Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Canım rahim filmi biraz da ağrı eşiğine göre değişir benim adetlerim de çok ağrılı geçtiği için çok canım yanmamıştı zaten kısa sürüyor o ağrı ben rahim filmi çekilmeden önce ağrı kesici almıştım belki o da fayda etmiştir bir de devlet hastanelerinde bildiğim kadarı ile Türkiye de narkoz yok

Burada bir klinige gidiyoruz ve cuma sabahı yapılacak ,Doktor narkoz verilecek filmden 6 saat önce su ve yemek yemeyin dediler. bende nazlı degilimdir çok şükür.

Canim ben anestezili cekindim yattim bide kalktim valla yarim saat surmedi hastaneye yatisimla eve gitmem .evde biraz agrim oldu iki saat uyudum uyandim oda gecmisti islem bitince bi agri kesici aliosun o kadar cok azcikta kanama olabilio oda normal endiselenme

Burada bir klinige gidiyoruz ve cuma sabahı yapılacak ,Doktor narkoz verilecek filmden 6 saat önce su ve yemek yemeyin dediler. bende nazlı degilimdir çok şükür.
Bu arada yazmayï unutum sana çok teşekkür ederim burada üzüntüme birtek sen destek oldun allah razı olsun senden. allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Teşekkür ederim canım bunları duyunca içim biraz rahatladı.

Canım evde ates olcer varsa o yontemi denesene ben gerci bu ay cozemedim ama :) 10 nunda canım başladı ama regli agrilarim alttn alttan :) Allah insallah nasip eder cok surmeden hepimize
Onu bende beceremiyorum canım ya :) bu ay ovulasyon testinide yaptım tek çizgi çıktı hepsinden sıkıldım kendiliğinden olursa olur olmazsa aşılama 2 :)

Arkaşlar sitede diger konulara baktım biraz şu sogan kürü ile hamile kalan o kadar çok kişi var ki bende denicem bu kürü belki bir faydası olur. kisti olanların kisti de yok olmuş .

Ben yapmıştım bi faydasini gormedim ama denemektedir fayda var kistler için. İcilmeyecek bir tadı yok kokusu ağır sadece

Onu bende beceremiyorum canım ya :) bu ay ovulasyon testinide yaptım tek çizgi çıktı hepsinden sıkıldım kendiliğinden olursa olur olmazsa aşılama 2 :)
Benimde kaldı ovulasyon testlerim onceden duzenli yapardim simdi unutuyorum bende sıkıldim galiba ben mi rahat davranıyorum diyorum cok ustune düşmuyorum acaba ama bak sende öylesin :)

Bakalım belki bir işe yarar .
Bnde 3 sene önce kist vardi 2 ay tedavi gordum fitil vs gibi dogum hastanesine gidiyordum sonra sogan kuru yaptm ozele gittim
benim sonuçta negatif... umutlar başka bahara kaldı...
Var bo vakti zamanı demek ki çok yipranmadan yormadan Allah hepimize nasip etsin canım insan ilk gün çok üzülüyo sonra alışıyo hayırlısı olsun ne diyelim

Deniyelim bakalım ama umudum yok kafam matruşkaya döndü içinden kafa çıkıyor sürekli düşünmekten :S
Canim Allah bi kapı açacaktır umutsuzluga kapılma çalışmıyorsan bi işe girersin hem kafan dagılır hm biriktirirsin Allah kimseyi çaresiz bırakmasın bir şekilde sınanıyoruz belki umutsuz olma

Benimde kaldı ovulasyon testlerim onceden duzenli yapardim simdi unutuyorum bende sıkıldim galiba ben mi rahat davranıyorum diyorum cok ustune düşmuyorum acaba ama bak sende öylesin :)
Aman kızz insan sıkılıyo belirli bi zaman sonra :) en mantıklısı gün aşırı ilişki ihmal etmemek öylede olmuyo böylede olmuyo sabır

Canim Allah bi kapı açacaktır umutsuzluga kapılma çalışmıyorsan bi işe girersin hem kafan dagılır hm biriktirirsin Allah kimseyi çaresiz bırakmasın bir şekilde sınanıyoruz belki umutsuz olma

Hem eşim hem ben çalışıyoruz bir kerede tutacağının garantisi olsa bir şekilde kırar sarar yaptırırız ama belirsizlik yiyor beynimi. Aşılama sonrası fln bakalım doktor ne diyecek ona göre bir yol çizeceğiz. Bizim burada tüp bebek merkezi de yok en yakın yer 4 saat ötede nasıl olacak ne olacak diye düşünmek çok zor. Hepimiz bu sınavı başarıyla geçeriz umarım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sende durum ne canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…