- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #2.161
Pregnyl de mi çatlatma iğnesi canım sana ne zaman test yap demişlerdi canımBugün 12. günüm. Ya benim doktor bana aşılamadan sonra 3 tane iğne verdi. Adı pregnyl. 3,7 ve 10.gün vuruldum iğneleri. Acaba iğnenin etkisiyle test sonucu hatalı olabilir mi? Kızlar bişey söyleyin , ölebilirim heyecandan
Canım onu bilemiyorum benim ki ovitrelleydi ve aşılamadan bir buçuk gün önce vurunmuştum başka da vurunmamıştımBugün 12. günüm. Ya benim doktor bana aşılamadan sonra 3 tane iğne verdi. Adı pregnyl. 3,7 ve 10.gün vuruldum iğneleri. Acaba iğnenin etkisiyle test sonucu hatalı olabilir mi? Kızlar bişey söyleyin , ölebilirim heyecandan
Bu gece nasıl uyurum bilmiyorum. Resmen telefon elimde senden gelcek cevabı bekliyorum Yarın pazar nerde yaptırabilirim ki testi ?Ya canım şu an Sevincimi anlatamam sana kendimi gördüm bir an ya heyecanını Sevincini şaşkınlığını Allahım inş güzel sonucu yarın kan da da gösterir canım benim
Canım onu bilemiyorum benim ki ovitrelleydi ve aşılamadan bir buçuk gün önce vurunmuştum başka da vurunmamıştım
Canım bence sen yarın bir daha yap testi koyulaşma oluyor mu pregnyl de çatlatma iğnesiymiş ben ondan hiç vurunmadım niye 10. Gün vurun demiş sana anlamadım ovitrelle bir kere vuruluyor sen sabah idrarınla bir daha yap testin varsa canımBu gece nasıl uyurum bilmiyorum. Resmen telefon elimde senden gelcek cevabı bekliyorum Yarın pazar nerde yaptırabilirim ki testi ?
Bende bilmiyorum ne iğnesi. Şimdi onu araştırıyorum. Bende anlamadım aşılamadan sonra neden bana bu iğneyi verdi. 14 Aralık'ta test yaptır demişti bana ..
Zaten 14 aralık a da az kaldı yarın 11 i olacak canım demek ki iğnenin etkisi az kalıyor vücutta inş gördüğümüz doğrudur canım yaa vallahi çok sevinirim bu sayfadan bir kardeşimin daha hamile kalmasınaBu gece nasıl uyurum bilmiyorum. Resmen telefon elimde senden gelcek cevabı bekliyorum Yarın pazar nerde yaptırabilirim ki testi ?
Bende bilmiyorum ne iğnesi. Şimdi onu araştırıyorum. Bende anlamadım aşılamadan sonra neden bana bu iğneyi verdi. 14 Aralık'ta test yaptır demişti bana ..
Canım sen ne zamandır istiyordun bir de olmama nedeniniz neydi canımBu gece nasıl uyurum bilmiyorum. Resmen telefon elimde senden gelcek cevabı bekliyorum Yarın pazar nerde yaptırabilirim ki testi ?
