Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Bilmiyorum ki yarin sonuclari yazarom canm sperm verecek yarin sonuclari yazarim ondan sonra bebeis oldu mu peki cok hamile kaln var ondan sonra bide nerde oldu ki cok sordum ama kusura bkma

Bilmiyorum ki yarin sonuclari yazarom canm sperm verecek yarin sonuclari yazarim ondan sonra bebeis oldu mu peki cok hamile kaln var ondan sonra bide nerde oldu ki cok sordum ama kusura bkma
Canım benim bir düşüğüm var ama anlamadım ben doktorun hatası bir de kimyasal şimdi hamileyim ama bu da aşılama ile oldu

Evet kızlar bu sabah tahlil yaptırdım ama maalesef değer 4.2 ye düşmüş
Çok mutsuzum çok. Bu sefer çok umutlanmıştık , ve yine her ay olduğu gibi bu ay da hüsranla sonuçlandı..
Canım valla ne diyeceğimi bilemedim ağlamak istiyorsan ağla içine atma içine atarsan daha kötü olur inş bu ay olur canım

Doktor ne dedi peki? Normal mi bu?

Doktorun hemşiresiyle görüşebildim. Sonucun olumsuz olduğunu söyledi. Hatta neden o zaman hala hastalanmadım dedim. O da kullandığın ilaçlardandır , merak etme bugün hastalanırsın dedi
Dr da gün içinde beni arıycakmış. Bakalım , bekliyorum aramasını..

Merhaba kızlar bende adet olduktan sonra aşılamaya baslicaz nasıl bir süreç doktorum iğne yerine klomen kullanicak yumurta oluşumunda bir sıkıntı yok diye sizin nasıl oldu önerileriniz var mi

Canım valla ne diyeceğimi bilemedim ağlamak istiyorsan ağla içine atma içine atarsan daha kötü olur inş bu ay olur canım

Valla çok bunaldım artık.. Bi daha aşılama fln denemek istemiyorum. Sürekli işyerine yalan söyleyip kontrole git, ilaç kullan , iğne yap , bekle bekle bekle sonuç elde var sıfır. Ama sözde bebek olmaması için hiç bir engel yok ..

Canım kaçıncı aşılaman evet bu süreç insanı yıpratıyor 3 yıl beklediğim için çok iyi biliyorum kaç kere vazgeçtim tekrar başladım git geller insanı yoruyor ama sonucunu düşününce ha gayret diyorsun canım vazgeçme bence belki mutlu son çok yakıb

Merhaba kızlar bende adet olduktan sonra aşılamaya baslicaz nasıl bir süreç doktorum iğne yerine klomen kullanicak yumurta oluşumunda bir sıkıntı yok diye sizin nasıl oldu önerileriniz var mi
Ben klomenle aşılama oldum ama tutmadı tabi herkeste farklı canım benim iğne ilr olduğum tuttu hayırlısı hakkında

Sonuclari aldik ama cok dusuk ckti hastane labaratuara miza guvenmiyoruz pek diyo 2 bucuk milyon sperm cikti yikaninca ileri hizli hareketlilik 0 hareketsiz 40 larda ileri yavas 20 lerde feln durum kotu galiba pekmez yiyor keci boynuzu icitiyorum findik fistik yediriyorum mevye duzenli besleniyo ne olacak daha ne yapalim anlamadim

Yıkanınca çıkan sonuç mu bu canım yıkanmadan toplam sperm ne kadar bir de doktor ameliyat için ne dedi canım

Yıkanınca çıkan sonuç mu bu canım yıkanmadan toplam sperm ne kadar bir de doktor ameliyat için ne dedi canım
Evet canm yikaninca oyle yikanmayinca 14 milyon gibi bi sonuc cikti fakultede simdi devlet hastanesinde doktora geldik varikosel ilerledi mi diye ve fakulte hic ilac vermiyo esime surekli asilamadan bahsetiyo iyilesmesi icin bisey vermiyo o yuzden burdaki doktora geldik belki ilac verir yada ameliyat der diye yoruldm artk kaldiramiyorum esimde uzuluyor ben hep neseli davraniyorum uzulmesin diye

Dur canım eşin hemen stres yapmasın o doktor ne diyecek bakalım ayrıca nasıl aşılama derler ya insanların duyguları ilr oynuyorlar aşılama için en az 15 milyon olması lazım sen Canını sıkma canım artık tıp gelişti gerekirse ameliyat olur eşin geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…