- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #2.061
Canim hsg cektirdigimden beri ara ara klomen kullanip catlatma ignesi oldum sonra olmayinca asilama dediler ilkini ozelde oldum tutmadi sonra hemen pesine klomenle oldum oda tutmadi bu sefer yine igneli ucuncuyu olcam ondan sonra tupe gecicem Allah izin verirse
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin canımİyi olmaya çalışıyorum.Baypas olucak onunla uğraşıyorum.Dualarınızı bekliyorum canlarım.Rabbim beterinden saklasın
Cumlemize canim insallah bu arada senin varmiydi sormadim sanirim sen ne durumdasin
Bana 18mm yeterli dedi. Bu ay ilişki mi aşılama mı dedi ben de aşılama iatediğimi söyledim. Ama bana açıklama yapsaydı bu ay ihtimal düşük deseydi gelecek ay aşılama yapalım derdim.Bende tek yumurtayla aşılama oldum ama benim yumurta 23mm di biraz küçük degilmi ki çatlatmak için doktorun ne dedi bu konuda canım
Canım merhaba gonal f yi ne için veriyor doktorlar?bunu bana yazdınız sanırım.bende yaklaşık 6 aydır tedavi görüyorum klomen gonal f bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldum ama olmuycağına eminim 28 kasımda olmuştum bende tüplerimden şüphe eder oldum
Çok teşekkür ederim canım. Yaklaşık 2yıl oldu. Benim de bu ay çok ümidim yok ama Yüce Rabbim inşallah ol derse olur.Canım yani ben öyle okumuştum ben bir hafta yedim çok yemedim ama tutmayı kolaylaştırıyormuş Benim klomenle negatif bir aşılamam var iğne ile olan aşılamada hamile kaldım inş sen bu ay kalırsın canım seni çok iyi anlıyorum tedirginliğini Canını sıkma inş olur ne zamandır istiyorsun tatlım bana merak ettiğin her şeyi sorabilirsin
Yakın zaten izmir. Ailem de orada. Zor olmuyor. Cumartesi yaptırcam ben de inşallah tutarGrandmedical de Tayfun bey yaptı canım sen izmire araştırıp mı gittin git gel mi yapıyorsun akraban var orda mı kalıyorsun yakın gerci yol da
İnş olur canım umudunu kaybetmeÇok teşekkür ederim canım. Yaklaşık 2yıl oldu. Benim de bu ay çok ümidim yok ama Yüce Rabbim inşallah ol derse olur.
Canım merhaba gonal f yi ne için veriyor doktorlar?
Geçmiş olsun canım benim açık çıkti ama yinede olmadı ama senin belki olmamasının sebebi buydu zaten insallah tedavin hemen sonuç verir sonrasinda hamiş olursunSelam arkadaşlar , bugün rahim filmi çekildi sağ kanal çok az açıkmış sol taraf kapalı birdahaki adet sonrası farklı bir hastanede kanalları açmak için bir işlem yapilacak , ondan sonra kanallar açılırsa hemen aşılama yapılacak . yapılacak işlemde alttan rahim kanalına daha güçlü basınçla ilaç veriliyormuş , buda olmazsa başka bir tedavi uygulanacak . artık bu işkence bitsin yaaaa .
Evet canım yakin hayırlı olsun canım inşallah tutar ilk aşılaman miYakın zaten izmir. Ailem de orada. Zor olmuyor. Cumartesi yaptırcam ben de inşallah tutar
Anladım canımyumurta büyütmek için canım daha etkili oluyomuş haplardan
Evet ilk aşılamam. Senin?Evet canım yakin hayırlı olsun canım inşallah tutar ilk aşılaman mi
Benım 1. aşılamam tutmadı doktor 1 ay ara verdi ama.ben bu ayda gitmiycem biraz daha ara vericem 2. aşılama içinEvet ilk aşılamam. Senin?
Peki 1.aşılaman iğne ile mi yoksa hap ile mi? Yumurtan kaç tane ve boyutu neydi hatırlıyor musun?Benım 1. aşılamam tutmadı doktor 1 ay ara verdi ama.ben bu ayda gitmiycem biraz daha ara vericem 2. aşılama için
Igneyle oldum hiç hatırlamıyorum boyutunu 4 tane oluşmuştu 2 sagda 2 solda ama hafta sonuna denk gelmisti son hafta pazartesi hemen ignemi yaptirdilar ertesi gunde aşilama oldum 36 saat beklemedim gerci bilmiyorum bi alakası var mıPeki 1.aşılaman iğne ile mi yoksa hap ile mi? Yumurtan kaç tane ve boyutu neydi hatırlıyor musun?
Anladım canım. Ben de sabah 6 da iğne oldum.yarın sabah da aşılama olacakIgneyle oldum hiç hatırlamıyorum boyutunu 4 tane oluşmuştu 2 sagda 2 solda ama hafta sonuna denk gelmisti son hafta pazartesi hemen ignemi yaptirdilar ertesi gunde aşilama oldum 36 saat beklemedim gerci bilmiyorum bi alakası var mı
Hayırlı olsun insallah tutar canımAnladım canım. Ben de sabah 6 da iğne oldum.yarın sabah da aşılama olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?