- 17 Temmuz 2012
- 528
- 105
- 323
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.981
O bile zor geliyor bazen bana canım yaAman kızz insan sıkılıyo belirli bi zaman sonra :) en mantıklısı gün aşırı ilişki ihmal etmemeköylede olmuyo böylede olmuyo sabır
Dogru diyosun canım ama yapcak birsey yok olcak diye bak cok umutsuz olma tup bebek icn ben aşılama olurken yanimda yatan bayanda tup bebek olmustu ben manisadayim adıyamandan gelmisler düsun ablası burdaymıs insallah sanada bir kapı acılir ben aşılama oldum tutmadı bidaha olcaktım ama ara verdim canım bikac ay daha bekliycem çok yorucu oluyo normlde isimi yapiyorum vs aşlama olunca tutsun diye iş bile yapmadım farklı bi sey bekliyosun ama olmadı hic belli olmuyor iste umutsuz olmamak lazim arada biyerde durmak gerekiyor sanirimHem eşim hem ben çalışıyoruz bir kerede tutacağının garantisi olsa bir şekilde kırar sarar yaptırırız ama belirsizlik yiyor beynimi. Aşılama sonrası fln bakalım doktor ne diyecek ona göre bir yol çizeceğiz. Bizim burada tüp bebek merkezi de yok en yakın yer 4 saat ötede nasıl olacak ne olacak diye düşünmek çok zor. Hepimiz bu sınavı başarıyla geçeriz umarım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sende durum ne canım ?
Canım Canını sıkma inş bu ay olur her ay Yen'i umutbenim sonuçta negatif... umutlar başka bahara kaldı...
Hepimiz mi aynıyız yaa okadar olur yani :) canım valla açıkcası banada zor geliyo ilişki,, artık işe dönüştü onuda zorla yapıyoz :)O bile zor geliyor bazen bana canım yaama mecbur yapmazsan olmuyo ne zormuş ya :)
Hayırlı uğurlu olsun canım inş tutar boş bol ananas ye çok yorma kendini hareketliliğiniz kaçtı canımkızlar ben bugün üçüncü aşılamamı oldum. inşallah busefer tutar :)
Çok hızlısın canım :) hadi hayırlı olsun inşallah tutarkızlar ben bugün üçüncü aşılamamı oldum. inşallah busefer tutar :)
hareketliliği artırmak için napmak lazım biliyon mu cnmHayırlı uğurlu olsun canım inş tutar boş bol ananas ye çok yorma kendini hareketliliğiniz kaçtı canım
Teşekkürler canım :)Hayırlı uğurlu olsun canım inş tutar boş bol ananas ye çok yorma kendini hareketliliğiniz kaçtı canım
CanIm benim eşim andız pekmezi klomen kızılcık marmelatı felan çok yemişti hangisi çok etki yaptı bilmiyorum ama iyi geldihareketliliği artırmak için napmak lazım biliyon mu cnm
Yıkandıktan sonra mı yüzde 95 canım eğer öyle ise ileri hareketli çok iyi bizim ki %94 tü yıkandıktan sonra milyonunu unuttum ama herAlde 35 milyondu canım ananas tutunmayı kolaylaştırıyormuş ben yemiştimTeşekkürler canım :)
ileri hareketli: % 95
sperm: 16 milyonla yapıldı
sence nasıl iyimi seninki nasıldı? bide ananas neden yiyeyim ne faydası var?
adet günüme kadar hergünmü yemem lazım. bilgi verirmisin canımYıkandıktan sonra mı yüzde 95 canım eğer öyle ise ileri hareketli çok iyi bizim ki %94 tü yıkandıktan sonra milyonunu unuttum ama herAlde 35 milyondu canım ananas tutunmayı kolaylaştırıyormuş ben yemiştim
Canım işte o yüzden sordum ben ama yüzde kaçtı eşininki benim eşim andız pekmezi klomen kızılcık marmelatı felan çok yemişti hangisi çok etki yaptı bilmiyorum ama iyi geldi[/QU
cAnım adet olana kadar her gün bir dilim ye bence zaten faydalı daadet günüme kadar hergünmü yemem lazım. bilgi verirmisin canım
Cok güzel haber bu:) tekrar tebrik ederim:)Kızlar bugün kendi doktoruma gittim ve dün diğer doktorun dediklerini anlattım doktorum bana hiç endişelenme dedi adet tarihimi yanlış hesaplamış diğer mal 4 aralık dedi ona göre de değer iyi dedi buradan takip edelim dedi 90 çıkmıştı özel de yaptırdığımda doktor bana 165 bile çıksa Canını sıkma labaratuvar farkı olabilir demişti çok şükür 217 çıktı Allah'ıma şükürler olsun
Hayırlısı ile güzel haberi alırsın inşallah:)kızlar ben bugün üçüncü aşılamamı oldum. inşallah busefer tutar :)
Cok güzel haber bu:) tekrar tebrik ederim:)
Çok tşk ederim canım darısı başına inş
Canım kanaman yoğun mu adet gibi yoksa lekelenme tarzında mı çünkü doktorum bana bir kaç gün lekelenme tarZı kanaman olabilir endişelenme demiştiKızlar bugün aşılamanın 4. Günü ve benim kanamam varşehir dışındayım! Kendi doktorum telaş yapma gel dedi ama gidemedim tabi, pazartesi gideceğim. Burda 3 dr a gittim. Onlar da kendi dr la görüşün dediler. Canım çok sıkıldı, bana akıl verir misiniz
Hayirli olsunn tebriklerCok güzel haber bu:) tekrar tebrik ederim:)
Hayırlısı ile güzel haberi alırsın inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?