- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Tamam bizede haber ver hadi bakalım canım inşallahevet ama 12. gün bugün kan testinde kesin çıkar canım
hayırlı haberlerle gelirim inşallah canım çok sağolTamam bizede haber ver hadi bakalım canım inşallah
Bizimde moralimiz kaçtı hadi güzel haber verde kendimize gelelim canım hadi inşallaaaahhhhhhhhhayırlı haberlerle gelirim inşallah canım çok sağol
Ayy evet ya birisi.dokunsa agliycak gibiyim son gunler boyle mi oluyo acaba yoksa negatif hisstmek mi regli olcakmisin gibi bi his var insallah guzel haberlerle.gelir.bizede moral olur ciddenBizimde moralimiz kaçtı hadi güzel haber verde kendimize gelelim canım hadi inşallaaaahhhhhhhh
Canim gttin mi.teste nezamn sonucunu alcanhayırlı haberlerle gelirim inşallah canım çok sağol
Ben şuan kendimi temizliğe verdimAyy evet ya birisi.dokunsa agliycak gibiyim son gunler boyle mi oluyo acaba yoksa negatif hisstmek mi regli olcakmisin gibi bi his var insallah guzel haberlerle.gelir.bizede moral olur cidden
Kolay gelsin canimBen şuan kendimi temizliğe verdimakışına bıraktım nasip olacaksa zaten olur lohusa gibi olmak daha çok strese sokuyo insanı
Keske sabahtan gitseydi bakalım nezamn gelcek cikmasi falan sonucun bulur 5 i
Bugün birde haftasonu sağlık ocağıda kapalıdır acilde yaptırıyodur büyük ihtimal, oda geç çıkar bencedeKeske sabahtan gitseydi bakalım nezamn gelcek cikmasi falan sonucun bulur 5 i
Sende durumlar nasıl.canım.belirtilerBugün birde haftasonu sağlık ocağıda kapalıdır acilde yaptırıyodur büyük ihtimal, oda geç çıkar bencede
Hiçbişey yok canım ayrıca hiçbişey hissetmiyorum gerçi daha var perşembeye kadar iyi kötü belirti olur ya adet yada mucize diyelimSende durumlar nasıl.canım.belirtiler
Valla benim son gunlerim ama bendede yok regli olcakmisim gibiyim ama bakalim hic farkli birsey yok yani daha onceki gunlerde boyle degildi ondan herlde umutsuzlastimHiçbişey yok canım ayrıca hiçbişey hissetmiyorum gerçi daha var perşembeye kadar iyi kötü belirti olur ya adet yada mucize diyelimsende ne var ne yok
Merhaba hoşgeldin hayırlı olsun canım evet birbirimizle konuşmak iyiyi geliyor bize daha iyi anladigimiz.icin ayni durumda olarakmerhaba bende sizlerle aynı heyecanı paylaşıyorum. 9 kasımda ikinci aşılamamı yaptırdım. çok güzel bir konu açmışsınız. birbirimize destek vermiş olucaz hem. Rabbim evlat hasreti çeken herkese versin inşallah.
Merhaba canım aramıza hoşgeldin aşılaman hayırlı olsun inşallah tutarmerhaba bende sizlerle aynı heyecanı paylaşıyorum. 9 kasımda ikinci aşılamamı yaptırdım. çok güzel bir konu açmışsınız. birbirimize destek vermiş olucaz hem. Rabbim evlat hasreti çeken herkese versin inşallah.
Bekliycez artık canım takılma sen belirtiye falan tuttuysa zaten pozitifi görücez, tutmadıysada Allah büyük diyip yola devam edicez hayırlısı olsunValla benim son gunlerim ama bendede yok regli olcakmisim gibiyim ama bakalim hic farkli birsey yok yani daha onceki gunlerde boyle degildi ondan herlde umutsuzlastim
Ben 19 aylık evliyim. 9. ayımda klomenle yumurta takibi yaptırdım olmadı. ağustosta seraphone ve çatlatma ignesiyle ilk aşılamamı yaptırdım tutmadı. bu ayda klomen ve catlatma iğnesiyle ikinci aşılamamı yaptırdım. 3 tane yumurtam oluşmuş 2 tanesi sağda 1 taneside sol tarafta. bende bir sorun yok eşimin spermleride ne iyi ne kötü yani normal değerlerde. doktor eşim için çocuk olamaz diye bişey diyemem dedi. olur dedi yani. kendimi yormuyorum iş falanda yapmıyorum. sizin gibi heyecanla bekiliyorum işte :)Merhaba canım aramıza hoşgeldin aşılaman hayırlı olsun inşallah tutarkendini biraz anlatsana ne kadardır olmuyo herhangi sorun varmı kendini tanıt bize
Hayırlısı olsun canım benim ilk aşılamam bu inanılmaz zor geçti zaman sorma valla heralde tutmazsa ilk yapcagim sey temizlik olcak heralde hem kafa dagitirimBen 19 aylık evliyim. 9. ayımda klomenle yumurta takibi yaptırdım olmadı. ağustosta seraphone ve çatlatma ignesiyle ilk aşılamamı yaptırdım tutmadı. bu ayda klomen ve catlatma iğnesiyle ikinci aşılamamı yaptırdım. 3 tane yumurtam oluşmuş 2 tanesi sağda 1 taneside sol tarafta. bende bir sorun yok eşimin spermleride ne iyi ne kötü yani normal değerlerde. doktor eşim için çocuk olamaz diye bişey diyemem dedi. olur dedi yani. kendimi yormuyorum iş falanda yapmıyorum. sizin gibi heyecanla bekiliyorum işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?