- 12 Şubat 2016
- 187
- 126
- 103
- 44
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Hahhhha kızzz benim doktor erkek oyüzden sanki senin doktor da erkemiş gibi adapte oldumBen sorarken aynı anda sende yazmışsın bilgilerini :) Bu aşılamadan sonra doktor açıklama yaptı ilk aşılamada hastanın durumunu bilmediğimden fazla doz kullanamam dedi.Sonuçta ağır ilaçlar durumunu bi görmem gerekiyor dedi.Bu aşılamada şansımız daha fazla dedi bana... Bilmiyorum yaa hayırlısı inşallah... Bu arada doktorum erkek değil bayan
Ben sivastayım canım alternatifi kısıtlı şehir malesefkızlar gruptakiler hangi şehirdeler.herkes yazsa ya hangi şehirden olduğunu ona göre birbirimize doktor tavsiyesinde bulunuruz
Sivas - 3 kasım - 16 kasımYa bi de şöyle bi çizelge yapsak
Rumuz - Şehir - Aşılama tarihi - Test için beklediği tarih
Mesela benim
deyisikbiseey - Ankara - 1 Kasım - 14 Kasım
Keşke başlasaydın ya tutarsaEvet aramızda çok zaman yok :) Amin inşallah hayırlısıyla... Folik asit aşılama zamanlarına kadar hep kullandım ama 2 aydır kullanmıyorum.Yok canım hiç bişey yazmadı.
Hani hamiş kalmadan 3 ay önce başlamak gerekiyoya bende riske atmadım başladım doktoruma sormadım sorsam zaten kullan derdi eminim :)Hamile kalırsam tekrar başlarım :) Doktor bişey demedi banada..
Istanbul-3 Kasim-16Kasimdeyisikbiseey - Ankara - 1 Kasım - 14 Kasım
Pembepanterr - Sivas - 3 kasım - 16 kasım
_asi - ........... - 1 Kasım - 14 Kasım
Slm canım hoşgeldin, ilk aşılamanda neden iğne değilde hap kullandırdı doktorun onu anlamadım buarada pcos mu var sende?Selam kızlar Benimde gecen ay hapla bir yumurtam buyudu asılama oldu ve ne yazıkkı tutmadı.bu ay gonal f kullanıyorm pazartesi gün gidicem yumurta durumuna bakılacak bu ayda aşılama denicez rabbim hepimiizn Hakkında hayırlıısnı versin
Ilk basta bıze hapla ilişki onerdi ama ben aşılama ıstedım ondan yaptı sımdı tüp bebk için asılama oluyorm bende pco vardı ama kilo verince gecti şükürSlm canım hoşgeldin, ilk aşılamanda neden iğne değilde hap kullandırdı doktorun onu anlamadım buarada pcos mu var sende?
Klomen kullandın sanırım pek bi faydası olmuyo bende etki göstermedi bende defalarca klomen&ovitrelle kullandım, inşallah diğer aşılaman tutar canım hayırlısı olsunIlk basta bıze hapla ilişki onerdi ama ben aşılama ıstedım ondan yaptı sımdı tüp bebk için asılama oluyorm bende pco vardı ama kilo verince gecti şükür
Klomen degıldı baska bi ılactı ismini hayrlamıyrm ama güzel büyüdü dedi doktorm çatlatma iğneside oldm ama dedgn gbi bsy olmadı.sımdı ınsallah daha cok yumurtam büyür nasip bakalm aşılamalardan cok.umudum yok acıkcası tüp bebek istiyormKlomen kullandın sanırım pek bi faydası olmuyo bende etki göstermedi bende defalarca klomen&ovitrelle kullandım, inşallah diğer aşılaman tutar canım hayırlısı olsun
Allah bilir canım belkide tüp bebeğe gerek kalmadan ikinci aşılaman tutar herşeyin hayırlısıKlomen degıldı baska bi ılactı ismini hayrlamıyrm ama güzel büyüdü dedi doktorm çatlatma iğneside oldm ama dedgn gbi bsy olmadı.sımdı ınsallah daha cok yumurtam büyür nasip bakalm aşılamalardan cok.umudum yok acıkcası tüp bebek istiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?