Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Çok haklısın canım insan ne kadar da olsa çok umutlanıyor ilk aşılamayı yaptırdığımda ben kesin gözü ile tuttuğunu düşünüyordum sonuç kağıdını alınca aynı sen gibi olmuştum ondan sonra 1 yıl bekledim inş Allahım seni bekletmez canım dua ediyorum sana inş güzel haberi verirsin bize kısa zamanda

Canım kaç lik iğne vurunmuştun çünkü benimki de geç gelişmişti
75 vurdum canim hergun ama benimki garip oldu benim ilaca tepkileri cok iyiydi bu sefer boyle oldu demekki 1 ay ara verme zamanim gelmis saten asilamada bizimki tutmuyo artik diorumki insallah tupte bioyle olmaz onda ugrastirmasin rabbim insallah

Bide benimki gec gelismis gibi olmadi canim 10 15 tane yumurta gozuktu 13. Gun sadece biri 20 mm gelmisti tek yumurtaylada pek olumlu bakmiorum kendim icin digerinde 4 tu tutmadi

75 vurdum canim hergun ama benimki garip oldu benim ilaca tepkileri cok iyiydi bu sefer boyle oldu demekki 1 ay ara verme zamanim gelmis saten asilamada bizimki tutmuyo artik diorumki insallah tupte bioyle olmaz onda ugrastirmasin rabbim insallah
Hmm canım bende benim gibi oldu sandım benimki geç gelişmişti ya inş olur ya canım sen tüp bebek için nereyi düşünüyorsun Kayseri Acıbadem de Turgut aydın çok iyi diyorlar yakın mısın oraya

Yakinim aslinda canim orayida dusundum ama muhtemelen ankarada novaarta gitcem galiba ailem falan hep ankarada Ankaraliyim o yuzden ev skintisi falan yasamamk icin yorucu olmasin die orayi tercih edicem gibi gozukuyo bu ay adetim gelince gorusmeye gitmeyi dusunuyorum

Canım bende çorumluyum aslen ama görev icabı maraştayız sen Acıbadem'i de araştır canım istersen kadınlar kulübünde de çok giden var Turgut Aydın'a ben aşılama tutmasaydı rapor çıkarttırıp Turgut beye gitmeyi düşünüyordum

Sordum hastaneki doktoruma canim biliolarmis iyi dediler ama memorial kayseride bide arzu hanim varmis onun oranlarida cok yuksekmis bakalim iyice bi karar vereyimde artik nasil yaparim bilemiorum aslinda kayseri suan bana daha yakin ankarayi ailrm var rahat bi surec olur diye dusunuyorum kararsiz kaldim

Kızlar aşılamamı oldum ben. Size aşılamadan önce su için dediler mi? Ben 2lt içtim. Ama ultrasonla bakıp yapmadı. 1saat 15 dak. Yattım çok sıkıştım tuvaletim geldi kasıklarım şişti. Kalktım artık. Şimdi evde uzanıyorum

Canim skisik gel diyenler genelde ultrasonla bakarak yapiolar ama kimi doktorda ultrasona gerek duymadan yapio bana kalsa ultrasonla bakarak yapinca daha mantikli oluyo cunku iceriye soktuklari kanul varya inca hortum gibi bisey onu ultrasonda goruo spermi skinca spermide gormeye yardimci oluyo ultrason ama diorumya kimi doktor belki tecrubesine guvenio gerek gormuyo benim ilkinde bakmadilar ikincide bakarak yapildi ikiside tutmadi hayirli olsun seninki insallah hamis kalorsin

Sağol canım inşallah. Sen ne kadar süre yattın

Canım memoriali de duydum ama kadınlar kulübünde daha çok Turgut Aydın'ı övmüşler iyi araştırmak gerek sen iki yerle de görüş canım hangisi aklına yatarsa hatta bende Acıbadem'in numarası var istersen özelden yazarım numarayı

Canım Benim ultrasonda bakmadı hatta sıkılmıştım tuvaletini yapabilirsin demişti bende yapmıştım sıkışık değildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…