Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Canım geçmiş olsun ağrın oldu mu tüpler tıkalıyken daha ağrılı geçiyormuş diyorlar da rahim filmi bir de canım basınçla ilaç demişsin ya o zaten rahim filmi değil mi orada da basınçla ilaç veriliyor

Bana 18mm yeterli dedi. Bu ay ilişki mi aşılama mı dedi ben de aşılama iatediğimi söyledim. Ama bana açıklama yapsaydı bu ay ihtimal düşük deseydi gelecek ay aşılama yapalım derdim.
18 mm gayet ideal canım benimkinin de biri 18 mm biri de 16 mm di

Teşekkür ederim canım, henüz ağrım yok . tampon var 1, 2 saate çıkarıcam. evet ilaç ile film çekiliyor fakat yeterli olmamış , bir sonraki ilaç verme işlemi daha basınçlı olucakmış doktorum öyle söyledi . o işlemde kanalları açılabilir olmaz ise ilaç tedavisi olacak dedi bakalım nasıl olacak .

Ayy canım hadi inş bir dahakine açılır ve ilaç tedavisine gerek kalmaz

bunu bana yazdınız sanırım.bende yaklaşık 6 aydır tedavi görüyorum klomen gonal f bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldum ama olmuycağına eminim 28 kasımda olmuştum bende tüplerimden şüphe eder oldum
Evet canim sana yazmistim ins hayirlisiyla hepimiz evlaylt kokusu duyariz bi gun

Sagol canım . senin nasıl gidiyor heyecan nasıl ? eşin nasıl karşıladı ?
Şimdilik iyi çok şükür canım keseyi görmeyi bekliyorum haftaya gel demişti doktor eşim sevindi canım valla yani aslında çok çok sevinmek istemiyoruz doğana kadar hiç bişey belli olmuyor canım inş Sende en kısa zamanda tAdarsın bu duyguyu

Bana 18mm yeterli dedi. Bu ay ilişki mi aşılama mı dedi ben de aşılama iatediğimi söyledim. Ama bana açıklama yapsaydı bu ay ihtimal düşük deseydi gelecek ay aşılama yapalım derdim.
Benim biri 18 diğeri 16 mm di ve küçük küçük 4 tane daha vardı. Sorun olmaz içini rahat tut

İnşallah sağlıkla alırsın kucağına. Bir de bir şey sorabilir miyim sana. Sen hep test yapıyordun ve pozitif çıkıyordu ya. Ben de bi kere pozitif göreyim diye aşılamanın 4. Çatlatmamın 6. Günü test yaptım negatif çıktı?! Sen bu zamanlarda pozitif görüyordun değil mi??

Canım aşılamanın 4. Günü değil de 5. Günü yapmıştım çok silikti ama hiç negatif çıkmamıştı sonra ilaç 9. Günü herAlde etkisi giderdi diğer günlere göre silikleşmişti sonra 10. Günden tekrardan koyulaşmaya başladı ama hiç negatif olmadı canım

Kızlar bişey sorcam benim gonal f den dolayı 2 kistim daha olmuş zaten bir de çikolata kistim vardı siZce bunlar hamilelikte erir mi

Amin canım Allah sana da nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…