Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Bizimde moralimiz kaçtı hadi güzel haber verde kendimize gelelim canım hadi inşallaaaahhhhhhhh
Ayy evet ya birisi.dokunsa agliycak gibiyim son gunler boyle mi oluyo acaba yoksa negatif hisstmek mi regli olcakmisin gibi bi his var insallah guzel haberlerle.gelir.bizede moral olur cidden

Ayy evet ya birisi.dokunsa agliycak gibiyim son gunler boyle mi oluyo acaba yoksa negatif hisstmek mi regli olcakmisin gibi bi his var insallah guzel haberlerle.gelir.bizede moral olur cidden
Ben şuan kendimi temizliğe verdim akışına bıraktım nasip olacaksa zaten olur lohusa gibi olmak daha çok strese sokuyo insanı

Hiçbişey yok canım ayrıca hiçbişey hissetmiyorum gerçi daha var perşembeye kadar iyi kötü belirti olur ya adet yada mucize diyelim sende ne var ne yok
Valla benim son gunlerim ama bendede yok regli olcakmisim gibiyim ama bakalim hic farkli birsey yok yani daha onceki gunlerde boyle degildi ondan herlde umutsuzlastim

merhaba bende sizlerle aynı heyecanı paylaşıyorum. 9 kasımda ikinci aşılamamı yaptırdım. çok güzel bir konu açmışsınız. birbirimize destek vermiş olucaz hem. Rabbim evlat hasreti çeken herkese versin inşallah.

Merhaba hoşgeldin hayırlı olsun canım evet birbirimizle konuşmak iyiyi geliyor bize daha iyi anladigimiz.icin ayni durumda olarak

Merhaba canım aramıza hoşgeldin aşılaman hayırlı olsun inşallah tutar kendini biraz anlatsana ne kadardır olmuyo herhangi sorun varmı kendini tanıt bize

Valla benim son gunlerim ama bendede yok regli olcakmisim gibiyim ama bakalim hic farkli birsey yok yani daha onceki gunlerde boyle degildi ondan herlde umutsuzlastim
Bekliycez artık canım takılma sen belirtiye falan tuttuysa zaten pozitifi görücez, tutmadıysada Allah büyük diyip yola devam edicez hayırlısı olsun

Merhaba canım aramıza hoşgeldin aşılaman hayırlı olsun inşallah tutar kendini biraz anlatsana ne kadardır olmuyo herhangi sorun varmı kendini tanıt bize
Ben 19 aylık evliyim. 9. ayımda klomenle yumurta takibi yaptırdım olmadı. ağustosta seraphone ve çatlatma ignesiyle ilk aşılamamı yaptırdım tutmadı. bu ayda klomen ve catlatma iğnesiyle ikinci aşılamamı yaptırdım. 3 tane yumurtam oluşmuş 2 tanesi sağda 1 taneside sol tarafta. bende bir sorun yok eşimin spermleride ne iyi ne kötü yani normal değerlerde. doktor eşim için çocuk olamaz diye bişey diyemem dedi. olur dedi yani. kendimi yormuyorum iş falanda yapmıyorum. sizin gibi heyecanla bekiliyorum işte :)

Hayırlısı olsun canım benim ilk aşılamam bu inanılmaz zor geçti zaman sorma valla heralde tutmazsa ilk yapcagim sey temizlik olcak heralde hem kafa dagitirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…