- 21 Ekim 2016
- 380
- 155
- 23
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #2.141
Ben 20 dak yattim kalktim canim eve gelince ilk gun wc yemek haric kalkmadimSağol canım inşallah. Sen ne kadar süre yattın
Tamam canim sen ozelden yaz bana bi orayla gorusuyum bide novaartla gorusuyum hangisi kafama yatarsa artik.bu novaartada arkadasim yaptirdi ondan once uc denemesi falan vardi negatif diger doktorlar artik gelme sizin olmaz demisti sonra buraya gitti ilkinde tuttu biraz memnuniyeti duyuncada oraya yoneldim bilen birinden olunca insan daha rahat edioCanım memoriali de duydum ama kadınlar kulübünde daha çok Turgut Aydın'ı övmüşler iyi araştırmak gerek sen iki yerle de görüş canım hangisi aklına yatarsa hatta bende Acıbadem'in numarası var istersen özelden yazarım numarayı
Tabi canım insan birinden duyunca umutları artıyor inş kısa zamanda olur ben yazıyorum sana mesajTamam canim sen ozelden yaz bana bi orayla gorusuyum bide novaartla gorusuyum hangisi kafama yatarsa artik.bu novaartada arkadasim yaptirdi ondan once uc denemesi falan vardi negatif diger doktorlar artik gelme sizin olmaz demisti sonra buraya gitti ilkinde tuttu biraz memnuniyeti duyuncada oraya yoneldim bilen birinden olunca insan daha rahat edio
Test yaptın mı?Kızlar hele bana bi bakın bugün aşılaman ın 12. günü ve benim regl tarihim de bugün dünden beri kahverengi lekelenmem oluyor o da peçete ye silince çamaşıra herhangibir şey bulasmiyor regl sancilarimda var ama 2 gündür başlamadı tutmadi diye ben 2 gündür ağla ağla bir hal oldum nedir nedendir düşünecek kafa kalmadı SİZCE NEDENDİR
Anladım canım. Ne kadar yattın peki sen?Canım Benim ultrasonda bakmadı hatta sıkılmıştım tuvaletini yapabilirsin demişti bende yapmıştım sıkışık değildim
20 dakika felan yatmıştım sonra doktor kalkabilirsiniz demişti canımAnladım canım. Ne kadar yattın peki sen?
Ama eve gelip yatmaya devam ettim benAnladım canım. Ne kadar yattın peki sen?
Canım belki yerleşme kanamasıdır test yaptın mıKızlar hele bana bi bakın bugün aşılaman ın 12. günü ve benim regl tarihim de bugün dünden beri kahverengi lekelenmem oluyor o da peçete ye silince çamaşıra herhangibir şey bulasmiyor regl sancilarimda var ama 2 gündür başlamadı tutmadi diye ben 2 gündür ağla ağla bir hal oldum nedir nedendir düşünecek kafa kalmadı SİZCE NEDENDİR
Evde yaptım canım negatifi ve ustune lekelenmeyi görünce başladım ağlamaya zatenCanım belki yerleşme kanamasıdır test yaptın mı
Canım dur hemen ağlama idrara geç çıkar zaten lekelenme artarsa adet kanamasıdırEvde yaptım canım negatifi ve ustune lekelenmeyi görünce başladım ağlamaya zaten
Canım test aldım ama o kadar korkuyorum ki yapmaya. Negatif çıkacak gibi hissediyorum o yüzden elim gitmiyor teste. Ya aslında hepimiz negatif sonuçlara alışkınız ama aşılama olunca ve olumsuz sonuçlanırsa daha çok yıkılırım diye düşünüyorum. Hiç bir belirtim de yok. Bugün 12. gün. Yarın sabah yapıcam testiCanım sonucun ne oldu
Canım yaptığında bana da haber ver bende testi yapıyordum sonra gözümü kapatıyordum canımCanım test aldım ama o kadar korkuyorum ki yapmaya. Negatif çıkacak gibi hissediyorum o yüzden elim gitmiyor teste. Ya aslında hepimiz negatif sonuçlara alışkınız ama aşılama olunca ve olumsuz sonuçlanırsa daha çok yıkılırım diye düşünüyorum. Hiç bir belirtim de yok. Bugün 12. gün. Yarın sabah yapıcam testi
Canim tesekkurler geldi mesajin ay sonunda anca giderim sanirim senide haberdar ederim insallahTabi canım insan birinden duyunca umutları artıyor inş kısa zamanda olur ben yazıyorum sana mesaj
Canım senin mesajın üzerine dayanamayıp test yaptım ve şuna şoktayım. Acaba ben mi yanlış görüyorum. Sanki 2. Çizgi var gibi ne dersin ??Canım yaptığında bana da haber ver bende testi yapıyordum sonra gözümü kapatıyordum canım
Tamam canım hayırlısı olur inşCanim tesekkurler geldi mesajin ay sonunda anca giderim sanirim senide haberdar ederim insallah
Ayyyyy Canııım gerçekten vaaar yaaa o kadar mutlu oldum kii kaçıncı gündü canım yaaa aaayyy vallahi var yaaCanım senin mesajın üzerine dayanamayıp test yaptım ve şuna şoktayım. Acaba ben mi yanlış görüyorum. Sanki 2. Çizgi var gibi ne dersin ??
Resmen var canım çok net görünüyor yarın kan ver canım aşılamanın kaçıncı günüydüCanım senin mesajın üzerine dayanamayıp test yaptım ve şuna şoktayım. Acaba ben mi yanlış görüyorum. Sanki 2. Çizgi var gibi ne dersin ??
Bugün 12. günüm. Ya benim doktor bana aşılamadan sonra 3 tane iğne verdi. Adı pregnyl. 3,7 ve 10.gün vuruldum iğneleri. Acaba iğnenin etkisiyle test sonucu hatalı olabilir mi? Kızlar bişey söyleyin , ölebilirim heyecandanAyyyyy Canııım gerçekten vaaar yaaa o kadar mutlu oldum kii kaçıncı gündü canım yaaa aaayyy vallahi var yaa
Ya canım şu an Sevincimi anlatamam sana kendimi gördüm bir an ya heyecanını Sevincini şaşkınlığını Allahım inş güzel sonucu yarın kan da da gösterir canım benimCanım senin mesajın üzerine dayanamayıp test yaptım ve şuna şoktayım. Acaba ben mi yanlış görüyorum. Sanki 2. Çizgi var gibi ne dersin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?