Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Allahım inşallah tüpe gerek kalmaz da bu sefer olur dualarımdasınız.

Cumlemize canim insallah bu arada senin varmiydi sormadim sanirim sen ne durumdasin

bunu bana yazdınız sanırım.bende yaklaşık 6 aydır tedavi görüyorum klomen gonal f bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldum ama olmuycağına eminim 28 kasımda olmuştum bende tüplerimden şüphe eder oldum

Selam arkadaşlar , bugün rahim filmi çekildi sağ kanal çok az açıkmış sol taraf kapalı birdahaki adet sonrası farklı bir hastanede kanalları açmak için bir işlem yapilacak , ondan sonra kanallar açılırsa hemen aşılama yapılacak . yapılacak işlemde alttan rahim kanalına daha güçlü basınçla ilaç veriliyormuş , buda olmazsa başka bir tedavi uygulanacak . artık bu işkence bitsin yaaaa .

Bende tek yumurtayla aşılama oldum ama benim yumurta 23mm di biraz küçük degilmi ki çatlatmak için doktorun ne dedi bu konuda canım
Bana 18mm yeterli dedi. Bu ay ilişki mi aşılama mı dedi ben de aşılama iatediğimi söyledim. Ama bana açıklama yapsaydı bu ay ihtimal düşük deseydi gelecek ay aşılama yapalım derdim.

bunu bana yazdınız sanırım.bende yaklaşık 6 aydır tedavi görüyorum klomen gonal f bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldum ama olmuycağına eminim 28 kasımda olmuştum bende tüplerimden şüphe eder oldum
Canım merhaba gonal f yi ne için veriyor doktorlar?

Çok teşekkür ederim canım. Yaklaşık 2yıl oldu. Benim de bu ay çok ümidim yok ama Yüce Rabbim inşallah ol derse olur.

Geçmiş olsun canım benim açık çıkti ama yinede olmadı ama senin belki olmamasının sebebi buydu zaten insallah tedavin hemen sonuç verir sonrasinda hamiş olursun

Peki 1.aşılaman iğne ile mi yoksa hap ile mi? Yumurtan kaç tane ve boyutu neydi hatırlıyor musun?
Igneyle oldum hiç hatırlamıyorum boyutunu 4 tane oluşmuştu 2 sagda 2 solda ama hafta sonuna denk gelmisti son hafta pazartesi hemen ignemi yaptirdilar ertesi gunde aşilama oldum 36 saat beklemedim gerci bilmiyorum bi alakası var mı

Anladım canım. Ben de sabah 6 da iğne oldum.yarın sabah da aşılama olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…