Kasım 2016 annelik gelin beraber bekliyelim

Kaç aylık hamilesiniz

• 4

OY: 15 71,4%
  • Hamilelik

OY: 8 38,1%
  • Anneler

OY: 1 4,8%

• Ankete Katılan
    21
Evet caniim tetanoza gitcem saglik ocaginda yapuliyomus henuz aramadilar ama ben pazartesi gidip yaptirayim diyorum.4 boyutlumu oluyo renkli utrasyon dedigin oysa doktor son gittigimde onunla bakti bebegimin midesini omurgasini filan hep gosterdi
Evet sağlık ocağı gün verdi banada, bilmiyorum ki banada doktorum detaylı ultrason dedi bende ayın sonunda gitcem bakalım sana doktorun yaptıysa kurtulmuş oldun çok iyi

Insallah canım yaa fazla bi fark yok aramizda 1 hafta var. Muhakkak haberdar edelim birbirimizi. Ben sonuc netlesir netlesmez yazarim size. Haftaya hangi gün randevunuz. Birde 4 lü tarama yaptiracak mısınız
merhabalarr. ben Perşembe günü gittim canım prof'a. herşey yolunda çok şükür. bi sıkıntımız yok. ve kız olduğu kesinleşti sen gittin mi doktora ?

Kizima 2 tane hastane çıkışı aldım. 1 tane yenidogan bez aldim. Diğerleri battaniye ydi vs. Hepsi oglumdan kalanlar var. Onlari kullanacagim. 2. De ilki gibi masraf a girmiyosun. :)

Benimde kizomdan kalan buyuk esyalar var sadece kiyafey alcam ne zam alayim bilemedim kizim altinci ayinda hersey hazirdi bu bebisimde hic acele edesim gelmiyor

Hem tadını çıkarmaya çalışıyorum, hem de heycandan sabredemiyorum Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…