- Konu Sahibi Sevimli sevim
-
çok heyecanlı çok az kalmış cnmBen haziranin 6 sinda falan gidicem doktor öyle gel dedi işte o zaman öğrencez inş tabi saklamazsa bebis
kacinci haftasinda baktirmistin cnm ense kalinligina haftaya gore deisiyor. Benaynen aramızda 1 gün var canım. ben bu ay hem özel hastaneye hemde devlete gittim ikili testi devlette yaptırdım. ayın altısında sonuç çıkıcak rica edicem cinsiyet için bakcaklarını sanmıyorum pek sonuçta devlet hastanesi bide 14+3 falan olucam o tarihte erken diyip kestirip atıcak gibime geliyor ama sansımı denicem. senin ense kalınlığı kaç çıktı bi de crl baş pop mesafesi benim ense 1,00 crl dedikleride 60,99 çıktı.
Aynen canım :))çok heyecanlı çok az kalmış cnm
Ben ogrenemedim maalesef gostermedi cumartesi tekrar gitcem sen ogrendinmi canımkızlar cinsiyet öğrenen var mı?
13 baktı söylemek istemedi 15 te bugün baktılar gene söylemediler. öğrenince yaz cnm. kızmı ki acep bizimkilerBen ogrenemedim maalesef gostermedi cumartesi tekrar gitcem sen ogrendinmi canım
Yazarim tabii, Erkeğe benziyor dedi doktor canım ya inş seninki kız benimki oglandir sanırım sen kız istiyordun dimi13 baktı söylemek istemedi 15 te bugün baktılar gene söylemediler. öğrenince yaz cnm. kızmı ki acep bizimkiler
evet canım bi oğlum var hayırlısıyla bi kızımda olsun isterim. bende hiç erkek yada kız demedi sadece 13 te baktığında doktor söyleyecektim ama bişey gördüm söylemeyeyim sen giderken birşeyler alırsın 16 bakalım dedi. bugün başka doktora gittim ona da sordum çok baktı ama göremedi. sana erkek dediyse onda yanılma pek olmuyor. allah gönlüne göre versin inşallah.Yazarim tabii, Erkeğe benziyor dedi doktor canım ya inş seninki kız benimki oglandir sanırım sen kız istiyordun dimi
Amin seninde canim, olsun şey yapma erkeksede abisiyle kanki kanki vakit geçirirler buda hoş birşeyevet canım bi oğlum var hayırlısıyla bi kızımda olsun isterim. bende hiç erkek yada kız demedi sadece 13 te baktığında doktor söyleyecektim ama bişey gördüm söylemeyeyim sen giderken birşeyler alırsın 16 bakalım dedi. bugün başka doktora gittim ona da sordum çok baktı ama göremedi. sana erkek dediyse onda yanılma pek olmuyor. allah gönlüne göre versin inşallah.
yani benimde erkek olabilir diyorsun :)Amin seninde canim, olsun şey yapma erkeksede abisiyle kanki kanki vakit geçirirler buda hoş birşey
Bilemiyorum Allah bilir seninki şuan tam muamma ilk doktorun sağolsun, erkekte olabilir kizda yariyariya şansı varyani benimde erkek olabilir diyorsun :)
Merhabalar bende Kasım annesiyim. Ikinci bebegime hamileligim. Rabbim evlatlarimizi sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Büyük ihtimalle erkek dedi doktorum. Tabi emin olmak icin birde özel e gitmeyi düşünüyorumselam:)
güzel duanız için amin diyorum... bebegınızın cinsiyeti belli oldu mu:)
Canım merhaba :) bugün doktora gittim baktı cinsiyetine ve % 99 erkek dedi tabii bidahiki ay daha da net söylerim dedi esimde bacak arasında bi çıkıntı gordum diyor erkek herhalde benim kiyani benimde erkek olabilir diyorsun :)
Bebegin kilosuna da mi bakiyorlar :O benim haftaya cts randevum16+3 olucam ozaman bakilacak insallah cinsiyetini de ogrenebilirim bakalimMerhaba bende Kasım annesi olucam kısmetse, 15+1 ken öğrendim cinsiyetini erkek dedi dr. Haftaya 4 lü taramaya gidicem. Benim 15+1 iken bebeğim boy:13,3 kilo:127 gr sizlerde yazarmısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?