- 14 Ekim 2014
- 4.935
- 4.445
- 133
- Konu Sahibi Sevimli sevim
-
Evet sağlık ocağı gün verdi banada, bilmiyorum ki banada doktorum detaylı ultrason dedi bende ayın sonunda gitcem bakalım sana doktorun yaptıysa kurtulmuş oldun çok iyiEvet caniim tetanoza gitcem saglik ocaginda yapuliyomus henuz aramadilar ama ben pazartesi gidip yaptirayim diyorum.4 boyutlumu oluyo renkli utrasyon dedigin oysa doktor son gittigimde onunla bakti bebegimin midesini omurgasini filan hep gosterdi
Canım naptiniz cinsiyetini ogrendinmi bebisinyediklerinle alakalı olabilir canım ya da o dönemde gazın şişkinliğin vardır.
merhabalarr. ben Perşembe günü gittim canım prof'a. herşey yolunda çok şükür. bi sıkıntımız yok. ve kız olduğu kesinleştiInsallah canım yaa fazla bi fark yok aramizda 1 hafta var. Muhakkak haberdar edelim birbirimizi. Ben sonuc netlesir netlesmez yazarim size. Haftaya hangi gün randevunuz. Birde 4 lü tarama yaptiracak mısınız
Merhaba, bende gittim cok şükür bizimde bir sıkıntımız yok. Bizimde erkek oldugu kesinlestimerhabalarr. ben Perşembe günü gittim canım prof'a. herşey yolunda çok şükür. bi sıkıntımız yok. ve kız olduğu kesinleştisen gittin mi doktora ?
çok şükür. sağlıkla sıhhatle kucağımıza da alırız inşallahMerhaba, bende gittim cok şükür bizimde bir sıkıntımız yok. Bizimde erkek oldugu kesinlesti
Amin insallah canımçok şükür. sağlıkla sıhhatle kucağımıza da alırız inşallah
Kesinliklee hatta gecmek bilmiyoorrDoğum yaklaştıkça günler daha yavaş geçiyor
Evet bazen bikaç dakika adım atamıyorum. Rahim kasılması sanırım.Yurudukce rahim sancisi ceken varmi kizlar aranizda??
Bugun bendede ilk defa oldu zor yurudum acilmami oluyo acaba diyorumEvet bazen bikaç dakika adım atamıyorum. Rahim kasılması sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?