- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #2.201
Canım Allah nasip eder inş sana da benim eşimde de varikosel grade3 tü hem de ameliyat oldu ilk aşılama da hareketli değeri %40 tı ama tutmamıştı sayıyı hatırlamıyorum morfoloji de %1 di ikinci aşılama öncesi verdiği sperm testlerinde androloji doktoru da normale yakın demişti aşılama da ise 180 milyon sperm be hareketli sayısı da %52 idi canım ve benim de 3 cm lik bir çikolata kistim vardı canım gonal f ile de iki kist daha oluşmuş ama Allah'ıma şükürler olsun ki meleğimi bana bağışladı inş kucağıma da alırım canım inş sana da nasip olur bu güzel duygu
Canım kasımda ilk aşılamamı oldum 9.gün adet oldum sonraki ay sadece yumurta tabiki ve yine erkenden adet oldum aslında erken adet olmasam 2.aşılamayı olucaktım ama bir ay daha ara vermek istedim,diğer adette düşünüyorum canım hayırlısı olsun rabbim ne zaman ol derse ozaman olur canım herşey bahane aslında,, sen test yapma ama inşallah tutmuştur ve sürpriz olur canım, eğer adet olursan ne yapmayı düşünüyosun?
Amin canımİnşallah canim Allah kucagina almayida nasip etsin
İnş canım inşAmin canim senin haberini alinca zaten umidim artti insallah bol bol duayariz burda
Canım çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur ağzından bal damlıyoEvet en basindan beri okudum senn cok erken donemlerde geldi adetin bu sefer inaniyorum ya senden guzel haberler gelicek.ben artik ara vericem esim ameliyat olucak cnku igneler haplar cok yiprandim.test yapmiyorum canim 15 i icin zaten cagrdi doktorum bugun olmadim bakalim yarina nasip
Çok şeker bi insan turgut hoca gidersen anlarsın zaten güleryüzlü konuşkan iyi biri bayada hastası var canım ikisinide iyi araştır ona göre karar verValla bu turgut aydini baya övdunuz ya aklimdaki hep ankaradaki mehmet aydindi ama suan acayip kafam karisti acaba oraya mi gitsem diorum tupe giderim ohh mis daha rahatlarim psikolojik diodum suan hangi doktoru sececegime karar veremiorum.hayir bide asilama oldugum halde dusunun ben doktor ariyorum ne kadar umursamiosam bu sefer
Hadi yaaaaVe ikinci asilama sonucuda husran.malesef lekelenme basladi sabaha tam gelir.sizlerden guzel haberler bekliyorum insallah:)
Bence de olmamalıydı. Ovirette oldum onun hiç mi etkisi yok ki? Neyse vardır bir hayır. Şimdi regl tarihine kadar test falan yapmayacağım. Teşekkür ederim canım:)Canım aşılamanın 4. Günü değil de 5. Günü yapmıştım çok silikti ama hiç negatif çıkmamıştı sonra ilaç 9. Günü herAlde etkisi giderdi diğer günlere göre silikleşmişti sonra 10. Günden tekrardan koyulaşmaya başladı ama hiç negatif olmadı canım
Benim bildiğim eriyor hamilelikte kistler. Kisti gören dr ne dedi? Benim arkadaşıma bebek büyüdükçe kistler eriyecek demişti dr. Ama druna bir danış bence:)Kızlar bişey sorcam benim gonal f den dolayı 2 kistim daha olmuş zaten bir de çikolata kistim vardı siZce bunlar hamilelikte erir mi
Üzülme demek senin içini rahatlatmayacak biliyorum. Ama zamanı değilmiş daha, üzüp kendini yıpratma... inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun canım benimSonuç.negatif canım :-( çok kötüyüm şuan :-(
İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Ben de bu forumda Büşent Tıraş'ı duydum. Ama gitmedim bilmiyorum, sadece duydum.. Hayırlısı ile alırız bebeklerimizi inşallah75 vurdum canim hergun ama benimki garip oldu benim ilaca tepkileri cok iyiydi bu sefer boyle oldu demekki 1 ay ara verme zamanim gelmis saten asilamada bizimki tutmuyo artik diorumki insallah tupte bioyle olmaz onda ugrastirmasin rabbim insallah
Ben de gördüm ikinciyiii:)))) kan verdin miii!??Canım senin mesajın üzerine dayanamayıp test yaptım ve şuna şoktayım. Acaba ben mi yanlış görüyorum. Sanki 2. Çizgi var gibi ne dersin ??
Sıkma canımı, inşallah en kısa zamanda alırsın bebeğini kucağına canımYasim 27 canim evet malesef adet oldum olsun vakit zaman hepimizin olucak bir gun sadece zaman
Hayırlısı olsun canım inş bir dahaki ay olurYasim 27 canim evet malesef adet oldum olsun vakit zaman hepimizin olucak bir gun sadece zaman
Bence de olmamalıydı. Ovirette oldum onun hiç mi etkisi yok ki? Neyse vardır bir hayır. Şimdi regl tarihine kadar test falan yapmayacağım. Teşekkür ederim canım:)
Benim bildiğim eriyor hamilelikte kistler. Kisti gören dr ne dedi? Benim arkadaşıma bebek büyüdükçe kistler eriyecek demişti dr. Ama druna bir danış bence:)
Canım doktorum da kistler erir deri hamilelikte inş bakalım ama çikolata kisti için erimezse Doğumda alırız demişti canım sen test yaptın mı birde vücuttan vücuda da atılımı farklı olabilir ilacın canım benimki öyle çıktı ama bazılarının 15 gün bile sürebiliyormuş etkisi
Benim 3.günüm bugün okuldayım şimdi ve nöbetçiyim aynı zamanda da.Canım 3 gün rapor alıp yattım
Kuzum canın sağolsun hayırlısı olsun hiç ummadığın zamanda pozitifi göreceksin inşallahhYasim 27 canim evet malesef adet oldum olsun vakit zaman hepimizin olucak bir gun sadece zaman
Canım çok yorma kendini keşke bir arkadaşla yer değişseydin neyse canını sıkmaBenim 3.günüm bugün okuldayım şimdi ve nöbetçiyim aynı zamanda da.
Canım bugün 14. Gün mü ama çizgi görülüyor yani doktor bugün yaptır dediyse çizgi var tatlım karamsarlığa kapılma benimki de silikleşip sonra koyulaşmıştıCanım Dr kan testini 14 ünde yaptır demişti. Ama ben yarın sabah yaptırıcam.
Az önce tekrar bir test aldım. 2.çizgi Cumartesi yaptığımdan daha silik, hatta neredeyse hiç yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?