- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #2.301
Yok canım tekrarlamadım pazartesi 10.günü ogün tekrar yapıcamCanım testi tekrarladın mı
Canım aşılama uzun süre gebe kalamayanlara yapılıyo yumurta takibi yapıyo zamanı gelincede erkek spermini veriyo yıkayıp ayıklıyolar ve doktor onu kadına enjekte ediliyoCanim asilama derken? o ne demek ve ne anlama geliyor hep duyuyorum ama nedemek oldugunu bilmiyorum.
En iyisi üniversite hastanesiKizlar asilamanizi hangi hatanede yaptirdiniz edirnede pek iyi hatane yok ilgi yok
Vlla ben universitede yaptirdm ama hic ni halttan anladilari yok esimin sperm sayisi ileri hareketliligi 0 asilama yapiyorlar ilac felan vermiyolar fuzelsin diye ben memnun kalmadim acikcasi insallah olur bebis gelsin artikkkkkEn iyisi üniversite hastanesi
Sen neredeydin canım?Vlla ben universitede yaptirdm ama hic ni halttan anladilari yok esimin sperm sayisi ileri hareketliligi 0 asilama yapiyorlar ilac felan vermiyolar fuzelsin diye ben memnun kalmadim acikcasi insallah olur bebis gelsin artikkkkk
Edirnedeyim canm burasi hic iyi degil ben memnun degilim yaniSen neredeydin canım?
Bellei olmasi lazm simdiye 14 15. Gunler belli oluyo benimki oyle olmustur test yapsana canmKızlar ben aşılamamı 2 aralıkta yaptırdım. Yani bugün 17. Gün test ne zaman yapmalıyım
Canım yaptırsana bence zamanı gelmiş bile valla iyi beklemişsinKızlar ben aşılamamı 2 aralıkta yaptırdım. Yani bugün 17. Gün test ne zaman yapmalıyım
Ya demin idrar yaptım, test bozukmuş hiç çizgi çıkmadı... yarın denerim belki tekrar??Canım yaptırsana bence zamanı gelmiş bile valla iyi beklemişsin
Hm anldm canm asilama yaptirdiktan 15 gun sonra belli oluyo diye biliyorum benim asilama yaptirdigim gunden beri kasigimda agri oldu ama malesef tutmadi bi test yap sen bence cnm adetinin kacinci gunu asilama yaptirdin benim adetimin 15. Gun yapildi sonra 14 gun sonra belli oldu
Canım dene inş vardırYa demin idrar yaptım, test bozukmuş hiç çizgi çıkmadı... yarın denerim belki tekrar??
Benim 9. Günü oldu aşılamam!! 6 yumurta gelişti, o sebeple erken oldu. Şuan 17. Gün ama adetine daha var yani.. ona kararsızım.. evet sanırım kanda çıkabilir, kana baktırmak gerekiyor sanırım:) teşekkür ederim, en kısa zamanda sen de hamile kalırsın inşallah:)Hm anldm canm asilama yaptirdiktan 15 gun sonra belli oluyo diye biliyorum benim asilama yaptirdigim gunden beri kasigimda agri oldu ama malesef tutmadi bi test yap sen bence cnm adetinin kacinci gunu asilama yaptirdin benim adetimin 15. Gun yapildi sonra 14 gun sonra belli oldu
İnşallah ya, teşekkür ederim:)Canım dene inş vardır
Üniversite de özel olarak bir doktora da baktırabilirsin az bir ücret ödüyorsun sadece ama her şeyinle daha iyi ilgilenir yoksa stajyer doktorlar bakıyorEdirnedeyim canm burasi hic iyi degil ben memnun degilim yani
Sagol canm amin insalalh senden de guzel haberler bekliyorum insllah bebis yoldadir:))Benim 9. Günü oldu aşılamam!! 6 yumurta gelişti, o sebeple erken oldu. Şuan 17. Gün ama adetine daha var yani.. ona kararsızım.. evet sanırım kanda çıkabilir, kana baktırmak gerekiyor sanırım:) teşekkür ederim, en kısa zamanda sen de hamile kalırsın inşallah:)
İnşallah ya, teşekkür ederim:)
Ever var ama o doktorlarda sorunu bulmadan asilama yapiyorlar biz vazgectik sorunu cozup oyle yaptiricaz insallah gerek kalmaz canm insalalh hepimizin kucagi bebislerle dolarrrr aminnn:)))Üniversite de özel olarak bir doktora da baktırabilirsin az bir ücret ödüyorsun sadece ama her şeyinle daha iyi ilgilenir yoksa stajyer doktorlar bakıyor
Canım aşılama uzun süre gebe kalamayanlara yapılıyo yumurta takibi yapıyo zamanı gelincede erkek spermini veriyo yıkayıp ayıklıyolar ve doktor onu kadına enjekte ediliyo
İnşallah canım amin en kısa zamanda bu sevinci Rabbim tattırır hepimize inşallahsimdi anladim. cok sagol canim ALLAH isteyen herkese bebis versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?