- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Canım ben hap kullanırken yumurtamın buyudugunı hıc hıssetmedm yani kasık agrım felan olmadı catlatma iğneside agrı hcbsy yapmadı asılamadan sonrada bsy hıssetmedm asılamadan 9 gum sonra felan goguslerde aşırı dolgunluk ve acı oluyo zaten hamılelık olsada adetle karıstırılablr bence cnku cok benzıyomus suan iğne canımı yakıyo kendımı kastırınca iğne yapılan yerim acıo degsk bı sekılde kasıklarmda bazen tuhaf seyler oluyo gbiİki aşılamanın arada fark varmı belirtiler falan canım
Merhaba canım.bu kahverengi leke belirtisi sanki gebelık gbi geldi bna ınsallah hamılesndr ve yerlesme kanamandrBilmiyorum kiBelki işyerimin doktorluk bölümünde yaptırırım kan testimi... Benim bugün çok feci kasıklarım ağrıyor.Akşam üzeri de kahverengi akıntı geldi... Daha reglime 6 gün var.
Canım inşallah yaa hayırlısıyla...Merhaba canım.bu kahverengi leke belirtisi sanki gebelık gbi geldi bna ınsallah hamılesndr ve yerlesme kanamandr
Bn asılamadan 10gün sonra yaptrdm cıktı sonuc ama siz.yaptrmayn bekleyn sonuna kadr yoksa daha cok üzülüosun negayif olrsaCanım inşallah yaa hayırlısıyla...Hala ağrım var regl olacak gibi... Ama dediğim gibi daha çok erken.. Daha test yapma zamanım bile gelmedi
bende hatay canım@deyisikbiseey - Ankara - 1 Kasım - 14 Kasım
@_asi - Manisa - 1 Kasım - 14 Kasım
S Sevdali1 - ............. - 1 Kasım - 14 Kasım
@babbis16 - ............. - 1 Kasım - 14 Kasım
@Pembepanterr - Sivas - 3 Kasım - 16 Kasım
@snglks86 - İstanbul - 3 Kasım - 16 Kasım
Ben eve almadım.alsaydım bende kesin yapardım ama hamile oldugunu ogrenip kan testinde evde gebelik testi yapip negatif goren arkadasimiz vardi burda onun icin teste çok itibar etmeoff kızlar sabah sabah sinirim bozuldu evde gebelik testi yaptım ama sonuç her zamanki gibi NEGATİFFFFFFF
birazdan gidip kan testi yaptırcam bakalım inşallah onda olumlu çıkar
Canım niye hemen test yapıyosunuz onu anlamıyorum bekleyin bi gününüz geçsin öyle yapın , sonra daha çok hayal kırıklığı oluyo işteoff kızlar sabah sabah sinirim bozuldu evde gebelik testi yaptım ama sonuç her zamanki gibi NEGATİFFFFFFF
birazdan gidip kan testi yaptırcam bakalım inşallah onda olumlu çıkar
benimde ağrılarım bitti canım inan ki moralim çok bozukkkkKızlar ya benimde sanki daha farklı agrılarım.vardı normalleşti dünden beri bi umutsuzlaşmaya başladım ya daha farkliydi kendimi kaptırmamakla.birlikte acaba bebek mi diyodum amaa suan hic oyle dusunmuyor
Canım tutmuş gibi ümitlenme olursa da sürpriz olsunKızlar ya benimde sanki daha farklı agrılarım.vardı normalleşti dünden beri bi umutsuzlaşmaya başladım ya daha farkliydi kendimi kaptırmamakla.birlikte acaba bebek mi diyodum amaa suan hic oyle dusunmuyor
hayatım benim adet düzensizliğim var günümü bekleme gibi bi durum söz konusu değil yaniCanım niye hemen test yapıyosunuz onu anlamıyorum bekleyin bi gününüz geçsin öyle yapın , sonra daha çok hayal kırıklığı oluyo işte
Var agrim.canım da bi batma oluyodu daha farkliydi.sanki.bu direk.regli.agrisi.gibi daha farkli niye boyle.oldum bugun bilmiyom sanki.sonucu almisim negatfmis gibi hissediyorum hic boyle degildimbenimde ağrılarım bitti canım inan ki moralim çok bozukkkk
moralini bozma canım yaa ben mi etkiledim sizi keşke yazmasaydım siz moralinizi yüksek tutun inşallah sizin bebişleriniz yerindedirVar agrim.canım da bi batma oluyodu daha farkliydi.sanki.bu direk.regli.agrisi.gibi daha farkli niye boyle.oldum bugun bilmiyom sanki.sonucu almisim negatfmis gibi hissediyorum hic boyle degildim
Sorma.benimde oyle supurgem cok.zorluyo cekim gucu fazla.elime almadim pratik supurgeyle oldugu kadar yaptim2 haftadır evde temizlik yapmıyorum belki hamileyimdir diye bi aklım diyo kalk evi baştan aşağı temizle sinirlerim o kadar bozuldu yani
iyide canım 1 kasım değilmi senin aşılaman,, erken test yapmışın işte 16-17 gün sayman lazımhayatım benim adet düzensizliğim var günümü bekleme gibi bi durum söz konusu değil yani
Ayy valla aşılama öncesinde süpürmüştüm korkumdan bende yapamıyorum2 haftadır evde temizlik yapmıyorum belki hamileyimdir diye bi aklım diyo kalk evi baştan aşağı temizle sinirlerim o kadar bozuldu yani
evet ama 12. gün bugün kan testinde kesin çıkar canımiyide canım 1 kasım değilmi senin aşılaman,, erken test yapmışın işte 16-17 gün sayman lazım
pek itibar etmiyorum ama yinede moral bozuluyo işte o yüzden gidip kan testi yaptırcamSorma.benimde oyle supurgem cok.zorluyo cekim gucu fazla.elime almadim pratik supurgeyle oldugu kadar yaptimama canım idrar testine itibar etme diyorum yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?