Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Canım aşılamanın 12. Günü çatlatma iğnesinin 14. Günü ise belli olur benim aşılamanın 10. Günü kanda 10.12 çıkmıştı 12. Günde 30 çıkmıştı

merhaba. aşılamanın kaçıncı günü idrar testi yapmıştın?
benim bugün 10. günüm ama işten ayrılıp kan testi yaptırmaya gidemiyorum. acaba idrar testi yapsam bugün belli olur mu?

Ayyy canım hadi inş çok sevindim inş olur yaa şimdiden heyecan yaptım
Çok saol canım senin darın bana olsun benim gibilere olsun ya eşimi bi görsen inanılmaz inaniyo olduğuna hatta bitanede değil iki tane olduğunu düşünüp uşaklarım gelecek diyo cumartesi yoksa bu adama nasıl yok denir yarabbiiii ??? ne olur dua et bize hamilelerin duası kabul olur derler canım benim inşallah buraya hayırlı haberi yazarım bi gün

merhaba. aşılamanın kaçıncı günü idrar testi yapmıştın?
benim bugün 10. günüm ama işten ayrılıp kan testi yaptırmaya gidemiyorum. acaba idrar testi yapsam bugün belli olur mu?
Canım 10. Günü idrar testi yapmıştım hatta resimlerini buraya eklemiştim bak istersen önceki sayfalarda ve ama silikti sonra çatlatma iğnesinin 10. Günü yani aşılamanın 8 .günü kan testi yaptırmıştım ve 10.12 çıkmıştı iki gün sonra 30 a yükselmişti ve 14. Gün ise 90 olmuştu canım

Ayy canım benim içime doğdu bence de tuttu ben aşılamaya girmeden önce hemşire demişti ki bana Benim içime doğdu sizin bu sefer olacak diye canım inş benim dediğimde Senin için gerçek olur ve tutar hayırlı haberlerini bekliyorum inş

İns
İnşAllah canım benim İnşAllah şuan nasıl mutlu olduğumu anlatamam sana ilk sana yazicam İnşAllah...benimde aşılamam bitti yatıyodum hemşire geldi oda ayyy kaçırdım asilamani dedi elini omzuma atıp ya senin ikiz erkek bebeklerin olacak sanki İnşAllah dedi tabi ben öyle bi durumda idrak edemedim önce ertesi gün aklima geldi benimde rabbim benim gibi kim var ise herkeze nasip etsin onlara üç bana iki onlara iki bana bir versin ama hepimizede versin İnşAllah...

Canım inş inş Allah'ımız dualarımızı kabul eder bana sağlıklı bir hamilelik sana da sağlıklı bir hamilelik nasip eder inş merakla bekliyorum cevabını canım dua ediyorum buradaki herkese

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım ben de Ege üni.ye gidiyorum3 aydır. Bu ay klomen kullandım. Adetin 14.günündeyim ve 2 yumurta var. Biri 17mm diğeri 11.5mm. Yarın sabah çatlama iğnesi olcam ve cumartesi de aşılama. Ama umudum yok gelecek ay iğne ye başlayacak tutmazsa eğer. Yani gelecek ay aşılamadan daha umutluyum. Sizce aşılama doğru bir karar mı bu ay tedirginim. Yani tek yumurta var büyümüş olan. Pazar günüde progestana başlayacaksın dedi.

Canım ben de manisadayım. Nerede aşılama yaptırdın?

Bende tek yumurtayla aşılama oldum ama benim yumurta 23mm di biraz küçük degilmi ki çatlatmak için doktorun ne dedi bu konuda canım

Ben hiç duymadım canım.zaten bizde spermlerde hiç bir sorun yok 40 milyon la aşılamam oldu benim.dr herşey güzel oldu dedi ama adet olucam gibi ağrı var bu gün :-(
Hm anladim canm insallah olmazsin ya bizde var biraz da diger sayfalarda gordum hamile kaln cokmus takildi kafama insallah hayirlisi olur senin icin bebis gelir

Aşılama olduktan sonra ananas mı yemek gerekiyor?
Canım yani ben öyle okumuştum ben bir hafta yedim çok yemedim ama tutmayı kolaylaştırıyormuş Benim klomenle negatif bir aşılamam var iğne ile olan aşılamada hamile kaldım inş sen bu ay kalırsın canım seni çok iyi anlıyorum tedirginliğini Canını sıkma inş olur ne zamandır istiyorsun tatlım bana merak ettiğin her şeyi sorabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…