- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #2.381
Aa insallah canim progestan kullaniyomusun varmi bi degisiklik hissettigin. bana sanki hic hamile kalamiycakmisim gibime geliyo hic problem olmadigi halde
valla adet olcakmisn gibi belim agriyo canim baska belirtim yok sik idrara cikiyorum goguslerde hassasiyette var ama dr.un verdigi ilacn etkileride oyle o yuZden bende pek umutlanmak istemiyorumsende herhangibir belirti var mi?
V
valla adet olcakmisn gibi belim agriyo canim baska belirtim yok sik idrara cikiyorum goguslerde hassasiyette var ama dr.un verdigi ilacn etkileride oyle o yuZden bende pek umutlanmak istemiyorum
Verdi canim progestan diye bi ilac yumurta dollenirse rahime tutunsun dusmesin diyesana dr ilac verdi mi?ne verdi?
Verdi canim progestan diye bi ilac yumurta dollenirse rahime tutunsun dusmesin diye
Bende sna onu sorcaktim dr. Asilamadan 2 hafta sonra test istedi ama benim cesaretm yok kan testini yaptirmaya ya sen ?ne zmn test yaptiracaksin?
Canım valla keşke inansaBen inandıramıyorum eşimi malesef
Bende sna onu sorcaktim dr. Asilamadan 2 hafta sonra test istedi ama benim cesaretm yok kan testini yaptirmaya ya sen ?
ayy ınşİnsallah canim hayirlisi neyse o olsun insallah tutmustur seninde benimde bidahaki ayada gebeligimizden bahsederiz
Hadi ya uzuldum canim sikma canini allahin takdiri insallh olur kendiliginden bi problem warmydi canim sizdekızlar benim uçüncü aşilamamda tutmadi malesef. haber vermek istedim
Canm gecmis olsun insallah bi sefer olur Allah in izniyle yinede git muayene ol eger gitmediyse kistin 1 ay daha beklemek istiyorum dersin yine de sen bilirsin benimde olmustu kistim 1 ay ilac kullandim gecti 5 cm di benimki galiba yine tekrarladi sol kasigim agriyo hayirlisi baklm sen bi muayene ol varsa 1 ay daha uzat hem dinlenmis olursun insAllah tez zaman da gelir bebislerrr"Kızlar merhaba nasılsınız canlarım daha önce beni bilenler var ama hatırlatmak istedim.Pempepanter sen nasılsın arkdaşaım ? ilk aşılamam olumsuz olmuştu.Kızlar ikinci aşılama için başlayacağız fakat size sormak istediğim bişey var.Benim yumurtalar çatlamadığıu için kiste dönüşmüştü ve doktorum 1 ay söktürücü kullan atarlar dedi sonra gel tekrar iğnelere başlayalım dedi.Adet oldum yarın randevum var ama kanamam çok az geliyor ve çok ağrım var.Sizde böyle bi durum yaşayan var mı ???
Acaba bir ay daha beklesem de öyle mi gitsem kistlerin tamamen yok olması adına bilemedim ?
Üzme kendini tamam mı? Şimdi doktorun sana bir yol haritası çiEcektir, beraber bundan sonraki adımları planlayın. En yakın zamanda hamile kalman dileğiyle..kızlar benim uçüncü aşilamamda tutmadi malesef. haber vermek istedim
Merhaba, siz yarın dr a gidince o ultrasonda bakıp ona göre tedavi uygulayacaktır zaten. Ben de dün 2. Aşılamama başlayacağım diye hevesle gittim, ama 2 tane kist oluşmuş (4 ve 3 cm) yapamayız dedi, bir dahaki adete artık. Ona dr karar verecektir siz gidin bir kontrolünüzü olun benceKızlar merhaba nasılsınız canlarım daha önce beni bilenler var ama hatırlatmak istedim.Pempepanter sen nasılsın arkdaşaım ? ilk aşılamam olumsuz olmuştu.Kızlar ikinci aşılama için başlayacağız fakat size sormak istediğim bişey var.Benim yumurtalar çatlamadığıu için kiste dönüşmüştü ve doktorum 1 ay söktürücü kullan atarlar dedi sonra gel tekrar iğnelere başlayalım dedi.Adet oldum yarın randevum var ama kanamam çok az geliyor ve çok ağrım var.Sizde böyle bi durum yaşayan var mı ???
Acaba bir ay daha beklesem de öyle mi gitsem kistlerin tamamen yok olması adına bilemedim ?
Doğum kontrol hapı mı kullandın ilaç olarak?Canm gecmis olsun insallah bi sefer olur Allah in izniyle yinede git muayene ol eger gitmediyse kistin 1 ay daha beklemek istiyorum dersin yine de sen bilirsin benimde olmustu kistim 1 ay ilac kullandim gecti 5 cm di benimki galiba yine tekrarladi sol kasigim agriyo hayirlisi baklm sen bi muayene ol varsa 1 ay daha uzat hem dinlenmis olursun insAllah tez zaman da gelir bebislerrr"
Canm gecmis olsun insallah bi sefer olur Allah in izniyle yinede git muayene ol eger gitmediyse kistin 1 ay daha beklemek istiyorum dersin yine de sen bilirsin benimde olmustu kistim 1 ay ilac kullandim gecti 5 cm di benimki galiba yine tekrarladi sol kasigim agriyo hayirlisi baklm sen bi muayene ol varsa 1 ay daha uzat hem dinlenmis olursun insAllah tez zaman da gelir bebislerrr"
Kizlar birsey sorucam size 15 aralikta ilk asilamam oldu simdi beklemedeyim dun aksam iliskiye girdigimizde canim cok yandi kasiklarima baski oldu sizinde olmusmuydu bende korktum acaba tutmadida kist mi olustu diyeÜzme kendini tamam mı? Şimdi doktorun sana bir yol haritası çiEcektir, beraber bundan sonraki adımları planlayın. En yakın zamanda hamile kalman dileğiyle..
Merhaba, siz yarın dr a gidince o ultrasonda bakıp ona göre tedavi uygulayacaktır zaten. Ben de dün 2. Aşılamama başlayacağım diye hevesle gittim, ama 2 tane kist oluşmuş (4 ve 3 cm) yapamayız dedi, bir dahaki adete artık. Ona dr karar verecektir siz gidin bir kontrolünüzü olun bence
Ya o diilde neden oluyor bu kist anlamiyorum canım benimde ağrım var . ovitrelleyi de vuruyoruz ama catlatmiyor demek ki bazi yumoslari.. öyle yapim bakalım bi gidim doktor duruma göre hareket eder diye düşünüyorum..inşallah hepimiz bu yeni gelen yılda 2017 de burdan hamileyiz haberlerini veririz..hepinize dua ediyorummmCanm gecmis olsun insallah bi sefer olur Allah in izniyle yinede git muayene ol eger gitmediyse kistin 1 ay daha beklemek istiyorum dersin yine de sen bilirsin benimde olmustu kistim 1 ay ilac kullandim gecti 5 cm di benimki galiba yine tekrarladi sol kasigim agriyo hayirlisi baklm sen bi muayene ol varsa 1 ay daha uzat hem dinlenmis olursun insAllah tez zaman da gelir bebislerrr"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?