1 senedir istiyoruz. Herşey normal ama sebepsiz işte, bizde bilmiyoruz neden olmuyordu. 2 kere klomen denedik o da olmadı. İşte şimdi de ilk kez aşılama yapıldı. Yarın tekrar test alıp yapıcam. Sabahı zor ederim ben bu halde ama yapcak bişey yok. Allahım inşallah bana da senin gibi hamile olmayı nasip eder. Çok çok teşekkür ederim. Bu saatte derdime ortak oldun. Yarın haber vericem tekrar. Dua et benim içinCanım sen ne zamandır istiyordun bir de olmama nedeniniz neydi canım
Ne demek canım tabiki de ortak olurum bu site bunun için var canım bende hamile olacağımı hiç sanmıyordum 3cm lik çikolata kistim vardı zor görünüyordu hatta doktor bana hızlı olarak 2 aşılama yaparız en geç yılbaşından sonrada tüp bebeği yapmış oluruz demişti ama Allah'ım işte bana o güzel duyguyu yaşattı 3 yıldır istiyordum ikinci aşılamam benim Allah'ım olmayan herkese nasip etsin canım şimdi ben de iki kist daha çıktı basit kist dedi sence bu kistler hamilelikte erir mi canım bende sana bunu sorayım1 senedir istiyoruz. Herşey normal ama sebepsiz işte, bizde bilmiyoruz neden olmuyordu. 2 kere klomen denedik o da olmadı. İşte şimdi de ilk kez aşılama yapıldı. Yarın tekrar test alıp yapıcam. Sabahı zor ederim ben bu halde ama yapcak bişey yok. Allahım inşallah bana da senin gibi hamile olmayı nasip eder. Çok çok teşekkür ederim. Bu saatte derdime ortak oldun. Yarın haber vericem tekrar. Dua et benim için
Tabiki de dua ederim canım valla o testi görünce öyle heyecanlandım ki kendimi koydum yerine dedim ki ben de böyleydim Allah'ım bu güzel duyguyu bu arkadaşıma da yaşat inş diye dedim ağlayacaktım neredeyse eşim ne oldu dedi bende kadınlar kulübünde bir arkadaşta benim gibi dedim testini çekip göndermiş herAlde hamile dedim. Eşim de sevindi inş öyledir dedi canım ben bebiş özlemini çektiğim için bu sayfadaki her arkadaşımı çok iyi anlıyorum inş bu sayfadaki her kız teker teker güzel haberi verir dualarım sizlerle canım1 senedir istiyoruz. Herşey normal ama sebepsiz işte, bizde bilmiyoruz neden olmuyordu. 2 kere klomen denedik o da olmadı. İşte şimdi de ilk kez aşılama yapıldı. Yarın tekrar test alıp yapıcam. Sabahı zor ederim ben bu halde ama yapcak bişey yok. Allahım inşallah bana da senin gibi hamile olmayı nasip eder. Çok çok teşekkür ederim. Bu saatte derdime ortak oldun. Yarın haber vericem tekrar. Dua et benim için
Evet bildiğim kadarıyla hamilelikte eriyor. Hatta çok yakın bi arkadaşım var ondada kist vardı. Doktoru hemen hamile kal ki bu kistlerden kurtul dedi. Kız hamile şuandaNe demek canım tabiki de ortak olurum bu site bunun için var canım bende hamile olacağımı hiç sanmıyordum 3cm lik çikolata kistim vardı zor görünüyordu hatta doktor bana hızlı olarak 2 aşılama yaparız en geç yılbaşından sonrada tüp bebeği yapmış oluruz demişti ama Allah'ım işte bana o güzel duyguyu yaşattı 3 yıldır istiyordum ikinci aşılamam benim Allah'ım olmayan herkese nasip etsin canım şimdi ben de iki kist daha çıktı basit kist dedi sence bu kistler hamilelikte erir mi canım bende sana bunu sorayım
İlk aşılamam da eşimin hareketli sayısı %40 tı ve yeterli değildi morfoloji bozukluğu da vardı ve olmadı ondan sonra eşim genelde doğal beslenmeye özen gösterdi canım ve bu aşılama da doktor normale yakına dönmüş demişti aşılama esnasında ise normaldi hareketli sayısı %52 olmuştu her şey Allah ol deyince oluyor ben kimsenin hamile haberine dayanamıyordum artık Yen'i evli birinin yanına gidesim gelmiyordu o hamile şu hamile diye ha kıskançlık mı evet belki de ama kötü anlamda değil yani onların bebeklerine bişey olsun anlamında değil de Benim de olsun diye istemeden de olsa kıskanıyordum1 senedir istiyoruz. Herşey normal ama sebepsiz işte, bizde bilmiyoruz neden olmuyordu. 2 kere klomen denedik o da olmadı. İşte şimdi de ilk kez aşılama yapıldı. Yarın tekrar test alıp yapıcam. Sabahı zor ederim ben bu halde ama yapcak bişey yok. Allahım inşallah bana da senin gibi hamile olmayı nasip eder. Çok çok teşekkür ederim. Bu saatte derdime ortak oldun. Yarın haber vericem tekrar. Dua et benim için
