Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Arkadaslar cok kotuyum yardim edin bisey soyleyin esim doktora gitti ileri harektliligi 0 doktor ilac vermemis ya siz duydunuz mu hic ilacla duzelen ben cok duydum cunku ne olur bana bi cevap verin largine evicap feln kullanip duzeln var yaninda keci boynuzu kururnu aglamakdan sikldm artkkk cok kotuyim esimde hic sorun yok bu sifir nasl duzeleck((

Canım ne sıkıyorsun Canını tatlım benim benim eşiminde yıkama öncesi sıfırdı ileri hızlı hareketlisi ileri yavaş hareketlisi iyiydi sadece benim eşim andız pekmezi yemişti klomen içti bir de cranberries Türkçe adı neydi hatırlamadım ondan yedi Allah'ım büyüktür tatlım Canını sıkma nolur

Ya canm oyle ama yani sifir ansl duzelecek doktor ne ilac vereyim de duzelsin diyo kafayi yiyecem millt yaziyo evicap klomen largine kullandik sifir duzeldi hamile kaldm diyen o kadar cok ki ne ypalim hangi doktora gidelim kim ilac verir basl olacak varikosel yok kisirlik yok hic problem yok diyo sadece ileri hizli hareketi sifir ona da ilac yokmus anca iste tup bebk asilama olurmus millete nasl yaziyo ilac anlamadim

Canım doktorunuzu değiştirin o doktora illa gideceksin diye bir şey Yok Canını sıkarak hem kendini hem eşini yıpratırsın tatlım

Canm vardir bundada bi hayir insllah diger asilamaya gerek kalmadan rabbim nasip eder
Amin, hemen başlayacağız diğer aşılamaya dr la Çarşamba randevum var. Teşekkür ederim:) aynen vardır bir hayır..
Hayırlısı olsun canım Yen'i ay Yen'i umut ilk aşılamamıydı
Evet ilkti, hemen 2. Ye geçmeyi planlıyoruz. Teşekkür ederim, hakkımızda hayırlısı olsun gerçekten.. İnşallah 2. Tutar Çarşamba randevum var.

Oyle cnm burda doktor yok ki adam akilli ben kendi yontemlerimle yapicam bi seyler carsik otu feln yapicam bide bu vitaminleri alcam Allah im yardimcimiz olsu
Canim yas kacti senin bilmiorum ama bence kendi yontemim falan diyip vakit kaybetme derim sana belki bulundugunuz sehirde iyi yoktur dogrudur ama yakin veya uzak sehirlerde cok iyi ürologlar bulabilirsiniz telefonla bi randevu alip bir iki gunde halledersiniz.zaman aleyhinize.bide sadece spermiogrammi yaptirdiniz siz bu testlerin cok ayrintililari var onlarida yaptirdiniz mi?forumlarda okuyorumda tup bebekle bile ne kadar cok tutmayan insanlar var insan bi ürküyor o yuzden acele edin derim

Kızlar ne sorucam size bu hormon ilaçları iğneleri vs sizde kilo yaptımı????????
Benim iştahımı açtı. Sürekli yeme isteği duyuyorum. Bu sefer daha dikkatli olacağım yemek konusunda.. ama ben 37,5 vuruldum, siZ daha fazla kullandınız sanırım

Benim iştahımı açtı. Sürekli yeme isteği duyuyorum. Bu sefer daha dikkatli olacağım yemek konusunda.. ama ben 37,5 vuruldum, siZ daha fazla kullandınız sanırım
100 doz benimkisi baya fark varmış ama sadece aşılamayla demiyorum bunun önceside var klomen çatlatma iğnesi falan sanırım kilo yapıyo bunlar ya

Evet canim ben uzun yillardir kilo alamayan cok zayif yapili bi insanim 50 nin ustune cikamadim suan 57 civarindayim mayis ayindan itibaren almaya basladim ama ben cok kullandim siz cok fazla ilac kullanmadiniz sanirim
Al benden de okadar bende çubuk kraker gibi kızdım baya aldım kilo yaş gidiyo 30 dan sonra kilo alınıyo derlerdi öyle sanıyodum ama bak şimdi emin oldum bu ilaçlar iğneler yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…