Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Ağlamakla gülmek arası bi durumdayım ayy insan hiç birşey hissetmezmi hiç bir sey hissetmiyorum rabbim hayırlısını versin İnşAllah heyecandan ölücem dua et canım
Ayyy canım Benim duygunu çok iyi anlıyorum ben de aynı durumdaydım inş güzel sonuç çıkar canım

Sonuç.negatif canım :-( çok kötüyüm şuan :-(
Canııım insan bu durumdayken ne diyeceğini de bilemiyor Allahım inş en kısa sürede senin şimdiki üzüntünü güzel sevince çevirir hayırlısı olsun canım öpüyorum seni biraz dinlen eve git komedi filmi izle ben öyle yapıyordum çok da kendini yıpratma canım inş her ay yemi umut demek

Âmin canım çok saol hiç böyle olacağımı tahmin etmezdim saki yüreğim ikiye bölündü inan ağlamak istemiyorum ama akıyo gözümden tutamıyorum..demekki nasipte yokmuş.adet olur olmaz gidicem tekrar bakalım doktora ne diycek

Sonuç.negatif canım :-( çok kötüyüm şuan :-(
Negatif aklimizda hep olsada olabilir diye bu aşılamadan sonra olan negatif başka oluyo bende çok aglamıştım ilk gün gozlerimin sızısi 2 gün gecmemisti ama sonra norml karşılıyosun Allah çok aratmaz inşallah hicbirimizi.vardr bundada bir hayır

Evet cnm hep aklımın bi kosesindeydi negatif ama bu kadar kötü olacağımı hiç düşünmemiştim şuan kandan gözbebeğim görünmüyo kan aksa ağlayacak kadar içim yandı...sabır diyorum sabır...ama pes etmek yok rabbim illaki bi güne yazdı buda bizim sınavımız...

inşallah canım güzel günler yakındır

Canım kaç lik iğne vurunmuştun çünkü benimki de geç gelişmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…