Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Yoo ben senin yazdiklarini okumadim arkadas kendisi bir suru ilaclar saymis ona istinaden yazdim sen kendi ustune alinma yazdiklarimi
Tamam canım ya ben klomen felan içti diyince belki yanlış anlaşılmıştır hani iç der gibi olur diye Anlaşıldı sandım o yüzden açıklama yaptım canım

Kızlar bugün ne öğrendim MACA KÖKÜ diye bir bitki toz halinde satılıyomuş ve sayıyorum faydalarını hemen , doğurganlığa-hormonal dengesizliklere-adet sancılarına-cinsel isteksizliğe-erkekte kısırlığa ve sperm arttırma özelliğine sahipmiş ayrıcada aşırı enerji veriyomuş ben denemeyi düşünüyorum belki Rabbim vesile eder ve hamile kalırım sizlerlede paylaşmak istedim kullanmak isteyen varsa bi araştırın ben çok heveslendim gerçekten umudum arttı

Ilk defa duydum canm arastiricam doktora feln da sormak lazm ama doktorlar hic ilac vermedilleri icin bunu da onereceklerini sanmiuorum insallah ise yarar bi arastiramak lazm canm insallahhh olurrr

Ilk defa duydum canm arastiricam doktora feln da sormak lazm ama doktorlar hic ilac vermedilleri icin bunu da onereceklerini sanmiuorum insallah ise yarar bi arastiramak lazm canm insallahhh olurrr
Canım sabah zahide yetişin proğramında şifalı bitki uzmanı ayhan ercan anlattı bende biraz google dan baktım iyi bişeye benziyo şifa niyetine kullanıcam doktora danışmıycam :) doktorlar alternatif tıp'a çok karşı

Aynn dogru diyosun bi kullan bklm insallah sifasini bulursun. Bende bi arastiricam insallah faydasini goruruzzz:)))

Kizlar bende 15 aralikta ilk asilamami yaptirdim simdi beklemedeyim cok zor beklemek insllah tez zamanda saglikli hayirli evlatlara kavusuruz allah herkesin gonlune gore versin

Hayırlısı olsun canım Yen'i ay Yen'i umutların olsun inş
İnşallah canım. İncir kürü içicem eşime de havuç suyu. Onun 30milyon du sperm sayısı aşılamada. Yıkandıktan sonra da 10 milyon. İleri hızlı 100 dü. Ağustos ta ise sperm sayısı 100 milyon du sonra sigaraya başladı ondan mı aşılama da zbu kadar düştü acaba

Canım sigara çok etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…