Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Canım inş Allah nasip eder eşin varikoselden ameliyat oldu mu canım benim eşim de de vardı ve ameliyat olmuştu canım

Hosbulduk canim.ilk rahim filminin ustunden iki seneye yakin zaman gectiginden doktorum tekrar istedi.bugun yada yarin normalde adet olmam lazim tabi agrilarim tavan yapmis durumda heran olabilirim o yuzden hic teste kalkismadim.rabbim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin sen erken oldun adet sanirim asilama dusunuyomusun tekrar

Canım inş Allah nasip eder eşin varikoselden ameliyat oldu mu canım benim eşim de de vardı ve ameliyat olmuştu canım

Canim bizde bu asilamadan sonra dusunuyoruz artik doktorlara kalsa gerek yok diyor ama yapicak biseyimizde kalmadi bizim sayimiz 117 milyon ilerimiz yuzde ellilerde sekil bozuklugu var biraz sizde nasildi bu arada rabbim hayirlisiyla bebegini kucagina almayi nasip etsin senin hamileligini okudugumda umit oldu

Ah kızlar ah yine bugün bi arkadasimin hamilelik haberini aldim WhatsApp grubuna yazmis ne yazacagimi bile bilemedim. O kadar istiyorum ki artik bu ara ne derler bogazima dayandi artik ama sabir sabir Allah hepimize bu guzel duyguları versin. adet olmayi bekliyorum bende insallah ikinci asilama icin.

Canım Allah nasip eder inş sana da benim eşimde de varikosel grade3 tü hem de ameliyat oldu ilk aşılama da hareketli değeri %40 tı ama tutmamıştı sayıyı hatırlamıyorum morfoloji de %1 di ikinci aşılama öncesi verdiği sperm testlerinde androloji doktoru da normale yakın demişti aşılama da ise 180 milyon sperm be hareketli sayısı da %52 idi canım ve benim de 3 cm lik bir çikolata kistim vardı canım gonal f ile de iki kist daha oluşmuş ama Allah'ıma şükürler olsun ki meleğimi bana bağışladı inş kucağıma da alırım canım inş sana da nasip olur bu güzel duygu

Canım benim de oluyordu arkadaşlarımla bile konuşamıyordum ya hamile haberi alıcam ya da bana soracaklar diye inş en kısa zamanda müjdeli haberi verirsin biZlere

Canım kasımda ilk aşılamamı oldum 9.gün adet oldum sonraki ay sadece yumurta tabiki ve yine erkenden adet oldum aslında erken adet olmasam 2.aşılamayı olucaktım ama bir ay daha ara vermek istedim,diğer adette düşünüyorum canım hayırlısı olsun rabbim ne zaman ol derse ozaman olur canım herşey bahane aslında,, sen test yapma ama inşallah tutmuştur ve sürpriz olur canım, eğer adet olursan ne yapmayı düşünüyosun?

Turgut aydın'a ben muayene oldum canım iyi bi dr çok güleryüzlü konuşkan, tüp bebek yaptırıp tutan çok hastası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…