Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

arkadaşlar merhaba.ben de 15 aralıkta aşılamami yaptırdım.şimdi sonucumu bekliyorum.allahim ınş hepimizin dualarını kabul eder.

Canım sen fatmasecret ın dediklerini uygula. Prof.dr.ibrahim saraçoğlu diyor ki yumurtan bile olmasa sadece rahmin olsa bile yeter Allah büyük diyor. Olmaz diyen dr.lara da çok kızıyor. Sen içini ferah tut

Oyle canm haklisin o kadar canm skkin ki ne yapicagimi bilmiyorum ne demek ilac yazmamak ya duzeltmeye calismiyorlar artk yoruldum ki nasl bu yasta daha yasim 21 ya benim esimde 27 yasinda o kadra takiyorum kafaya evet takmamam lazm ama olmuyor nasl olacak bilmiyorum ki yani yoruldum ya

Canım sen fatmasecret ın dediklerini uygula. Prof.dr.ibrahim saraçoğlu diyor ki yumurtan bile olmasa sadece rahmin olsa bile yeter Allah büyük diyor. Olmaz diyen dr.lara da çok kızıyor. Sen içini ferah tut
Ayy canm sagol cok dogru vatya o sifiri duzeleck insllah kisirlik yok sperm var ilacla yukseliyo ileri yavas da var ama ileri hizli yok ve varikosel yok hormonda bisey yok doktor dediki kucukken baya atesli yada saglikli olmayan bi kizamik gecirmissin demis yani bu sifir duzelirmis okuyorum ibrahim saracoglu da soyluyor duzelir diye alayim bi seyler yapayim aktardan yoruldm hastane benm psikolojimi bozuyor canm sagol destekleriniz icin esim o kadar iyi biri ki doktorun boyle demesine bile morali yuksek her ne desem yapiyo keci boynuzu kuru iciyo pekmezini yiyor ceviz findik fistik meyve feln baya cabaliyo 3 ay icinde duzelme suresi var bunun yani sira e vitamini feln vermiyolar doktorlar ama okuyorum boyle sorunu olup yaziyolar duzelenler ilacla kurlerle amannn canmin skntisindan yazdm da yazdm

Canım Benim eşim klomeni doktor kontrolünde içti yanlış anlaşılmasın da arkadaş minikler gelsin herAlde yanlış anlamış vitamin değil zaten canım doktora sormadan kullanmayın

Canım Benim eşim klomeni doktor kontrolünde içti yanlış anlaşılmasın da arkadaş minikler gelsin herAlde yanlış anlamış vitamin değil zaten canım doktora sormadan kullanmayın
Yoo ben senin yazdiklarini okumadim arkadas kendisi bir suru ilaclar saymis ona istinaden yazdim sen kendi ustune alinma yazdiklarimi

Canim insallah kendi yontemlerinizle sonuc cok guzel olur yasiniz daha kucukmus hele ki senin daha olur insallah onunde baya bi cabalayacak yillarin var ins rabbim bigun tattirir o duyguyu bi kac ay dedigin gibi yap olmadi sonra baska iyi bi doktor bulursunuz.ne guzel bak esinde cok iyiymis herseyi uyguluyomus bizimki olsa icsede adami öldürur icerken

o zamannn danss. Tamam işte bak çok güzel böyle böyle düzelecek her şey. Daha kötü durumda olanlar var. Biz de bekliycez mucizemizi günü gelecek inşallah

Evet canım 2 ay ara verdim hatta akışına bırakıcam bi süre öyle düşünüyorum yoruldum canım iğneden ilaçtan
Haklısın ama ben de 2. Yi de yaptırayım da elimde raporum olsun istiyorum. Yarın bir gün tüp bebek istediğimizde elimizde raporumuz olsun en azından:) senin için de hayırlısı olsun inşallah 2. Ye gerek duymazsın ve hemen hamile kalırsın:)
100 doz benimkisi baya fark varmış ama sadece aşılamayla demiyorum bunun önceside var klomen çatlatma iğnesi falan sanırım kilo yapıyo bunlar ya
Olabilir yapar tabi hormon sonuçta, yürüyüş falan yapsan belki iyi gelir sana hem moral olarak da:)

o zamannn danss. Tamam işte bak çok güzel böyle böyle düzelecek her şey. Daha kötü durumda olanlar var. Biz de bekliycez mucizemizi günü gelecek inşallah
::)))))ayyy nasl guldum vlla aynn canm o zman danss aynn olacak bi gun insallah daha yasim kucuk ama istiyoz iste hem sorunlari kaldirmak lazim ortadan hadiiii gelsin bebislerrrr::)))

::))aynn yasimiz kucuk canm esime ayy ne kadra da guzelmis bal bal diyorum oyun yaparak iciriyorumm::)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…