- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #2.001
Hayirli olsun insllah olur rabbim yardim etsin gonlune gore versinCok güzel haber bu:) tekrar tebrik ederim:)
Hayırlısı ile güzel haberi alırsın inşallah:)
Tşk ederim canımHayirli olsunn tebrikler
Adet gibi değil, ama lekelenme gibi de değil arası. Günlük pedimi 4 kere değiştirdimCanım kanaman yoğun mu adet gibi yoksa lekelenme tarzında mı çünkü doktorum bana bir kaç gün lekelenme tarZı kanaman olabilir endişelenme demişti
Canim onda bisey yokki ya bence gereksiz kuruntu yapiosun ama aklina baska bisey geliosa bi dokrora gozukebilirsin ultrasonla bakmasinda bi sakinca yok.ordaki kanamanin sebebi asilama esnasinda tek disli bi alet var onunla rahimden tuttuysa doktor odur veyada hani kanul denen aley varya spermi verdikleri o rahime kadar uzandigi icin oranin zedelenmesinden kaynakli bi durum kimimde bir gun surer kiminde bi kac gun tutmicak diye biseyin yok henuz ama dedigim gibi doktora git stresini at yinede ama dedigim gibi cikicagini dusunuyorumAdet gibi değil, ama lekelenme gibi de değil arası. Günlük pedimi 4 kere değiştirdimama sürekli yoğun adet değil. Şöyle bir yerin kesilir kanama durur ama peçeteye gelir ya ara ara kan öyle işte çok moralim bozuk
Ay canım normal olabilir o korkma sen bana doktor olabilir endişelenme demişti ama sen içinin rahatlaması için doktoruna görün canımAdet gibi değil, ama lekelenme gibi de değil arası. Günlük pedimi 4 kere değiştirdimama sürekli yoğun adet değil. Şöyle bir yerin kesilir kanama durur ama peçeteye gelir ya ara ara kan öyle işte çok moralim bozuk
Canım ben şimdiye yapmıştım zaten ben erkenden yapmaya başlamıştım testlereArkadaşlar mrb. benimde bu gün 12.günüm merak ve heyecandan ölücem :-( hem hemen 15 gün olsun istiyorum hemde bi o kadar korkuyorum 15.günden :-(
Yapmamak için zor tutuyorum kendimi 12.günden belli olurmu acaba canım ??birde bu gün adet olacakmışım gibi ağrılar var kasiklarimda :-(Canım ben şimdiye yapmıştım zaten ben erkenden yapmaya başlamıştım testlere
Ben hiç duymadım canım.zaten bizde spermlerde hiç bir sorun yok 40 milyon la aşılamam oldu benim.dr herşey güzel oldu dedi ama adet olucam gibi ağrı var bu gün :-(Kizlar bisey sorucam preseed diye bi ilac duydunuz mu jel mis bu sperm hareketsizligine iyi geliyomus ve hamile kaln cok kisi var bilginiz var mi boyle bi seydenn
Hayırlısı olsun.kızlar ben bugün üçüncü aşılamamı oldum. inşallah busefer tutar :)
Canım aşılamanın 12. Günü çatlatma iğnesinin 14. Günü ise belli olur benim aşılamanın 10. Günü kanda 10.12 çıkmıştı 12. Günde 30 çıkmıştıYapmamak için zor tutuyorum kendimi 12.günden belli olurmu acaba canım ??birde bu gün adet olacakmışım gibi ağrılar var kasiklarimda :-(
Canım çok iyi benimki 30 küsür ile aşılama oldu hareketlilikte iyiyse korkma belki de tutmuştur onun ağrısıdır çünkü benim de aynı adet ağrısı gibi ağrım olmuştu tek farkı adet ağrım giderek artardı bu ise hep aynı şiddette ve kısa sürüyorduBen hiç duymadım canım.zaten bizde spermlerde hiç bir sorun yok 40 milyon la aşılamam oldu benim.dr herşey güzel oldu dedi ama adet olucam gibi ağrı var bu gün :-(
hareketli sperm yüzdesi %95 yaziyo cnm şimdi baktımCanım çok iyi benimki 30 küsür ile aşılama oldu hareketlilikte iyiyse korkma belki de tutmuştur onun ağrısıdır çünkü benim de aynı adet ağrısı gibi ağrım olmuştu tek farkı adet ağrım giderek artardı bu ise hep aynı şiddette ve kısa sürüyordu
Canim ben anestezili cekindim yattim bide kalktim valla yarim saat surmedi hastaneye yatisimla eve gitmem .evde biraz agrim oldu iki saat uyudum uyandim oda gecmisti islem bitince bi agri kesici aliosun o kadar cok azcikta kanama olabilio oda normal endiselenme
Ayy demek.öyle canım ya ben mi öyleyim acaba diyodum ama demek degilmis oda birsey :)Hepimiz mi aynıyız yaa okadar olur yani :) canım valla açıkcası banada zor geliyo ilişki,, artık işe dönüştü onuda zorla yapıyoz :)
İyi olmaya çalışıyorum.Baypas olucak onunla uğraşıyorum.Dualarınızı bekliyorum canlarım.Rabbim beterinden saklasın-Gul- gülüm nasılsın baban nasıl oldu canım nerelerdesin?
Allah yardımcınız olsun canım güzel geçsin inşallah ameliyatı çok geçmıs olsun ederiz tabi duaİyi olmaya çalışıyorum.Baypas olucak onunla uğraşıyorum.Dualarınızı bekliyorum canlarım.Rabbim beterinden saklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?