Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Kızlar ben aşılamamı 2 aralıkta yaptırdım. Yani bugün 17. Gün test ne zaman yapmalıyım

Yaa ama aşılama yaptırmasaydım 22sinde olacaktım regl, bu sebeple erken geliyor.. yarın bir yapsam o zaman N Nillgenn peki belirtin var mıydı

Yaa ama aşılama yaptırmasaydım 22sinde olacaktım regl, bu sebeple erken geliyor.. yarın bir yapsam o zaman N Nillgenn peki belirtin var mıydı
Hm anldm canm asilama yaptirdiktan 15 gun sonra belli oluyo diye biliyorum benim asilama yaptirdigim gunden beri kasigimda agri oldu ama malesef tutmadi bi test yap sen bence cnm adetinin kacinci gunu asilama yaptirdin benim adetimin 15. Gun yapildi sonra 14 gun sonra belli oldu

Benim 9. Günü oldu aşılamam!! 6 yumurta gelişti, o sebeple erken oldu. Şuan 17. Gün ama adetine daha var yani.. ona kararsızım.. evet sanırım kanda çıkabilir, kana baktırmak gerekiyor sanırım:) teşekkür ederim, en kısa zamanda sen de hamile kalırsın inşallah:)
Canım dene inş vardır
İnşallah ya, teşekkür ederim:)

Sagol canm amin insalalh senden de guzel haberler bekliyorum insllah bebis yoldadir:))

Üniversite de özel olarak bir doktora da baktırabilirsin az bir ücret ödüyorsun sadece ama her şeyinle daha iyi ilgilenir yoksa stajyer doktorlar bakıyor
Ever var ama o doktorlarda sorunu bulmadan asilama yapiyorlar biz vazgectik sorunu cozup oyle yaptiricaz insallah gerek kalmaz canm insalalh hepimizin kucagi bebislerle dolarrrr aminnn:)))

Canım aşılama uzun süre gebe kalamayanlara yapılıyo yumurta takibi yapıyo zamanı gelincede erkek spermini veriyo yıkayıp ayıklıyolar ve doktor onu kadına enjekte ediliyo

simdi anladim. cok sagol canim ALLAH isteyen herkese bebis versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…