Kasım 2016 annelik gelin beraber bekliyelim

Kaç aylık hamilesiniz

• 4

OY: 15 71,4%
  • Hamilelik

OY: 8 38,1%
  • Anneler

OY: 1 4,8%

• Ankete Katılan
    21
kacinci haftasinda baktirmistin cnm ense kalinligina haftaya gore deisiyor. Ben
11+4te ayrintili baktigi soylenen bir doktora gitmistim crlsi 4.66 ense kalinligi 0.86 cikmisti ama 12 +3te kendi doktoruma gittigimde boy 5.4, 1.42 cikti ense kalinligi bebegin basinin geriye ya da one egmesi +- 0.4 mm degistirebiliyormus sonuclari valla ikisinde de pozisyon ayni gibiydi ama biraz hizli gelismis gibi geldi bilemedim ama doktorlar normal sinirlarda dedi.. 33 yasimda oldugumdan oturu yas riskim ortalarda ama dusuk risk sinirrinda yine de. Esas su 3lu 4 lu testi merak ediyorum orda daha kesin cikiyor sonuclar insallah guzel sonuclar aliriz da amniyosenteze gerek kalmaz :O insallah cinsiyetini de ogrenirsin bir aksilik olmazsa ben de 16. Haftamda ogrencem daha var

Yazarim tabii, Erkeğe benziyor dedi doktor canım ya inş seninki kız benimki oglandir sanırım sen kız istiyordun dimi
evet canım bi oğlum var hayırlısıyla bi kızımda olsun isterim. bende hiç erkek yada kız demedi sadece 13 te baktığında doktor söyleyecektim ama bişey gördüm söylemeyeyim sen giderken birşeyler alırsın 16 bakalım dedi. bugün başka doktora gittim ona da sordum çok baktı ama göremedi. sana erkek dediyse onda yanılma pek olmuyor. allah gönlüne göre versin inşallah.

Amin seninde canim, olsun şey yapma erkeksede abisiyle kanki kanki vakit geçirirler buda hoş birşey

Merhabalar bende Kasım annesiyim. Ikinci bebegime hamileligim. Rabbim evlatlarimizi sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Merhaba arkadaslar
Ilcede yaşıyorum ve detayli ultrasonun oldugu bir hastane yok bunun icin sehire gitmem gerekecek fakat bunun hakkinda pek bilgim yok. Detayli ultrasonun faydalari nelerdir ya da detayli ultrasonda neler gorunuyor? Siz yaptiracak misiniz? Tavsiyeleriniz neler?

Ogrenenler var. Ogrenmeyenlerde merakla takip ediyor konusmalari.. Cinsiyet icin hepimiz sabirsiziz biliyorum.ancak bir yazi buldum. Buaraya gore 11-14 te ogrwnilen sonuclarin dogruluk payi 4/5mis yani yizde 20 hata payi mevcut 14-16 daha dogru sonuc versede 16-20. Haftalarda kesinlik elde ediliyormus..linki asagida paylasiyorum.
umarim herkes diledigi gibi bebislere sahip olur herkese iyi geceler
http://www.gebelikhesaplamasi.com/ultrasonda-bebegin-cinsiyeti-ne-zaman-belli-olur.htm

Merhaba bende Kasım annesi olucam kısmetse, 15+1 ken öğrendim cinsiyetini erkek dedi dr. Haftaya 4 lü taramaya gidicem. Benim 15+1 iken bebeğim boy:13,3 kilo:127 gr sizlerde yazarmısınız.

Merhaba bende Kasım annesi olucam kısmetse, 15+1 ken öğrendim cinsiyetini erkek dedi dr. Haftaya 4 lü taramaya gidicem. Benim 15+1 iken bebeğim boy:13,3 kilo:127 gr sizlerde yazarmısınız.
Bebegin kilosuna da mi bakiyorlar :O benim haftaya cts randevum16+3 olucam ozaman bakilacak insallah cinsiyetini de ogrenebilirim bakalim

Merhabalar. Bende Kasım annesi olacağım inşallah. 16+6 da doğum evinde dr kız dedi cinsiyetine. 23 haziranda profesörde randevum var. bakalım o ne diyecek. çok heyecanlandım kız olduğunu duyunca. Allah hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…