- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #2.221
Canım bugün 14. Gün mü ama çizgi görülüyor yani doktor bugün yaptır dediyse çizgi var tatlım karamsarlığa kapılma benimki de silikleşip sonra koyulaşmıştı
Canım ilacın etkisi ile koyu çıkıyor zaten ilk başlardaEvet canım bugün 14. gün ama dr 14 aralıkta kan testi yaptır dedi. Yani çarşamba günü , daha 2 gün var.
Ya moralim çok bozuldu. Cumartesiden bu güne koyulaşması gerekmez miydi? Seninde mi böyle oldu?
Anladım canım. Hayırlısı inşallah. Ne zaman 14ü olacakCanım Dr kan testini 14 ünde yaptır demişti. Ama ben yarın sabah yaptırıcam.
Az önce tekrar bir test aldım. 2.çizgi Cumartesi yaptığımdan daha silik, hatta neredeyse hiç yok gibi
Canım katı meyve sıkacağı bildiğim marka yokta merak ettim ne işe yarıyormuşcanlar bişey sorcam eşi havuç suyu tüketenler katı meyve sıkacağı olarak hangi markayı önerirsiniz. ACİL....
Havuç suyucanlar bişey sorcam eşi havuç suyu tüketenler katı meyve sıkacağı olarak hangi markayı önerirsiniz. ACİL....
Canım inş geçer zaten doktor bana hamile kal demişti kist için inş geçer canım senin için ise ben aşılamanın 5. Günü yaptığım idrar testi de negatif gibi çooook silikti canım hatta ilaç niye bu kadar hemen etkisini yitirdi demiştim sonradan yeniden koyulaşmıştı canım yalnız ben aşılamadan 3 gün sonra yine eşimle birlikte olmuştum hani çatlamayan yumurta sonradan çatladıysa tutar diyep
Anladım tatlım. Korkma evet çikolata kistine en güzel çözüm doğum diye biliyorum ben de canımm. Sen sakin ol, stres yapma, gidecek inşallah o kistler debenim durumla ilgili de işte tuhaf olan o, kiminin 15gün etkisi sürerken benim ilacın 6. Günü neden hiç çizgi çıkmadı? Nasıl simdirdim acaba ben bu ilacı??
Canım ben de bugün aldım. Sinbo nun. 88tl netten aldım 5tl de kargo.92 ye geldi. Öyle pahalı marka almana gerek yok. Benim arkadaşım da bundan içmişticanlar bişey sorcam eşi havuç suyu tüketenler katı meyve sıkacağı olarak hangi markayı önerirsiniz. ACİL....
Canım havuç suyunu eşine de mi içiriyorsun? Yoksa sadece kendin mi içiyorsun?Havuç suyu
Havuç suyunu hem kendin hem de eşin mi içiyor ?kadında bebeğin tutunmasını sağlıyor ve yumurta çatlamasını sağlıyor. Erkekte ne işe yarıyor havuç suyu? Keçiboynuzu kürünü eşin içiyor demi?Bende keci buynuzu suyunu yapiyorum her gun duzelnle baklm havuc suyunada baslicaz biraz deneyelim bunu sperm hareketlendiriyo ve cogaltiyo bi cok kisi hamile klmis boyle darisi bize bakalm deniyoz herseyi
Canım ben içirmiyorum onu başka arkadaş demiş bende sordum ne işe yarıyor diyeCanım havuç suyunu eşine de mi içiriyorsun? Yoksa sadece kendin mi içiyorsun?
İnşallah canım, içini ferah tut:) biz de 2. Ve 4. Günü beraber olduk ama kanamam olunca bıraktık. İnşallah tutunmuştur. Sen bana umut oldun çok:) Sağ ol valla, hakkını helal et. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğiniCanım inş geçer zaten doktor bana hamile kal demişti kist için inş geçer canım senin için ise ben aşılamanın 5. Günü yaptığım idrar testi de negatif gibi çooook silikti canım hatta ilaç niye bu kadar hemen etkisini yitirdi demiştim sonradan yeniden koyulaşmıştı canım yalnız ben aşılamadan 3 gün sonra yine eşimle birlikte olmuştum hani çatlamayan yumurta sonradan çatladıysa tutar diye
Ne demek canım helal olsun tabiki inş güzel haberi alırım sendenİnşallah canım, içini ferah tut:) biz de 2. Ve 4. Günü beraber olduk ama kanamam olunca bıraktık. İnşallah tutunmuştur. Sen bana umut oldun çok:) Sağ ol valla, hakkını helal et. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini
Evwt canm sperm i cogaltiyor havuc suyuda keci boynuzu suyuda esim iciyor duzenli olarak ama esimde varikosel var galiba ameliyat yolu gorundu bizeHavuç suyunu hem kendin hem de eşin mi içiyor ?kadında bebeğin tutunmasını sağlıyor ve yumurta çatlamasını sağlıyor. Erkekte ne işe yarıyor havuç suyu? Keçiboynuzu kürünü eşin içiyor demi?
Çok güzel bir bekleyiş olur inşallah canım. Sabretkızlar bugün aşılamadan sonraki 15.günüm.
bu sabah kan testi yaptırdım. sonuç 11.1. hemen dr umu aradım. bana dediki bu değer çok ortada bir değer. perşembe günü tekrar kan testi yaptır. eğer yükselirse olumlu düşünebiliriz dedi.
2 gün daha nasıl bekliycem ya. bi taraftan da sanki adet olcakmışım gibi hissediyorum
Aynen bana da umut oldunNe demek canım helal olsun tabiki inş güzel haberi alırım senden
1000 watt bu arada. Bim e de geliyor bu hafta ama onun watt ı düşükCanım ben de bugün aldım. Sinbo nun. 88tl netten aldım 5tl de kargo.92 ye geldi. Öyle pahalı marka almana gerek yok. Benim arkadaşım da bundan içmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?