Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

teşekkür ederim gulit_m aşılamadan sonra akıntım bile çok az oldu kanama lekelenme yaşamadım, doktorum o gece ilişki önerdi ama biz yinede ilişkiye girmedik
hayırlı sağlıklı kucağınıza alın inş:) Allah hepimize nasip etsin ne zaman oldu aşılamanız ne zmn öğrendiniz.bide kandan önce idrar testi yaptınız mı çıktı mı testte? kaç gün sonra sonucu öğrendiniz. belirtiler neler oldu? Çok soru oldu kusura bakmayın:) benm yarın 15. gün dr çağırdı ama korkuyorum resmen gitmeye çıkmazsa diye

aşılamaya başlamadık henüz ama fakültedeki doktorum 2 3 kere aşılama yapalım diyor ilaçları devlet verecek masrafsız olacak diyor. hani ya tutarsa durumu. buralarda tüp bebek olayı da yok başka şehire gitmem lazım büyük sıkıntı yani Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ne diyim

Hadi hayırlı olsun kuzum ya inşallah gereek kalmaz aşılamaya hiç bu ay hamıs kalırsın.bu ayda takibe gitcekmisin
Hayırlısı canım iki aydır çok erken adet olunca hemen 2.aşılamaya geçmek istemedim biraz kendime gelmem lazım,, inşallah doğal olur,, yok canım bu ay takip yok akışına bıraktık tamamen,, doktor adet bitince gün aşırı ilişki önerdi çünkü erken yumurtlarsan yine kaçırmayın dedi öyle işte senin bat kaç canım?

Amin sağolun bütün isteyenlerde bu duyguyu tatsın diye bol bol dua ediyorum inşallah güzel haberler dahada artar
Hayırlı ılsun canım sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah bizede çok çok dua et olurmu,, buarada topik canlandı hamişlerimiz çoğalıyo ohh maşallahh maşallahhh

Hayal kırıklıgı ne kötü sabahtan beri çok üzgünüm. sabah evde test yaptım malesef negatif , kesin sonucu öğrenmek için doktora gittik kan testi ve hormon kontrolu için akşama sonuçlar çïkacak . cuma günü rahim filmi çekilecek artık umudum kalmadï çok üzgünüm

Teşekkür ederim , Aşılamam 19 kasımda oldu 2 aralıkta bhcg 40 çıktı iki gün sonra da 146 olmuştu. Kan testinden üç gün önce idrar testi yapmıştım ama negatifti sonra testten bir gün önce yeniden yaptım İlk beş dk değil ama onbeş yirmi dk sonra silik çizgi oluşmuştu pek güvenmemiştim o yüzden , en büyük belirtim aşılamadan sonra göğüslerim hep şiş ve hassastı iştahım çok açılmıştı bide aşılamanın onuncu günü sütlü kahve gibi sulu Bi akıntım olmuştu onun dışında zaten su gibi şeffaf bolca akıntım oluyo hala bide çok başım döndü hala da dönüyor aklıma gelenler bunlar umarım yardımcı olur Allah hepimizin kucağını doldursun bebişlerle inş tüm isteyenlere dua ediyorum

AMİN cnm cevpa için çok teşekkür ediyorum:) hayırlısı bakalım dediklerin bende de var ama test benim bugünde aptım negatif o yüzden umutsuzluğa kapıldım yarın kan testi vericem hayırlısı bakalım. çıkmazsa çok üzülcem gerçi de

Hayırlı ılsun canım sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah bizede çok çok dua et olurmu,, buarada topik canlandı hamişlerimiz çoğalıyo ohh maşallahh maşallahhh
teşekkür ederim sürekli dua ediyorum benim gibi bebiş özlemi çeken herkese Allah'ım sizlerede tez zamanda nasip etsin inşallah

Canım doktoruma gittim çok normal bir değer dedi Canını sıkma buradan takip edelim kanla dedi zaten bu değerle ultrasonda görülmez dedi

Canım seni çok iyi anlıyorum ben de çok üzülüyordum ama Allah inş tez zamanda güzel haberi verir sana dua ediyorum size Allah herkese tattırsın

Kızlar bugün kendi doktoruma gittim ve dün diğer doktorun dediklerini anlattım doktorum bana hiç endişelenme dedi adet tarihimi yanlış hesaplamış diğer mal 4 aralık dedi ona göre de değer iyi dedi buradan takip edelim dedi 90 çıkmıştı özel de yaptırdığımda doktor bana 165 bile çıksa Canını sıkma labaratuvar farkı olabilir demişti çok şükür 217 çıktı Allah'ıma şükürler olsun

Devlet ödüyosa deneyin tabi canım Allahtan ümit kesilmez belli mi olur canım.Allah yarďımcınız olsun

Canım evde ates olcer varsa o yontemi denesene ben gerci bu ay cozemedim ama :) 10 nunda canım başladı ama regli agrilarim alttn alttan :) Allah insallah nasip eder cok surmeden hepimize

Çok şükür canım ya boşuna üzüldün doktor yüzünden dalgınlıgına geldi herlde olsun onmli olan bebısın seninle bi sorunda yok.çok şükür saglikla rahat keyifli hamişlıkler sana :)

Çok şükür canım ya boşuna üzüldün doktor yüzünden dalgınlıgına geldi herlde olsun onmli olan bebısın seninle bi sorunda yok.çok şükür saglikla rahat keyifli hamişlıkler sana :)
Sağol canım çok şükür Allah sana da göstersin inş canım

Sağol canım inş tez zamanda sende tAdarsın
İnşallah canïm. , bu renkli rahim filmi zor oluyor mu ? doktor bana anestezi vericeklerini söyledi.
Bu arada ben almanyada yaşıyorum 15 ay oldu buraya geleli , almancayı yeni öğreniyorum bütün konuşmaları eşim yapıyor buda beni ayrı sıkıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…