Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

İki aşılamanın arada fark varmı belirtiler falan canım
Canım ben hap kullanırken yumurtamın buyudugunı hıc hıssetmedm yani kasık agrım felan olmadı catlatma iğneside agrı hcbsy yapmadı asılamadan sonrada bsy hıssetmedm asılamadan 9 gum sonra felan goguslerde aşırı dolgunluk ve acı oluyo zaten hamılelık olsada adetle karıstırılablr bence cnku cok benzıyomus suan iğne canımı yakıyo kendımı kastırınca iğne yapılan yerim acıo degsk bı sekılde kasıklarmda bazen tuhaf seyler oluyo gbi

Bilmiyorum ki Belki işyerimin doktorluk bölümünde yaptırırım kan testimi... Benim bugün çok feci kasıklarım ağrıyor.Akşam üzeri de kahverengi akıntı geldi... Daha reglime 6 gün var.
Merhaba canım.bu kahverengi leke belirtisi sanki gebelık gbi geldi bna ınsallah hamılesndr ve yerlesme kanamandr

Merhaba canım.bu kahverengi leke belirtisi sanki gebelık gbi geldi bna ınsallah hamılesndr ve yerlesme kanamandr
Canım inşallah yaa hayırlısıyla... Hala ağrım var regl olacak gibi... Ama dediğim gibi daha çok erken.. Daha test yapma zamanım bile gelmedi

off kızlar sabah sabah sinirim bozuldu evde gebelik testi yaptım ama sonuç her zamanki gibi NEGATİFFFFFFF
birazdan gidip kan testi yaptırcam bakalım inşallah onda olumlu çıkar

off kızlar sabah sabah sinirim bozuldu evde gebelik testi yaptım ama sonuç her zamanki gibi NEGATİFFFFFFF
Ben eve almadım.alsaydım bende kesin yapardım ama hamile oldugunu ogrenip kan testinde evde gebelik testi yapip negatif goren arkadasimiz vardi burda onun icin teste çok itibar etme

Kızlar ya benimde sanki daha farklı agrılarım.vardı normalleşti dünden beri bi umutsuzlaşmaya başladım ya daha farkliydi kendimi kaptırmamakla.birlikte acaba bebek mi diyodum amaa suan hic oyle dusunmuyor

Canım niye hemen test yapıyosunuz onu anlamıyorum bekleyin bi gününüz geçsin öyle yapın , sonra daha çok hayal kırıklığı oluyo işte

Kızlar ya benimde sanki daha farklı agrılarım.vardı normalleşti dünden beri bi umutsuzlaşmaya başladım ya daha farkliydi kendimi kaptırmamakla.birlikte acaba bebek mi diyodum amaa suan hic oyle dusunmuyor
benimde ağrılarım bitti canım inan ki moralim çok bozukkkk

Canım tutmuş gibi ümitlenme olursa da sürpriz olsun bugün çok negatif duyuyorum modum düştü zaten aşılaması tutan çok kişi yokki canım

2 haftadır evde temizlik yapmıyorum belki hamileyimdir diye bi aklım diyo kalk evi baştan aşağı temizle sinirlerim o kadar bozuldu yani

benimde ağrılarım bitti canım inan ki moralim çok bozukkkk
Var agrim.canım da bi batma oluyodu daha farkliydi.sanki.bu direk.regli.agrisi.gibi daha farkli niye boyle.oldum bugun bilmiyom sanki.sonucu almisim negatfmis gibi hissediyorum hic boyle degildim

Var agrim.canım da bi batma oluyodu daha farkliydi.sanki.bu direk.regli.agrisi.gibi daha farkli niye boyle.oldum bugun bilmiyom sanki.sonucu almisim negatfmis gibi hissediyorum hic boyle degildim
moralini bozma canım yaa ben mi etkiledim sizi keşke yazmasaydım siz moralinizi yüksek tutun inşallah sizin bebişleriniz yerindedir

2 haftadır evde temizlik yapmıyorum belki hamileyimdir diye bi aklım diyo kalk evi baştan aşağı temizle sinirlerim o kadar bozuldu yani
Sorma.benimde oyle supurgem cok.zorluyo cekim gucu fazla.elime almadim pratik supurgeyle oldugu kadar yaptim ama canım idrar testine itibar etme diyorum yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…