Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Aa insallah canim progestan kullaniyomusun varmi bi degisiklik hissettigin. bana sanki hic hamile kalamiycakmisim gibime geliyo hic problem olmadigi halde

hayır cnm dr bana hiç bisey vermedi.pek bir belirtim yok gibi sanki kasiklarim ağrıyor arada böyle batıyor gibi.bir de göğüslerime dokununca bir agri oluyor.ama ignelerden de olabilir diye dusunuyorum ben.fazla ümitlenen istemiyorum sonra hayal kırıklığı çok kötü oluyor.

Bende sna onu sorcaktim dr. Asilamadan 2 hafta sonra test istedi ama benim cesaretm yok kan testini yaptirmaya ya sen ?

aynen bana da 15 gun sonra adet olmazsan kan testi yaptir dedi dr.cuma günü yaptırmayı dusunuyorum bende.eninde sonunda bu gerçekle yuzlesecez.ınş bu sefer sevinecegimiz haberler alırız.

Kızlar merhaba nasılsınız canlarım daha önce beni bilenler var ama hatırlatmak istedim.Pempepanter sen nasılsın arkdaşaım ? ilk aşılamam olumsuz olmuştu.Kızlar ikinci aşılama için başlayacağız fakat size sormak istediğim bişey var.Benim yumurtalar çatlamadığıu için kiste dönüşmüştü ve doktorum 1 ay söktürücü kullan atarlar dedi sonra gel tekrar iğnelere başlayalım dedi.Adet oldum yarın randevum var ama kanamam çok az geliyor ve çok ağrım var.Sizde böyle bi durum yaşayan var mı ???
Acaba bir ay daha beklesem de öyle mi gitsem kistlerin tamamen yok olması adına bilemedim ?

Canm gecmis olsun insallah bi sefer olur Allah in izniyle yinede git muayene ol eger gitmediyse kistin 1 ay daha beklemek istiyorum dersin yine de sen bilirsin benimde olmustu kistim 1 ay ilac kullandim gecti 5 cm di benimki galiba yine tekrarladi sol kasigim agriyo hayirlisi baklm sen bi muayene ol varsa 1 ay daha uzat hem dinlenmis olursun insAllah tez zaman da gelir bebislerrr"

kızlar benim uçüncü aşilamamda tutmadi malesef. haber vermek istedim
Üzme kendini tamam mı? Şimdi doktorun sana bir yol haritası çiEcektir, beraber bundan sonraki adımları planlayın. En yakın zamanda hamile kalman dileğiyle..
Merhaba, siz yarın dr a gidince o ultrasonda bakıp ona göre tedavi uygulayacaktır zaten. Ben de dün 2. Aşılamama başlayacağım diye hevesle gittim, ama 2 tane kist oluşmuş (4 ve 3 cm) yapamayız dedi, bir dahaki adete artık. Ona dr karar verecektir siz gidin bir kontrolünüzü olun bence

Doğum kontrol hapı mı kullandın ilaç olarak?

Kizlar birsey sorucam size 15 aralikta ilk asilamam oldu simdi beklemedeyim dun aksam iliskiye girdigimizde canim cok yandi kasiklarima baski oldu sizinde olmusmuydu bende korktum acaba tutmadida kist mi olustu diye

Ya o diilde neden oluyor bu kist anlamiyorum canım benimde ağrım var . ovitrelleyi de vuruyoruz ama catlatmiyor demek ki bazi yumoslari.. öyle yapim bakalım bi gidim doktor duruma göre hareket eder diye düşünüyorum..inşallah hepimiz bu yeni gelen yılda 2017 de burdan hamileyiz haberlerini veririz..hepinize dua ediyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…