- 17 Temmuz 2012
- 528
- 105
- 323
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
kan testi yap mutlakaArkadaşlar merhaba benim 2. aşılamada tutmadı. Çünkü dün akşam üzeri damla damla gelen kahverengi akıntı giderek koyulaştı ve çoğaldı.Artık bunun regl olduğunu düşündüğüm halde yine de bi umut gebelik testi yaptım ama tek çizgi göründü silikte olsa bişey yoktu. Sonrasında doktorumu aradım durumu anlattım ve pazartesi gel görüşelim dedi..Ne görüşeğiz ne söyleyecek hiç bilmiyorum...
güzel sonuç alırsın inşallahHayırlısı olsun canım benim ilk aşılamam bu inanılmaz zor geçti zaman sorma valla heralde tutmazsa ilk yapcagim sey temizlik olcak heralde hem kafa dagitirim
Belirsizlikte zor sonucu alınca oda zor bi git bakalım inşallah kendiliginden oluverir canım ya hepimize dua ediyorumArkadaşlar merhaba benim 2. aşılamada tutmadı. Çünkü dün akşam üzeri damla damla gelen kahverengi akıntı giderek koyulaştı ve çoğaldı.Artık bunun regl olduğunu düşündüğüm halde yine de bi umut gebelik testi yaptım ama tek çizgi göründü silikte olsa bişey yoktu. Sonrasında doktorumu aradım durumu anlattım ve pazartesi gel görüşelim dedi..Ne görüşeğiz ne söyleyecek hiç bilmiyorum...
Amin inşallahgüzel sonuç alırsın inşallah
Canım öncelikle aramıza hoşgeldin.. Sende ikinci aşılamayı yaptırmışsın benim gibi.. İnşallah hayırlısıyla olumlu sonuç alırsın.. Kan testinde de sonuç aynı çıkacak bence çünkü bariz regl oluyorum şuan.Ağrısı vs. herşey regl yani...Ama işin tuhafı benim regl tarihim 16 kasım... 6gün önceden regl olunur mu yaakan testi yap mutlaka
Canım digerinde tam o tarihtemi.olmuştun burda gördüklerim genelde sonucun belli oldugu zamanlarda genelde belli oluyo verilen hormonlardan dolayi sanirimCanım öncelikle aramıza hoşgeldin.. Sende ikinci aşılamayı yaptırmışsın benim gibi.. İnşallah hayırlısıyla olumlu sonuç alırsın.. Kan testinde de sonuç aynı çıkacak bence çünkü bariz regl oluyorum şuan.Ağrısı vs. herşey regl yani...Ama işin tuhafı benim regl tarihim 16 kasım... 6gün önceden regl olunur mu yaa
Aynen öyleBelirsizlikte zor sonucu alınca oda zor bi git bakalım inşallah kendiliginden oluverir canım ya hepimize dua ediyorum
Hayır canım geçen ay ki reglimde takvimimden 2 gün önce yani 20 ekimde olmuştu...Nasıl yani demek istediğini anlamadım?Canım digerinde tam o tarihtemi.olmuştun burda gördüklerim genelde sonucun belli oldugu zamanlarda genelde belli oluyo verilen hormonlardan dolayi sanirim
Seni.çok.iyi anliyorum canım ya nekadar dik durmaya çalışsakta içimizde fırtınalar kopuyor ne diyelim hayırlısi canım konuşalım hep birbirimize.destek olalım kopmayalım en azındanAynen öyle_asi sabahtan beri ağla ağla içim şişti Umutsuz olmak istemiyorum ama insan bi süre sonra artık umudunu da yitiriyor.. Eşimde ve bende hiç bir sorun yok , aşılamadan özellikle de 2. aşılamadan çok umutluydum..
Aşılama yapılan ayda burda gördüklerim sanki yanlıs hatrlamıyorsam bızim 14 ünde belli olcakti ya o günlere yakın regli olunuyo sankı normalden farkĺi yaniHayır canım geçen ay ki reglimde takvimimden 2 gün önce yani 20 ekimde olmuştu...Nasıl yani demek istediğini anlamadım?
Canım doktorun aşılama için neden klomen kullandı acaba, genelde iğne veriyo doktor daha etkili diye,, hayırlısı bakalım inşallah tutar daha çok yolun var beklicen artıkBen 19 aylık evliyim. 9. ayımda klomenle yumurta takibi yaptırdım olmadı. ağustosta seraphone ve çatlatma ignesiyle ilk aşılamamı yaptırdım tutmadı. bu ayda klomen ve catlatma iğnesiyle ikinci aşılamamı yaptırdım. 3 tane yumurtam oluşmuş 2 tanesi sağda 1 taneside sol tarafta. bende bir sorun yok eşimin spermleride ne iyi ne kötü yani normal değerlerde. doktor eşim için çocuk olamaz diye bişey diyemem dedi. olur dedi yani. kendimi yormuyorum iş falanda yapmıyorum. sizin gibi heyecanla bekiliyorum işte :)
AaaaaArkadaşlar merhaba benim 2. aşılamada tutmadı. Çünkü dün akşam üzeri damla damla gelen kahverengi akıntı giderek koyulaştı ve çoğaldı.Artık bunun regl olduğunu düşündüğüm halde yine de bi umut gebelik testi yaptım ama tek çizgi göründü silikte olsa bişey yoktu. Sonrasında doktorumu aradım durumu anlattım ve pazartesi gel görüşelim dedi..Ne görüşeğiz ne söyleyecek hiç bilmiyorum...
Canım kistmi oluştu acaba yaaDiğer reglimle arasında 17 gün var. Bu normal mi yaa
Yok canım ya ben araştırdım aşılama yapılan ay verilen ilaçlardan dolayı sanırim.erken oluyor genelde çok örnek var burdadaCanım kistmi oluştu acaba yaa
Canım.senin daha erken psikolojik heralde sen öyle düsünme bizden mi etkiledin çok konuşuncaHaydaaa adet olucakmış gibi bende de hafif agrı var aşırı şişkinlik var göbeğim çıktı resmen ellediğimde taş, gögüsler normale döndü,, iştah sıfır ,, bugün çok acayip bi gündü kızlar iyi haber vericek yokmu yaa
İnşallah canım keşke... Bi arkadaşım hamile olduğunu bilmeden regl olmuştu üzerine yani hamile olduğunu öğrendiğinde hamileyken regl gördüğünü farketti çok garip gelmişti.keşke benimde öyle bi durum olmuş olsaAaaaaçok erken değilmi yaa,, ay bugün herkese noldu yaa hep bi olumsuz haber inşallah şaşırtır kan tahlilin pozitif çıkar canım ya üzülme olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?