- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #1.961
Canım rahim filmi biraz da ağrı eşiğine göre değişir benim adetlerim de çok ağrılı geçtiği için çok canım yanmamıştı zaten kısa sürüyor o ağrı ben rahim filmi çekilmeden önce ağrı kesici almıştım belki o da fayda etmiştir bir de devlet hastanelerinde bildiğim kadarı ile Türkiye de narkoz yokİnşallah canïm. , bu renkli rahim filmi zor oluyor mu ? doktor bana anestezi vericeklerini söyledi.
Bu arada ben almanyada yaşıyorum 15 ay oldu buraya geleli , almancayı yeni öğreniyorum bütün konuşmaları eşim yapıyor buda beni ayrı sıkıyor .
Burada bir klinige gidiyoruz ve cuma sabahı yapılacak ,Doktor narkoz verilecek filmden 6 saat önce su ve yemek yemeyin dediler. bende nazlı degilimdir çok şükür.Canım rahim filmi biraz da ağrı eşiğine göre değişir benim adetlerim de çok ağrılı geçtiği için çok canım yanmamıştı zaten kısa sürüyor o ağrı ben rahim filmi çekilmeden önce ağrı kesici almıştım belki o da fayda etmiştir bir de devlet hastanelerinde bildiğim kadarı ile Türkiye de narkoz yok
Canim ben anestezili cekindim yattim bide kalktim valla yarim saat surmedi hastaneye yatisimla eve gitmem .evde biraz agrim oldu iki saat uyudum uyandim oda gecmisti islem bitince bi agri kesici aliosun o kadar cok azcikta kanama olabilio oda normal endiselenmeİnşallah canïm. , bu renkli rahim filmi zor oluyor mu ? doktor bana anestezi vericeklerini söyledi.
Bu arada ben almanyada yaşıyorum 15 ay oldu buraya geleli , almancayı yeni öğreniyorum bütün konuşmaları eşim yapıyor buda beni ayrı sıkıyor .
Bu arada yazmayï unutum sana çok teşekkür ederim burada üzüntüme birtek sen destek oldun allah razı olsun senden. allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah.Burada bir klinige gidiyoruz ve cuma sabahı yapılacak ,Doktor narkoz verilecek filmden 6 saat önce su ve yemek yemeyin dediler. bende nazlı degilimdir çok şükür.
Teşekkür ederim canım bunları duyunca içim biraz rahatladı.Canim ben anestezili cekindim yattim bide kalktim valla yarim saat surmedi hastaneye yatisimla eve gitmem .evde biraz agrim oldu iki saat uyudum uyandim oda gecmisti islem bitince bi agri kesici aliosun o kadar cok azcikta kanama olabilio oda normal endiselenme
Tamam canım narkozda verilecekse çok daha iyi şimdiden geçmiş olsunBurada bir klinige gidiyoruz ve cuma sabahı yapılacak ,Doktor narkoz verilecek filmden 6 saat önce su ve yemek yemeyin dediler. bende nazlı degilimdir çok şükür.
Onu bende beceremiyorum canım ya :) bu ay ovulasyon testinide yaptım tek çizgi çıktı hepsinden sıkıldımCanım evde ates olcer varsa o yontemi denesene ben gerci bu ay cozemedim ama :) 10 nunda canım başladı ama regli agrilarim alttn alttan :) Allah insallah nasip eder cok surmeden hepimize
Teşekkür ederim canımTamam canım narkozda verilecekse çok daha iyi şimdiden geçmiş olsun
Bakalım belki bir işe yarar .Ben yapmıştım bi faydasini gormedim ama denemektedir fayda var kistler için. İcilmeyecek bir tadı yok kokusu ağır sadece
Benimde kaldı ovulasyon testlerim onceden duzenli yapardim simdi unutuyorum bende sıkıldim galiba ben mi rahat davranıyorum diyorum cok ustune düşmuyorum acaba ama bak sende öylesin :)Onu bende beceremiyorum canım ya :) bu ay ovulasyon testinide yaptım tek çizgi çıktı hepsinden sıkıldımkendiliğinden olursa olur olmazsa aşılama 2 :)
Bnde 3 sene önce kist vardi 2 ay tedavi gordum fitil vs gibi dogum hastanesine gidiyordum sonra sogan kuru yaptm ozele gittimBakalım belki bir işe yarar .
Var bo vakti zamanı demek ki çok yipranmadan yormadan Allah hepimize nasip etsin canım insan ilk gün çok üzülüyo sonra alışıyo hayırlısı olsun ne diyelimbenim sonuçta negatif... umutlar başka bahara kaldı...
Devlet ödüyosa deneyin tabi canım Allahtan ümit kesilmez belli mi olur canım.Allah yarďımcınız olsun
Canim Allah bi kapı açacaktır umutsuzluga kapılma çalışmıyorsan bi işe girersin hem kafan dagılır hm biriktirirsin Allah kimseyi çaresiz bırakmasın bir şekilde sınanıyoruz belki umutsuz olmaDeniyelim bakalım ama umudum yok kafam matruşkaya döndü içinden kafa çıkıyor sürekli düşünmekten :S
Aman kızz insan sıkılıyo belirli bi zaman sonra :) en mantıklısı gün aşırı ilişki ihmal etmemekBenimde kaldı ovulasyon testlerim onceden duzenli yapardim simdi unutuyorum bende sıkıldim galiba ben mi rahat davranıyorum diyorum cok ustune düşmuyorum acaba ama bak sende öylesin :)
Hep birlikte bir sonraki ay'a inşallah üzülmek yok hayırlısı olsun nickin gibi hayat devam ediyobenim sonuçta negatif... umutlar başka bahara kaldı...
Canim Allah bi kapı açacaktır umutsuzluga kapılma çalışmıyorsan bi işe girersin hem kafan dagılır hm biriktirirsin Allah kimseyi çaresiz bırakmasın bir şekilde sınanıyoruz belki umutsuz olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?