net ya. 50.000 /1 çıktı risk çok çok düşük şükür ki. Tabi yine mevlam bilir.E şimdide detaylı ultrasyona gidicem. o yüzden 4 lü testi yaptırmayı düşünmüyorum. SEn yaptıracak mısın ?
yok canım ne kusuru öyle şey mi olurKusura bakma canım cevap yazamadim. Koyde oldugum icin telefonlar cekmiyo. Eger doktorum zorunlu degil derse yaptirmayi düşünmüyorum tabi illa yaptir derse mecbur yaptircam artik. Arastirdigima göre baya pahaliymis zaten. Ikili ve üçlü testlerim temiz çıktı inşallah gerek kalmaz yaa
canım hayırlı olsun artık çok değişceğini sanmıyorum ben. hareketlere ne zaman başladı senin bebiş? bende cumartesi günü öğreneceğim kısmetse tabi o da söylerse :)Canım merhaba :) bugün doktora gittim baktı cinsiyetine ve % 99 erkek dedi tabii bidahiki ay daha da net söylerim dedi esimde bacak arasında bi çıkıntı gordum diyor erkek herhalde benim ki
Ay inş artık söyler sanada ya :)) benimkinin hareketlerini hissediyordum 18. Haftamdan önce şimdi pek birşey hissedemiyorum arasira yatarken sanki tekme atıyor 3 4 kere ust üste karnımın altında oluyor bu olay kesin tekmedir herhalde acemiyim bilemiyorum ki, birde 18. Haftadan sonra karnım küçüldü gibi ya niye böyle oldu 15. 16. Haftada daha çok büyüktücanım hayırlı olsun artık çok değişceğini sanmıyorum ben. hareketlere ne zaman başladı senin bebiş? bende cumartesi günü öğreneceğim kısmetse tabi o da söylerse :)
yediklerinle alakalı olabilir canım ya da o dönemde gazın şişkinliğin vardır.Ay inş artık söyler sanada ya :)) benimkinin hareketlerini hissediyordum 18. Haftamdan önce şimdi pek birşey hissedemiyorum arasira yatarken sanki tekme atıyor 3 4 kere ust üste karnımın altında oluyor bu olay kesin tekmedir herhalde acemiyim bilemiyorum ki, birde 18. Haftadan sonra karnım küçüldü gibi ya niye böyle oldu 15. 16. Haftada daha çok büyüktü
Haklısin canım belkideyediklerinle alakalı olabilir canım ya da o dönemde gazın şişkinliğin vardır.
Canim Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin yavruna , ne aşısı tetenoz mu evet çok önemli birşey bende 11 temmuzda vurdurcam bakalım,sen renkli ultrasona gittinmi ?Merhabaa kizlar bende kasim annesi olacagim insallah ilk bebegim 12+4 te ogrendim cinsiyetini erkek dedi 16 haftalikken gttim yine erkek dedi bayagi erken ogrendim .asi oldunuz mu kizlar 18-21 arasinda olmak gerekiyormus sanirim bende bugun ogrendim pazartesi gidip vurdurmayi dusunuyorum.
Evet caniim tetanoza gitcem saglik ocaginda yapuliyomus henuz aramadilar ama ben pazartesi gidip yaptirayim diyorum.4 boyutlumu oluyo renkli utrasyon dedigin oysa doktor son gittigimde onunla bakti bebegimin midesini omurgasini filan hep gosterdiCanim Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin yavruna , ne aşısı tetenoz mu evet çok önemli birşey bende 11 temmuzda vurdurcam bakalım,sen renkli ultrasona gittinmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?