- 21 Aralık 2016
- 640
- 545
- 53
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #2.401
Okurum adasim bende esra allah sana hayirli saglikli evlat nasip etsin insllah ttunur bebisin sana benimde ilk asilamam oldu sende bana dua edersen allah razi olsun gonlune gore versinSevgili hamile arkadaşlarım tüp bebek tedavisindeyim önümüzdeki hafta transfer olacak.şu mübarek cuma günü bana birer tane ayetel kürsi okurmusunuz?Allah razı olsun şimdiden.ismim esra esra niyetine derseniz sevinirim.
Tam olarak Doğum kontrol diil canım cyclo prognova yazmıştı bana.Gebeliğe engel değil dedi ama bilmiyorum inşallah kistler gitmiştir.Doğum kontrol hapı mı kullandın ilaç olarak?
Allahım hayırlı sağlıklı evlat versin sana da canımmm Allah razı olsunOkurum adasim bende esra allah sana hayirli saglikli evlat nasip etsin insllah ttunur bebisin sana benimde ilk asilamam oldu sende bana dua edersen allah razi olsun gonlune gore versin
Evet canm dogum kontrol hapi kullnadm gectiDoğum kontrol hapı mı kullandın ilaç olarak?
Ayy cnm benimmm insallahhh hepimizin bebisleri olur benimde duamdasiniz hepiniz bu mibarek cuma gunu dualrimiz kabul olur rabbim baska dert vermesin buna sukurrrr cnm bende anlamiyom noye olur bu kistler aman yaa&:)Ya o diilde neden oluyor bu kist anlamiyorum canım benimde ağrım var . ovitrelleyi de vuruyoruz ama catlatmiyor demek ki bazi yumoslari.. öyle yapim bakalım bi gidim doktor duruma göre hareket eder diye düşünüyorum..inşallah hepimiz bu yeni gelen yılda 2017 de burdan hamileyiz haberlerini veririz..hepinize dua ediyorummm
Kuzucum hoşgeldin iyi diyelim iyi olalım canım benim ilk aşılamadan sonra 2 ay adetim erken geldi hemde dediğin gibi az az oldum oyüzden 2.aşılamaya hemen geçmek istemedim beklemek istedim şuan takvime göre adetime 4 gün var ama ben bu ayda düşünmüyorum bi süre doğal deniycem çok sıkıldım iğne ilaç doktor muayene tahlil=stres olaylarınaKızlar merhaba nasılsınız canlarım daha önce beni bilenler var ama hatırlatmak istedim.Pempepanter sen nasılsın arkdaşaım ? ilk aşılamam olumsuz olmuştu.Kızlar ikinci aşılama için başlayacağız fakat size sormak istediğim bişey var.Benim yumurtalar çatlamadığıu için kiste dönüşmüştü ve doktorum 1 ay söktürücü kullan atarlar dedi sonra gel tekrar iğnelere başlayalım dedi.Adet oldum yarın randevum var ama kanamam çok az geliyor ve çok ağrım var.Sizde böyle bi durum yaşayan var mı ???
Acaba bir ay daha beklesem de öyle mi gitsem kistlerin tamamen yok olması adına bilemedim ?
Hmm benim çok yumurtalık oluşmuş sanırım minik olanları çatlayamadı kiste dönüştü bu benim tahminim. Dr ilaç yapar dedi. Benim kanamam olmuştu ilişkiyi de 3 kere denedik korkudan (2,4,6. Günler) sonra deneyeedik kanama durmuşken bir daha olursa diye. Ama dr alakası olmadığını söyledi. Kafana takma dedi bir de:) sen de takma, inşallah tutunmuştur, yeni yıl hediyesi olur sana:)Kizlar birsey sorucam size 15 aralikta ilk asilamam oldu simdi beklemedeyim dun aksam iliskiye girdigimizde canim cok yandi kasiklarima baski oldu sizinde olmusmuydu bende korktum acaba tutmadida kist mi olustu diye
Okudum inşallah bebeğin sana tutunur.Sevgili hamile arkadaşlarım tüp bebek tedavisindeyim önümüzdeki hafta transfer olacak.şu mübarek cuma günü bana birer tane ayetel kürsi okurmusunuz?Allah razı olsun şimdiden.ismim esra esra niyetine derseniz sevinirim.
Hmm anladım benim doktor doğum kontrol yazacak bence, öyle yapıyordu eskiden de çünkü. İnşallah geçer de istemsizce korunmak zorunda kalmam:)Tam olarak Doğum kontrol diil canım cyclo prognova yazmıştı bana.Gebeliğe engel değil dedi ama bilmiyorum inşallah kistler gitmiştir.