Bana da çikolata kisti olduğu için hamilelik önermişti doktorum inş geriler ve biter canımEvet bildiğim kadarıyla hamilelikte eriyor. Hatta çok yakın bi arkadaşım var ondada kist vardı. Doktoru hemen hamile kal ki bu kistlerden kurtul dedi. Kız hamile şuanda
inşallah canım.. sen gönlünü ferah tut. Sonuçta doktor hamileliği önerdiğine göre vardır bi bildiği. Bu arada iğneyi araştırdım , Hcg hormonu içerir bu sebeple gebelik testi hatalı sonuç verebilir yazıyor. iğneden min 3 gün sonra test yapılmalıdır diyor. inşallah mutluluğum şu bikaç saatle sınırlı kalmaz. Yarın tekrar test yapmamın da bi anlamı yok o zaman. En iyisi pazartesi günü kan testi yaptırayım diyorumBana da çikolata kisti olduğu için hamilelik önermişti doktorum inş geriler ve biter canım
Amin canım inşallah..Bencede canim en guzeli pazartesi test yaptir hayirlisi olur ins bebeisin gobusundedir bide pazartesi gidince doktoruna sor iki gun once ogne yaptirdim etkisi surermi die
İnş canım gerçekten bebiş vardır ben o iğneden vurunmadığım için bilemedim benim ki bir kere vurulmuştu o da yine en az 10 gün hcg içeriyordu hakkında hayırlısı haberdar et beniinşallah canım.. sen gönlünü ferah tut. Sonuçta doktor hamileliği önerdiğine göre vardır bi bildiği. Bu arada iğneyi araştırdım , Hcg hormonu içerir bu sebeple gebelik testi hatalı sonuç verebilir yazıyor. iğneden min 3 gün sonra test yapılmalıdır diyor. inşallah mutluluğum şu bikaç saatle sınırlı kalmaz. Yarın tekrar test yapmamın da bi anlamı yok o zaman. En iyisi pazartesi günü kan testi yaptırayım diyorum
Âmin canım ALLAH razı olsun..rabbim seninde evladını da hayırlısıyla kucagina almayı nasip etsin canim..Çok haklısın canım insan ne kadar da olsa çok umutlanıyor ilk aşılamayı yaptırdığımda ben kesin gözü ile tuttuğunu düşünüyordum sonuç kağıdını alınca aynı sen gibi olmuştum ondan sonra 1 yıl bekledim inş Allahım seni bekletmez canım dua ediyorum sana inş güzel haberi verirsin bize kısa zamanda
Amin canım inş kısa sürede güzel duyguyu tadarsınÂmin canım ALLAH razı olsun..rabbim seninde evladını da hayırlısıyla kucagina almayı nasip etsin canim..
Merhaba canım aramıza hoşgeldin inşallah güzel haberleri hepimiz alıcaz bugün kandil ve ben hepimize dua edicem Allahım imşallah hayırlısıyla nasip eder hepimize,, canım 2 kere rahim filmi neden çekirdin? İnşallah 2.aşılaman tutmuştur kaç gün var adete?Merhaba arkadaslar ben yillardir burada yazilanlari okudum kendimde belirtiler aradim hastalananlarla uzuldum bebislerine kavusanlara sevindim.bir turlu uye olmadim yazmadim.sizin topiginizi gordum basindan beri okudum takip ettim.bende paylasayim dedim.bende evliligimin 4.yili yeni bitti.hemen hemen ilk zamanlardan beri istiyoruz iki rahim filmi bi histeroskopi bunun yaninda ne klomenler catlatma igneleri hatta ikinci asilamadayim.bir turlu gebelik olusmadi.esimin sayisi cok yuksek ilerimizde iyi fakat varikosel var tabi degerlerle hamile kalmam cok normalmis gittigmiz belkide on doktorda aynisini soyledi.bugun 2.asilamamin 14.gunu.28 kasimda asilama oldum.insallah rabbim bu mubarek gunde hepimizin dualarini kabul eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?