- 12 Şubat 2016
- 187
- 126
- 103
- 44
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Insallah bakalm sen ne zaman alıosun sonucunuAllah bilir canım belkide tüp bebeğe gerek kalmadan ikinci aşılaman tutar herşeyin hayırlısı
Bat 16 kasım canım ama bazen 1-2 gün geç olabiliyo oyüzden haftaya perşembe adet olmazsam kan tahlili yaptırabilirim yani o anıma bağlı bakalım nolucak Allah büyükInsallah bakalm sen ne zaman alıosun sonucunu
Arkadaslar su nokta noktalar ne oluyodeyisikbiseey - Ankara - 1 Kasım - 14 Kasım
Pembepanterr - Sivas - 3 kasım - 16 kasım
_asi - ........... - 1 Kasım - 14 Kasım
snglks86 - İstanbul - 3 Kasım - 16 Kasım
S Sevdali1 - ............. - 1 Kasım - 14 Kasım
Benim çatlatma iğnesini vurdugum günde dahil 16.günde gelmişti asılamadan sonraki adetim ınsallah tutmustr canm Hakkında hayrlısı olsun. asılamadan 10gün snra kan testi yaptrdm sonuc cıkmstıBat 16 kasım canım ama bazen 1-2 gün geç olabiliyo oyüzden haftaya perşembe adet olmazsam kan tahlili yaptırabilirim yani o anıma bağlı bakalım nolucak Allah büyük
canım bende çikolata değilde yeme çabuk açıkma vs var ama ben psikolojik diye düşünüyorum benimkini çünkü normalde yalnız açıksamda yemiyorum istemez canım tek başıma şimdi yiyorumKızzzzlarrrr aşırı çikolata yeme isteğim oluştu bi kaç gündür yaaa canım istedikçe 1 tane tadelle yiyorum ama kesmiyo kendimi tutmasam sanırım 5-6 tane yerim offf sizde de varmı böyle bişey, normalde tatlı şeyler keser beni fazla yiyemem ama buara çılgınlar gibi çikolata yiyesim var,,, aşmı eriyorum ne
canım hangi şehirde olduğumuzu bilmediği için boşluk bırakmak anlamında nokta koyulmuş benım manisa bu aradaArkadaslar su nokta noktalar ne oluyo
Ayyyy çok merak ediyorum sonuçlarımızı yaaaaaaacanım bende çikolata değilde yeme çabuk açıkma vs var ama ben psikolojik diye düşünüyorum benimkini çünkü normalde yalnız açıksamda yemiyorum istemez canım tek başıma şimdi yiyorum
İki aşılamanın arada fark varmı belirtiler falan canımBenim çatlatma iğnesini vurdugum günde dahil 16.günde gelmişti asılamadan sonraki adetim ınsallah tutmustr canm Hakkında hayrlısı olsun. asılamadan 10gün snra kan testi yaptrdm sonuc cıkmstı
Evet canım ya gunler gttikce azaliyor düşündükçe bi heycan oluyor inşallah hüsrana ugramam 2 gun sonra belli olcakAyyyy çok merak ediyorum sonuçlarımızı yaaaaaaa
Sen hangi marka kullanıyosun canım folik asitAyyyy çok merak ediyorum sonuçlarımızı yaaaaaaa
Pazartesi gitcekmisin canimEvet arkadaşlar nokta noktalar yaşadığınız şehir oluyor..
Tarihleri sıraladım gerçi nerdeyse hepimiz aynı anda öğreneceğiz sonucumuzu
Bilmiyorum kiPazartesi gitcekmisin canim
Folidoce canım (folik asit+b12 vitamini) içeriyoSen hangi marka kullanıyosun canım folik asit
Hii iyiyi hadi yaptırırsın için içinı yiyecegine burda oldu duydugum canim bi seferlik olup sonra devami gelmeyen yerlesme kanamasida olabilir iyi diyelim iyi olsunBilmiyorum kiBelki işyerimin doktorluk bölümünde yaptırırım kan testimi... Benim bugün çok feci kasıklarım ağrıyor.Akşam üzeri de kahverengi akıntı geldi... Daha reglime 6 gün var.
Sizdede oluyomu bilmiyorum ama ben mesela hevesleniyorun umutlanıyorum ama bir yanım hiç olmayacakmış düşüncesinde,, hani bayadır olmayınca yani ister istemez imkansız gibi geliyoEvet canım ya gunler gttikce azaliyor düşündükçe bi heycan oluyor inşallah hüsrana ugramam 2 gun sonra belli olcak
Oluyo canım hem kendimi kaptırmak istemiyorum biyandanda içim gidiyor ya normaldede çabalıyoduk ama aşılama olunca daha farkĺi bi emek var daha fazla bekliyorum bide bakalımSizdede oluyomu bilmiyorum ama ben mesela hevesleniyorun umutlanıyorum ama bir yanım hiç olmayacakmış düşüncesinde,, hani bayadır olmayınca yani ister istemez imkansız gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?