- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #2.281
Aynn resmen insanlarin duygulariyla oynuyorlar ya doktor dediki bu devletteki kaliteli sperm üretmiyor dedi bunun bi sebebi olmali dedi hormanlarinda bi skinti olabilir dedi pazaretsi kan vereck bu sekilde asilama olmaz cunku canli sperm yok dedi bi yerde bi sknti var dedi onu bulmamiz lazm dedi varikosel de gereksizmis ileri derecede degilmis yok denecek kadar azmis şükür pazartesi bakacaklar sagol canm destegin icin esim in beslenmeside gayet iyiDur canım eşin hemen stres yapmasın o doktor ne diyecek bakalım ayrıca nasıl aşılama derler ya insanların duyguları ilr oynuyorlar aşılama için en az 15 milyon olması lazım sen Canını sıkma canım artık tıp gelişti gerekirse ameliyat olur eşin geçmiş olsun
Bir baktırsın canım bakalım hormonlarla ilgili olabilir ona ilaç veriyorlar DüZelir en önemlisi moralAynn resmen insanlarin duygulariyla oynuyorlar ya doktor dediki bu devletteki kaliteli sperm üretmiyor dedi bunun bi sebebi olmali dedi hormanlarinda bi skinti olabilir dedi pazaretsi kan vereck bu sekilde asilama olmaz cunku canli sperm yok dedi bi yerde bi sknti var dedi onu bulmamiz lazm dedi varikosel de gereksizmis ileri derecede degilmis yok denecek kadar azmis şükür pazartesi bakacaklar sagol canm destegin icin esim in beslenmeside gayet iyi
Tabi oyle cnm ama insanin morali bozuluyor doktor kuzcukken kizamik gecirmeyenlerde boyle oluyormus doktor esime sormus oda bilmiyor annesine soracakBir baktırsın canım bakalım hormonlarla ilgili olabilir ona ilaç veriyorlar DüZelir en önemlisi moral
İlk defa duydum canım bunu eşin aşırı sıcak bir yerde çalışıyor mu ya da kimyasal oranı fazla bir ortamdATabi oyle cnm ama insanin morali bozuluyor doktor kuzcukken kizamik gecirmeyenlerde boyle oluyormus doktor esime sormus oda bilmiyor annesine soracak
Ah ahh esimin meslegi lokantamiz var doner kesiyodu aksama kadar ayakda duruyodu sicak karsisinda iste oyle iste ya Allah im yardim etsinİlk defa duydum canım bunu eşin aşırı sıcak bir yerde çalışıyor mu ya da kimyasal oranı fazla bir ortamdA
Aynn bende kizamik cikarmayan da sperm eksikligi oluyormus doktor sordu simdi annesine sorduk çıkarmış cok şükür pazartesi hormanlarina bakilacakAh ahh esimin meslegi lokantamiz var doner kesiyodu aksama kadar ayakda duruyodu sicak karsisinda iste oyle iste ya Allah im yardim etsin
Suan esim uzman cavus ordada masa basinda oturuyo bilgisayar basinda oda kotu ama beslenmesi cok guzel nasil olacak anlamadim ya duzelir mi acaba yaAynn bende kizamik cikarmayan da sperm eksikligi oluyormus doktor sordu simdi annesine sorduk çıkarmış cok şükür pazartesi hormanlarina bakilacak
Canım ben aşılama için tedaviye giderken hastanede yanımda oturan bayanında senin eşin gibi bir sorunu varmış hatta onun eşinin sperm sayısı çok çok azdı Allah yardımcıları olsun doktor ona sana sorduklarımı sormuş etkiliyor diye bir de küçükken yanlış yapılan sünetten de oluyormuş gerçi benim eşim de polis akşama kadar tabancası belin de ağırlık yapıyor varikosel polis hastalığı demişlerdi bize de ama inş düzelir canım çok isterim eşin pekmez yiyor muAh ahh esimin meslegi lokantamiz var doner kesiyodu aksama kadar ayakda duruyodu sicak karsisinda iste oyle iste ya Allah im yardim etsin
Allah'ım korusun eşlerimizi canım meslekleri zor meslek düzelir tabi umudunu kaybetme tatlım bak bizim de morfoloji sorunumuz vardı hatta doktor morfoloji çok zor düzelir demişti Allah'ım ol desin yeter kiSuan esim uzman cavus ordada masa basinda oturuyo bilgisayar basinda oda kotu ama beslenmesi cok guzel nasil olacak anlamadim ya duzelir mi acaba ya
