- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #2.241
Ayyy insallahhh hayirlisi olur insallah cok sevindimmmkızlar bugün aşılamadan sonraki 15.günüm.
bu sabah kan testi yaptırdım. sonuç 11.1. hemen dr umu aradım. bana dediki bu değer çok ortada bir değer. perşembe günü tekrar kan testi yaptır. eğer yükselirse olumlu düşünebiliriz dedi.
2 gün daha nasıl bekliycem ya. bi taraftan da sanki adet olcakmışım gibi hissediyorum
tam modeli yazabilir misinz çok teşekkür ediyrum:)1000 watt bu arada. Bim e de geliyor bu hafta ama onun watt ı düşük
cnm havuç suyu çıkarmak içinCanım katı meyve sıkacağı bildiğim marka yokta merak ettim ne işe yarıyormuş
CAnım ne güzel işte ne Canını sıkıyorsun benim de ilk öğrendiğimde 10.12 idi perşembe baktır artarsa vardır canım inş vardır yakızlar bugün aşılamadan sonraki 15.günüm.
bu sabah kan testi yaptırdım. sonuç 11.1. hemen dr umu aradım. bana dediki bu değer çok ortada bir değer. perşembe günü tekrar kan testi yaptır. eğer yükselirse olumlu düşünebiliriz dedi.
2 gün daha nasıl bekliycem ya. bi taraftan da sanki adet olcakmışım gibi hissediyorum
insan hasta olmaktan bu kadar korkar mı ya.. resmen tuvalete gitmeye korkuyorum :)CAnım ne güzel işte ne Canını sıkıyorsun benim de ilk öğrendiğimde 10.12 idi perşembe baktır artarsa vardır canım inş vardır ya
Canım değerin iyi bence Benim 9. Gün 10.12 çıkmıştı sonra yükselmiştiinsan hasta olmaktan bu kadar korkar mı ya.. resmen tuvalete gitmeye korkuyorum :)
Kızlar bebişimin kesesini gördüm bugün ya çok şükür Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun Allah'ım bu sayfadaki kardeşlerime de nasip etsin inş
O korku bende de vardı canım seni anlıyoruminsan hasta olmaktan bu kadar korkar mı ya.. resmen tuvalete gitmeye korkuyorum :)
Ayy canım ben her akşam Meryem suresini okuyorum hem bebeğim için hem de sizler için inş olumludur tatlımCanım çok çok sevindim senin adına
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Darısı bizlerin başına..
Hamilelerin duaları kabul oluyormuş , bizim için de dua et.
Özellikle benim şu 2 gün dualarınıza çok ihtiyacım var....
Sinbo katı meyve sıkacağı renk kırmızı model:SJ3143tam modeli yazabilir misinz çok teşekkür ediyrum:)
Ayyy ne güzel. Daha çok güzel günlerini göreceksin inşallahKızlar bebişimin kesesini gördüm bugün ya çok şükür Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun Allah'ım bu sayfadaki kardeşlerime de nasip etsin inş
Canım çok sevindim darısı kalp atışlarına inşallahKızlar bebişimin kesesini gördüm bugün ya çok şükür Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun Allah'ım bu sayfadaki kardeşlerime de nasip etsin inş
Amin canım darısı sana da inşCanım çok sevindim darısı kalp atışlarına inşallah
İnşallah canım aminAmin canım darısı sana da inş
Canım çok sevindim yaa :) ne güzel:) hayırlısı ile kucağına al inşallah:)Kızlar bebişimin kesesini gördüm bugün ya çok şükür Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun Allah'ım bu sayfadaki kardeşlerime de nasip etsin inş
Amin canım inş kısa zamanda senin için de böyle seviniriZCanım çok sevindim yaa :) ne güzel:) hayırlısı ile kucağına al inşallah:)
Benim eşim varikosel ameliyatı oldu canım 3 yıl önce düZeliyor Canını sıkma grade 3 tü bizim sizinki kaçKizlar esi varikosel ameliyati olup duzeln duydunuz mu ya bi cevap verin esimde var ama az yarin doktora gidecez tekrar dua edin lutfen bisey cikmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?