Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Canım doktorun aşılama için neden klomen kullandı acaba, genelde iğne veriyo doktor daha etkili diye,, hayırlısı bakalım inşallah tutar daha çok yolun var beklicen artık
benim yumurtalarımda bir sorun yok. yumurtasi tembel olanlara igne veriliyor biliyorum. aynı zamanda haplarla hamile kalamayanlara veriliyor. yani tedavinin aşamaları var.

benim yumurtalarımda bir sorun yok. yumurtasi tembel olanlara igne veriliyor biliyorum. aynı zamanda haplarla hamile kalamayanlara veriliyor. yani tedavinin aşamaları var.
Onla alakası yok tatlım benimde yumurtam tembel değil ama doktor iğne verdi,, sanırım devlet hastanesi iplemiyo,, imkanın varsa özele git derim ben

Hakkında hayırlı neyse o olsun kuzum Allah büyük

Meraba kizlar bende gecen ay ilk asilamami olmustum ozelde tutmadi bu ay tekrardan kendi calistigim hastanede yani devlet hastanesi.bide burda denicem bakalim pazartesi ikinci asilamam olcak anlicaniz hayirlisi herkes icin insallah

Meraba kizlar bende gecen ay ilk asilamami olmustum ozelde tutmadi bu ay tekrardan kendi calistigim hastanede yani devlet hastanesi.bide burda denicem bakalim pazartesi ikinci asilamam olcak anlicaniz hayirlisi herkes icin insallah
Merhaba canım hoşgeldin hakkında hayırlısı olsun herhangi bi sorun varmı ne kadar zamandır olmuyo?

Merhaba canım hayırlı olsun inşallah 2. aşılaması tutan arkadaşlar.çok var inşallaah seninde öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…