Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Arkadaşlar merhaba benim 2. aşılamada tutmadı. Çünkü dün akşam üzeri damla damla gelen kahverengi akıntı giderek koyulaştı ve çoğaldı.Artık bunun regl olduğunu düşündüğüm halde yine de bi umut gebelik testi yaptım ama tek çizgi göründü silikte olsa bişey yoktu. Sonrasında doktorumu aradım durumu anlattım ve pazartesi gel görüşelim dedi..Ne görüşeğiz ne söyleyecek hiç bilmiyorum...

kan testi yap mutlaka

Belirsizlikte zor sonucu alınca oda zor bi git bakalım inşallah kendiliginden oluverir canım ya hepimize dua ediyorum

kan testi yap mutlaka
Canım öncelikle aramıza hoşgeldin.. Sende ikinci aşılamayı yaptırmışsın benim gibi.. İnşallah hayırlısıyla olumlu sonuç alırsın.. Kan testinde de sonuç aynı çıkacak bence çünkü bariz regl oluyorum şuan.Ağrısı vs. herşey regl yani...Ama işin tuhafı benim regl tarihim 16 kasım... 6gün önceden regl olunur mu yaa

Canım digerinde tam o tarihtemi.olmuştun burda gördüklerim genelde sonucun belli oldugu zamanlarda genelde belli oluyo verilen hormonlardan dolayi sanirim

Belirsizlikte zor sonucu alınca oda zor bi git bakalım inşallah kendiliginden oluverir canım ya hepimize dua ediyorum
Aynen öyle _asi sabahtan beri ağla ağla içim şişti Umutsuz olmak istemiyorum ama insan bi süre sonra artık umudunu da yitiriyor.. Eşimde ve bende hiç bir sorun yok , aşılamadan özellikle de 2. aşılamadan çok umutluydum..

Canım digerinde tam o tarihtemi.olmuştun burda gördüklerim genelde sonucun belli oldugu zamanlarda genelde belli oluyo verilen hormonlardan dolayi sanirim
Hayır canım geçen ay ki reglimde takvimimden 2 gün önce yani 20 ekimde olmuştu...Nasıl yani demek istediğini anlamadım?

Seni.çok.iyi anliyorum canım ya nekadar dik durmaya çalışsakta içimizde fırtınalar kopuyor ne diyelim hayırlısi canım konuşalım hep birbirimize.destek olalım kopmayalım en azından

Hayır canım geçen ay ki reglimde takvimimden 2 gün önce yani 20 ekimde olmuştu...Nasıl yani demek istediğini anlamadım?
Aşılama yapılan ayda burda gördüklerim sanki yanlıs hatrlamıyorsam bızim 14 ünde belli olcakti ya o günlere yakın regli olunuyo sankı normalden farkĺi yani

Canım doktorun aşılama için neden klomen kullandı acaba, genelde iğne veriyo doktor daha etkili diye,, hayırlısı bakalım inşallah tutar daha çok yolun var beklicen artık

Aaaaa çok erken değilmi yaa,, ay bugün herkese noldu yaa hep bi olumsuz haber inşallah şaşırtır kan tahlilin pozitif çıkar canım ya üzülme olurmu

Haydaaa adet olucakmış gibi bende de hafif agrı var aşırı şişkinlik var göbeğim çıktı resmen ellediğimde taş, gögüsler normale döndü,, iştah sıfır ,, bugün çok acayip bi gündü kızlar iyi haber vericek yokmu yaa

Canım.senin daha erken psikolojik heralde sen öyle düsünme bizden mi etkiledin çok konuşunca

Aaaaa çok erken değilmi yaa,, ay bugün herkese noldu yaa hep bi olumsuz haber inşallah şaşırtır kan tahlilin pozitif çıkar canım ya üzülme olurmu
İnşallah canım keşke... Bi arkadaşım hamile olduğunu bilmeden regl olmuştu üzerine yani hamile olduğunu öğrendiğinde hamileyken regl gördüğünü farketti çok garip gelmişti.keşke benimde öyle bi durum olmuş olsa Ama testte negatif çıktı.. Sen ne kadar üzülme desen de biliyorsun ki bu imkansız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…