Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Bat 16 kasım canım ama bazen 1-2 gün geç olabiliyo oyüzden haftaya perşembe adet olmazsam kan tahlili yaptırabilirim yani o anıma bağlı bakalım nolucak Allah büyük
Benim çatlatma iğnesini vurdugum günde dahil 16.günde gelmişti asılamadan sonraki adetim ınsallah tutmustr canm Hakkında hayrlısı olsun. asılamadan 10gün snra kan testi yaptrdm sonuc cıkmstı

canım bende çikolata değilde yeme çabuk açıkma vs var ama ben psikolojik diye düşünüyorum benimkini çünkü normalde yalnız açıksamda yemiyorum istemez canım tek başıma şimdi yiyorum

Evet arkadaşlar nokta noktalar yaşadığınız şehir oluyor..
Tarihleri sıraladım gerçi nerdeyse hepimiz aynı anda öğreneceğiz sonucumuzu

Pazartesi gitcekmisin canim
Bilmiyorum ki Belki işyerimin doktorluk bölümünde yaptırırım kan testimi... Benim bugün çok feci kasıklarım ağrıyor.Akşam üzeri de kahverengi akıntı geldi... Daha reglime 6 gün var.

Bilmiyorum ki Belki işyerimin doktorluk bölümünde yaptırırım kan testimi... Benim bugün çok feci kasıklarım ağrıyor.Akşam üzeri de kahverengi akıntı geldi... Daha reglime 6 gün var.
Hii iyiyi hadi yaptırırsın için içinı yiyecegine burda oldu duydugum canim bi seferlik olup sonra devami gelmeyen yerlesme kanamasida olabilir iyi diyelim iyi olsun

Evet canım ya gunler gttikce azaliyor düşündükçe bi heycan oluyor inşallah hüsrana ugramam 2 gun sonra belli olcak
Sizdede oluyomu bilmiyorum ama ben mesela hevesleniyorun umutlanıyorum ama bir yanım hiç olmayacakmış düşüncesinde,, hani bayadır olmayınca yani ister istemez imkansız gibi geliyo

Sizdede oluyomu bilmiyorum ama ben mesela hevesleniyorun umutlanıyorum ama bir yanım hiç olmayacakmış düşüncesinde,, hani bayadır olmayınca yani ister istemez imkansız gibi geliyo
Oluyo canım hem kendimi kaptırmak istemiyorum biyandanda içim gidiyor ya normaldede çabalıyoduk ama aşılama olunca daha farkĺi bi emek var daha fazla bekliyorum bide bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…