Aminnn canm cok sagol bana cok moral oldun vlla insallah düzelir rabbim isteyen herkese nasip etsin eslerimizi de rabbim korusun ve bu isi yapan butun herkesi zor isleri tabi hem is sitresi oluyo hem hastane esimde cok yiprandi ama bu halimize sukur o kadar durumu kotu olan varki dun hastanede bi abla vardi 35 yasindaymis ve 4 kere kendiliginden hamile kalmis 2 sini dusuk yapmis diger 2 sini 9 ay karninda tasimis dogum yapmis ama dogunca bebekleri gozlerini acamiyormus ve neges alamiyorlarmis bu yuzden de 2 bebegini kaybetmis sonrdan da hamile kalamamis 2 asilama 1 tup bebek ve 2. Tup bebgini yaptirmya basladi rabbim yardimcisi olsun oyle seyler duyunca cok sukur diyorum insalah inaniyorum bizim durumumuz da duzelecek bende annelik duysunu taticam insallahAllah'ım korusun eşlerimizi canım meslekleri zor meslek düzelir tabi umudunu kaybetme tatlım bak bizim de morfoloji sorunumuz vardı hatta doktor morfoloji çok zor düzelir demişti Allah'ım ol desin yeter ki
Simdi bi kadin kulubunde okudum bir cok kisi yazmis ileri hizli hareketli 0 olup o kadar hamile kalan varki 3 ay boyunca keci boynuzu kurunu largine ve zinko diye ilac kullanmis ve onun yaninda meyve sebze yedirmis esine ve hamile kalmislar ben bunlari yapali 1 ay oldu 2 ay daha gerekirse 6 ay daha yapicaz insllah olur dun esimin sperm sayisinda bi degisiklik yoktu 1 ayda bi sonuc vermiyormus kurler 3 ayda veriyormus inslalah olucak dun esime yapmayalim bi degisiklik olmamis dedim oda pes etmek yok devam dedi bana aynn umutsuzluk yok devammmmmmmmAminnn canm cok sagol bana cok moral oldun vlla insallah düzelir rabbim isteyen herkese nasip etsin eslerimizi de rabbim korusun ve bu isi yapan butun herkesi zor isleri tabi hem is sitresi oluyo hem hastane esimde cok yiprandi ama bu halimize sukur o kadar durumu kotu olan varki dun hastanede bi abla vardi 35 yasindaymis ve 4 kere kendiliginden hamile kalmis 2 sini dusuk yapmis diger 2 sini 9 ay karninda tasimis dogum yapmis ama dogunca bebekleri gozlerini acamiyormus ve neges alamiyorlarmis bu yuzden de 2 bebegini kaybetmis sonrdan da hamile kalamamis 2 asilama 1 tup bebek ve 2. Tup bebgini yaptirmya basladi rabbim yardimcisi olsun oyle seyler duyunca cok sukur diyorum insalah inaniyorum bizim durumumuz da duzelecek bende annelik duysunu taticam insallah
İnşallah canımm amin :)Amin canım inş kısa zamanda senin için de böyle seviniriZ
- Kızlar aşılama yaptıranlar ve yaptıracak olanlar gelin birlikte gün sayalım birbirimize destek olalım güzel haberler verelim buyrun gelin topiğime müstakbel anneler
Vardır bunda da bir hayır canım üzülme sakın.aşılamadan sonra ilaç içtin mi peki?Doktorun hemşiresiyle görüşebildim. Sonucun olumsuz olduğunu söyledi. Hatta neden o zaman hala hastalanmadım dedim. O da kullandığın ilaçlardandır , merak etme bugün hastalanırsın dedi
Dr da gün içinde beni arıycakmış. Bakalım , bekliyorum aramasını..
İnş canım inş umutlu ol dua et Allahım içten gelen duaları kabul ederAminnn canm cok sagol bana cok moral oldun vlla insallah düzelir rabbim isteyen herkese nasip etsin eslerimizi de rabbim korusun ve bu isi yapan butun herkesi zor isleri tabi hem is sitresi oluyo hem hastane esimde cok yiprandi ama bu halimize sukur o kadar durumu kotu olan varki dun hastanede bi abla vardi 35 yasindaymis ve 4 kere kendiliginden hamile kalmis 2 sini dusuk yapmis diger 2 sini 9 ay karninda tasimis dogum yapmis ama dogunca bebekleri gozlerini acamiyormus ve neges alamiyorlarmis bu yuzden de 2 bebegini kaybetmis sonrdan da hamile kalamamis 2 asilama 1 tup bebek ve 2. Tup bebgini yaptirmya basladi rabbim yardimcisi olsun oyle seyler duyunca cok sukur diyorum insalah inaniyorum bizim durumumuz da duzelecek bende annelik duysunu taticam insallah
Canım bu 15milyon yıkanmadan önce mi sonra mı?Dur canım eşin hemen stres yapmasın o doktor ne diyecek bakalım ayrıca nasıl aşılama derler ya insanların duyguları ilr oynuyorlar aşılama için en az 15 milyon olması lazım sen Canını sıkma canım artık tıp gelişti gerekirse ameliyat olur eşin geçmiş olsun
Canım onu bilmiyorum tam ben yanlış bilgilendirmeyim ama herAlde yıkanma sonrası olma ihtimali yüksekCanım bu 15milyon yıkanmadan önce mi sonra mı?
Canım at da bakalım merak ettim inş vardır canım yaKızlar aşılamanın 7.günündeyim test yaptım çok silik çıktı telefondan atamadım fotoyu. Bilgisayardan atmam gerekiyor herhalde
Canım testi tekrarladın mıCanım bu 15milyon yıkanmadan önce mi sonra mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?