Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Herkese iyi akşamlar.. asilamamin 12. Günü adet oldum. Bütün sartlar olumluydu beş yumurta gelismisti, esimde de hiç bir sıkıntı yoktu lakin olmayinca olmuyor.. Allah sağlık sıhhat versin hepimize..önümüzdeki maçlara bakicaz artık :)

Canım geçmiş olsun hayırlısı buymuş Allah tez zamanda nasip etsin inş.

İnşAllah cnm bidahakine daha güzel sonuçlar alırsın ALLAH hepimize yardım etsin.. ben bu gün 13.günüde deviriyorum bakalim tık yok şuan olmazda inşallah yanlız sol tarafımdaki ağrı gitmiyor gitmek bilmiyor hayırdır İnşAllah diyorum

SEN NE YAPTIN CNM GELİŞİM NE DURUMDA
Canim tonlarca yumurtam vardi ama gelismemis bi tamesi haric hapla bile daha iyi olduyodu benim hayirlisi dedik artik bu aydan sonra tup benek merkeziyle goruscem ay sonunda o hangi aya yapalim derse artik o zaman olucam onumuzdeki adetimi bekliorum gelir gelmez randevu alcam

Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Eğer aşılamalardan bir şey çıkmazsa bende izmire fln giderim herhalde çanakkaledeyim ben. önümüzdeki hafta adet olmayı bekliyorum bakalım neler olacak. psikolojik olarakta iyi gelir herhalde biraz ara vermek senin için hem vücudun hem kafan dinlenir canım.

peki tedavi görüyomusun hla çektirdikten sonra takiptesin dimi
Canim hsg cektirdigimden beri ara ara klomen kullanip catlatma ignesi oldum sonra olmayinca asilama dediler ilkini ozelde oldum tutmadi sonra hemen pesine klomenle oldum oda tutmadi bu sefer yine igneli ucuncuyu olcam ondan sonra tupe gecicem Allah izin verirse

kızlar toplanın hele ne anlatcam:):)ben geçen ay 3 kasımda aşılama yaptırdım,tabiki olmadı.ozmandan kalan çatlamayan 3 yumurtam vardı doktora gittim kist yapmaz telaşlanma dedi ondan sonrada gitmedim zaten aşılama işinide bıraktım yaza kadar bişey yaptırmıycam.Bu ay biraz çalıştık eşimle:):) normalde dün adet olmuş olmam gerekiyodu ama bgn oldu hala olmadım bide benim adetten 1hafta önce sinyaller vermeye başlar ama bu ay olmadı öyle bişey tek ve sık olan bişey vardı kasıklarımda sağlı sollu batmalar ve anlamsız sürekli olan gaz....dün normalde idrardan bakıcaktım ama eczaneye uğrama şansım olmadı eşimdende isteyemedim cünkü ona olumsuz yanıtı vermekten sıkıldım bgn akşam idrardan baktırayım diyorum ama cesaret edemiyorum yine negatifi görücem diye...bide aklıma gecen ayki aşılamanın etkisi olabilirmi diye geliyo benim adetlerim normalde asla sekmez günü gününe olurum.bakalım hayırlısı.

Canim insallah bu ay olmustir ya cok sevinirim valla sen bi kere tup bebek mi oldum demistin baskasiyla mi karistiriyorum acaba.bence sansini bi dene varsa saten 1 gun gecikmis cikmasi lazim yoksada en azindan ustumdeki stresi atarsin adetin rahatca gelir.ama bazen kistlerde bu tarz durum yapabilio test yap ve muayene ol negatif cikarsa bence

hayırlısı bakalım.evet 1 tüp bebek 2 aşılama ve rahim filmi hepsi mevcut:):)

inş gelmez bize müjde verirsin

Evet canım ya daha iyi olcagını düşünüyorum aşıĺama yaptırıp tutmayınca acaba tüp bebek mi yaptrsam bile demiştım.sımdi kafam daha rahat bikac aynsonra yaptrrim tekrar inşsllah aşılamamı bakalım artık

Evet canım ya daha iyi olcagını düşünüyorum aşıĺama yaptırıp tutmayınca acaba tüp bebek mi yaptrsam bile demiştım.sımdi kafam daha rahat bikac aynsonra yaptrrim tekrar inşsllah aşılamamı bakalım artık

Ayy canim inşalllah ya bugün güzel.haberlerini alirız inşallah hakkında hayırlısi olsun dualarımız kabul olur inşallah

Ayy canim inşalllah ya bugün güzel.haberlerini alirız inşallah hakkında hayırlısi olsun dualarımız kabul olur inşallah
inşaAllah canım valla canıma tak etti artık bende eşime şöyle güzel bir sürprizle bu mutlu haberi vermek istiyorum.ne zormuş yahu iş yerindeki bi arkadaş tüplerini bağlatmış kadın okadar doğurgan ki:):) gülermisin ağlarmısın...

Ayy sorma canım ya eşim diyo herkes tavşan gibi diyo :) napalın vrdır bundada bi hayır ama eksiklıgıni vermesin isteyen herkes ömürlü saglıklı hayırlı evlatlarlara sahip olsun inşallah amin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…