Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Hahhhha kızzz benim doktor erkek oyüzden sanki senin doktor da erkemiş gibi adapte oldum 3 kasımda oldu benim aşılamam da :) hemen hemen aynı zamanlarda sonuç alırız tekrar çok heyecanlandım inşallah tutar hemizinki yaa folik asit kullanıyosun dimi? Birde bazı arkadaşlara doktoru aşılama sonrası jel falan vermiş sanada yazdımı?

Evet aramızda çok zaman yok :) Amin inşallah hayırlısıyla... Folik asit aşılama zamanlarına kadar hep kullandım ama 2 aydır kullanmıyorum.Yok canım hiç bişey yazmadı.

Evet aramızda çok zaman yok :) Amin inşallah hayırlısıyla... Folik asit aşılama zamanlarına kadar hep kullandım ama 2 aydır kullanmıyorum.Yok canım hiç bişey yazmadı.
Keşke başlasaydın ya tutarsa bende sürekli kullandım kullandım gebe kalamadım geri bıraktım şimdi aşılamadan beri geri kullanıyorum doktor demeden

Hamile kalırsam tekrar başlarım :) Doktor bişey demedi banada..

Selam kızlar Benimde gecen ay hapla bir yumurtam buyudu asılama oldu ve ne yazıkkı tutmadı.bu ay gonal f kullanıyorm pazartesi gün gidicem yumurta durumuna bakılacak bu ayda aşılama denicez rabbim hepimiizn Hakkında hayırlıısnı versin

Slm canım hoşgeldin, ilk aşılamanda neden iğne değilde hap kullandırdı doktorun onu anlamadım buarada pcos mu var sende?

Kızzzzlarrrr aşırı çikolata yeme isteğim oluştu bi kaç gündür yaaa canım istedikçe 1 tane tadelle yiyorum ama kesmiyo kendimi tutmasam sanırım 5-6 tane yerim offf sizde de varmı böyle bişey, normalde tatlı şeyler keser beni fazla yiyemem ama buara çılgınlar gibi çikolata yiyesim var,,, aşmı eriyorum ne

Slm canım hoşgeldin, ilk aşılamanda neden iğne değilde hap kullandırdı doktorun onu anlamadım buarada pcos mu var sende?
Ilk basta bıze hapla ilişki onerdi ama ben aşılama ıstedım ondan yaptı sımdı tüp bebk için asılama oluyorm bende pco vardı ama kilo verince gecti şükür

Ilk basta bıze hapla ilişki onerdi ama ben aşılama ıstedım ondan yaptı sımdı tüp bebk için asılama oluyorm bende pco vardı ama kilo verince gecti şükür
Klomen kullandın sanırım pek bi faydası olmuyo bende etki göstermedi bende defalarca klomen&ovitrelle kullandım, inşallah diğer aşılaman tutar canım hayırlısı olsun

Klomen kullandın sanırım pek bi faydası olmuyo bende etki göstermedi bende defalarca klomen&ovitrelle kullandım, inşallah diğer aşılaman tutar canım hayırlısı olsun
Klomen degıldı baska bi ılactı ismini hayrlamıyrm ama güzel büyüdü dedi doktorm çatlatma iğneside oldm ama dedgn gbi bsy olmadı.sımdı ınsallah daha cok yumurtam büyür nasip bakalm aşılamalardan cok.umudum yok acıkcası tüp bebek istiyorm

Allah bilir canım belkide tüp bebeğe gerek kalmadan ikinci aşılaman tutar herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…