- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #2.101
Sağol canımBenim biri 18 diğeri 16 mm di ve küçük küçük 4 tane daha vardı. Sorun olmaz içini rahat tut
Hadi inşallahKızlar teste gidiyorum neolur dua edin
Hamilelik kistleri gerilettiğini biliyorum canım. Bence sorun olmazKızlar bişey sorcam benim gonal f den dolayı 2 kistim daha olmuş zaten bir de çikolata kistim vardı siZce bunlar hamilelikte erir mi
Canım inş zaten panik atak birisiyim hamilelikte de bunalım daha çok arttı bendeHamilelik kistleri gerilettiğini biliyorum canım. Bence sorun olmaz
Canım inş mutlu haberdir lütfen bilgilendirKızlar teste gidiyorum neolur dua edin
İki saat sonra belli olacakkk İnşAllahHadi inşallah
Ağlamakla gülmek arası bi durumdayım ayy insan hiç birşey hissetmezmi hiç bir sey hissetmiyorum rabbim hayırlısını versin İnşAllah heyecandan ölücem dua et canımCanım inş mutlu haberdir lütfen bilgilendir
Ayyy canım Benim duygunu çok iyi anlıyorum ben de aynı durumdaydım inş güzel sonuç çıkar canımAğlamakla gülmek arası bi durumdayım ayy insan hiç birşey hissetmezmi hiç bir sey hissetmiyorum rabbim hayırlısını versin İnşAllah heyecandan ölücem dua et canım
Canım Daha sonuç çıkmadı heraldeAğlamakla gülmek arası bi durumdayım ayy insan hiç birşey hissetmezmi hiç bir sey hissetmiyorum rabbim hayırlısını versin İnşAllah heyecandan ölücem dua et canım
Sonuç.negatif canım :-( çok kötüyüm şuan :-(Ayyy canım Benim duygunu çok iyi anlıyorum ben de aynı durumdaydım inş güzel sonuç çıkar canım
Canııım insan bu durumdayken ne diyeceğini de bilemiyor Allahım inş en kısa sürede senin şimdiki üzüntünü güzel sevince çevirir hayırlısı olsun canım öpüyorum seni biraz dinlen eve git komedi filmi izle ben öyle yapıyordum çok da kendini yıpratma canım inş her ay yemi umut demekSonuç.negatif canım :-( çok kötüyüm şuan :-(
Âmin canım çok saol hiç böyle olacağımı tahmin etmezdim saki yüreğim ikiye bölündü inan ağlamak istemiyorum ama akıyo gözümden tutamıyorum..demekki nasipte yokmuş.adet olur olmaz gidicem tekrar bakalım doktora ne diycekCanııım insan bu durumdayken ne diyeceğini de bilemiyor Allahım inş en kısa sürede senin şimdiki üzüntünü güzel sevince çevirir hayırlısı olsun canım öpüyorum seni biraz dinlen eve git komedi filmi izle ben öyle yapıyordum çok da kendini yıpratma canım inş her ay yemi umut demek
Negatif aklimizda hep olsada olabilir diye bu aşılamadan sonra olan negatif başka oluyo bende çok aglamıştım ilk gün gozlerimin sızısi 2 gün gecmemisti ama sonra norml karşılıyosun Allah çok aratmaz inşallah hicbirimizi.vardr bundada bir hayırSonuç.negatif canım :-( çok kötüyüm şuan :-(
Evet cnm hep aklımın bi kosesindeydi negatif ama bu kadar kötü olacağımı hiç düşünmemiştim şuan kandan gözbebeğim görünmüyo kan aksa ağlayacak kadar içim yandı...sabır diyorum sabır...ama pes etmek yok rabbim illaki bi güne yazdı buda bizim sınavımız...Negatif aklimizda hep olsada olabilir diye bu aşılamadan sonra olan negatif başka oluyo bende çok aglamıştım ilk gün gozlerimin sızısi 2 gün gecmemisti ama sonra norml karşılıyosun Allah çok aratmaz inşallah hicbirimizi.vardr bundada bir hayır
Evet cnm hep aklımın bi kosesindeydi negatif ama bu kadar kötü olacağımı hiç düşünmemiştim şuan kandan gözbebeğim görünmüyo kan aksa ağlayacak kadar içim yandı...sabır diyorum sabır...ama pes etmek yok rabbim illaki bi güne yazdı buda bizim sınavımız...
Geçmiş olsun , çok üzme kendini zamanı geldiğinde olur .Sonuç.negatif canım :-( çok kötüyüm şuan :-(
İnşAllah cnm zaman zeten herşeyin ilacı diyorum..Geçmiş olsun , çok üzme kendini zamanı geldiğinde olur .
Canım kaç lik iğne vurunmuştun çünkü benimki de geç gelişmiştiCanim tonlarca yumurtam vardi ama gelismemis bi tamesi haric hapla bile daha iyi olduyodu benim hayirlisi dedik artik bu aydan sonra tup benek merkeziyle goruscem ay sonunda o hangi aya yapalim derse artik o zaman olucam onumuzdeki adetimi bekliorum gelir gelmez randevu alcam
Canım sonucun ne oldumerhaba. aşılamanın kaçıncı günü idrar testi yapmıştın?
benim bugün 10. günüm ama işten ayrılıp kan testi yaptırmaya gidemiyorum. acaba idrar testi yapsam bugün belli olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?