Benim de da ondan verecek bence. Ama ben çocuk isterken onu kullanmak istemiyorum ya bence çok saçma.. Ama geçmeSe ek mahkum tabi ki..Evet canm dogum kontrol hapi kullnadm gecti
Hmm benim çok yumurtalık oluşmuş sanırım minik olanları çatlayamadı kiste dönüştü bu benim tahminim. Dr ilaç yapar dedi. Benim kanamam olmuştu ilişkiyi de 3 kere denedik korkudan (2,4,6. Günler) sonra deneyeedik kanama durmuşken bir daha olursa diye. Ama dr alakası olmadığını söyledi. Kafana takma dedi bir de:) sen de takma, inşallah tutunmuştur, yeni yıl hediyesi olur sana:)
Cok tesekkurler canim amin insallahhh seninde tez zamanda gerceklessin istegin biran once gelsin yavrularimiz:)
Canim meraba tabiki ederiz hepimiz birbirimize dua.umarim herseyin cok yolunda gider pozitif olur sonucun bizede haber ver olurmu sonucu.bide bende ay basinda gorusmeye gidicem tupe eger aksilik yokca ocak adetimde hemen baslar sanirim nasil bi surec cok zorlandinmi nerde hangi doktora oldun bide canim mrak ettimAllahım hayırlı sağlıklı evlat versin sana da canımmm Allah razı olsun
cnm ileri hareketli için be çok araştırdım ve şunları yapıyorum yaparsan sana tavsiyemdir.Arkadaslar cok kotuyum yardim edin bisey soyleyin esim doktora gitti ileri harektliligi 0 doktor ilac vermemis ya siz duydunuz mu hic ilacla duzelen ben cok duydum cunku ne olur bana bi cevap verin largine evicap feln kullanip duzeln var yaninda keci boynuzu kururnu aglamakdan skldm artkkk cok kotuyim esimde hic sorun yok bu sifir nasl duzeleck((
ben 2 yıldır bebek tedavisi görüyorum 15 kilo aldım özellikle karın bölgeme yığıldıAl benden de okadar bende çubuk kraker gibi kızdım baya aldım kilo yaş gidiyo 30 dan sonra kilo alınıyo derlerdi öyle sanıyodum ama bak şimdi emin oldum bu ilaçlar iğneler yaptı
Canım andız pekmezini benim eşim de içmişti hareketliliği arttırıyor gerçektenben 2 yıldır bebek tedavisi görüyorum 15 kilo aldım özellikle karın bölgeme yığıldıçok üzülüyorum 50 kiloydum 65 oldum daha da alıyorum iştahım çok açık. iğne ve ilaçlardan oluyomuş ve malesef o iğneler kortizon içeriyomuş
Canım bende yaklaşık senin kadar aldım kilo ve gram yağ yoktu bende, dediğin gibi göbek ve yan simitler oluştu bende çok üzülüyorum eski fiziğimi özlüyorumben 2 yıldır bebek tedavisi görüyorum 15 kilo aldım özellikle karın bölgeme yığıldıçok üzülüyorum 50 kiloydum 65 oldum daha da alıyorum iştahım çok açık. iğne ve ilaçlardan oluyomuş ve malesef o iğneler kortizon içeriyomuş
Aynen canım bende öyle düşünüyorum doktora gittim bugün tüp bebeğe gecelim dedi ikinciyi denemeyecek yani..kafam karıştı sıkıldım bende ilaç iğne bir iki ay bekleyip kendimi toplayıp öyle gidicem canım dedigin gibi..Kuzucum hoşgeldin iyi diyelim iyi olalım canım benim ilk aşılamadan sonra 2 ay adetim erken geldi hemde dediğin gibi az az oldum oyüzden 2.aşılamaya hemen geçmek istemedim beklemek istedim şuan takvime göre adetime 4 gün var ama ben bu ayda düşünmüyorum bi süre doğal deniycem çok sıkıldım iğne ilaç doktor muayene tahlil=stres olaylarınabence sende 1-2 ay ara ver derim ben canım
Canım ben maca kökünü deniycem çok iyi bi bitkiymiş çok faydalıymış biraz pahalıymış ama zaten hastaneye tonla para veriyoz denemekte fayda var belki rabbim vesile eder sende bi araştır istersenAynen canım bende öyle düşünüyorum doktora gittim bugün tüp bebeğe gecelim dedi ikinciyi denemeyecek yani..kafam karıştı sıkıldım bende ilaç iğne bir iki ay bekleyip kendimi toplayıp öyle gidicem canım dedigin gibi..
Oooo masallahhhh ne guzel seyler yapiyosun vlla iyi gelir bence bende keci boynuzu kaynayim iciriyorum hergun meyve keci boynuzu pekmezi ocine ceviz findik antep fistigi kattim sabah ac karnina 1 tatli kasigi yiyor ama senin dedimlerimde gayet guzel hemen olnlarida alip yapmam lazim yubbiiii sonra gelsin bebislerimizzz insallah bilgiler icin cokkkk tesekkurler bunlari yeyimce adami dusunemiyorum insalalh ise yararcnm ileri hareketli için be çok araştırdım ve şunları yapıyorum yaparsan sana tavsiyemdir.
1. andız pekmezi aldım
2. keçi boynuzu tozu, çakşır kökü tozu ve ginseng aldım 1 kilo bala ne kdr gerekiyosa aktar biliyo onları macun haline getirdim
3. yine 1 kilo bal içine propolis, polen, arısütü kattım onuda macun haline getirdim bu üçünden sabah ve gece yatmadan birer tatlı kaşığı yiyo eşim.
ayrıca proxeed plus(dr verdi) ve evicap200 mg(kendimiz aldık) içiyo günde 1 kere
bide her akşam taze sıkılmış havuçsuyu içiyor
kasımda aşılama yaptık olmadı bakalım bunları 3 ay devam etcez sonra yine denicez bu süreçte testleride yapıcaz inş. faydası olur inş bize de size de.
Bi bakim bende arastirim canım benimCanım ben maca kökünü deniycem çok iyi bi bitkiymiş çok faydalıymış biraz pahalıymış ama zaten hastaneye tonla para veriyoz denemekte fayda var belki rabbim vesile eder sende bi araştır istersen
Canim meraba tabiki ederiz hepimiz birbirimize dua.umarim herseyin cok yolunda gider pozitif olur sonucun bizede haber ver olurmu sonucu.bide bende ay basinda gorusmeye gidicem tupe eger aksilik yokca ocak adetimde hemen baslar sanirim nasil bi surec cok zorlandinmi nerde hangi doktora oldun bide canim mrak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?