- 14 Haziran 2016
- 280
- 93
- 13
- 35
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
benim yumurtalarımda bir sorun yok. yumurtasi tembel olanlara igne veriliyor biliyorum. aynı zamanda haplarla hamile kalamayanlara veriliyor. yani tedavinin aşamaları var.Canım doktorun aşılama için neden klomen kullandı acaba, genelde iğne veriyo doktor daha etkili diye,, hayırlısı bakalım inşallah tutar daha çok yolun var beklicen artık
Yok canım benim doktorum direk igneyle yaptirdi hapla denemedi hiç doktora baglı bu sanırımbenim yumurtalarımda bir sorun yok. yumurtasi tembel olanlara igne veriliyor biliyorum. aynı zamanda haplarla hamile kalamayanlara veriliyor. yani tedavinin aşamaları var.
Benim muayene ilaclar vs haric aşilama 1000 tl odedikaşılamanızı kaç paraya yaptırdınız kızlar? ve benim gibi istanbulda yaptıran varmı acaba?
Doğum hastanesinde mi yaptırdın canımben ücretsiz yaptım aşılamamı.
Bizde iğneler hariç hastaneye 750tl ödedikaşılamanızı kaç paraya yaptırdınız kızlar? ve benim gibi istanbulda yaptıran varmı acaba?
Benim bildiğim iğne veriliyo zaten ama bence devlet hastanesi öyle yapıyo demekki canımYok canım benim doktorum direk igneyle yaptirdi hapla denemedi hiç doktora baglı bu sanırım
Onla alakası yok tatlım benimde yumurtam tembel değil ama doktor iğne verdi,, sanırım devlet hastanesi iplemiyo,, imkanın varsa özele git derim benbenim yumurtalarımda bir sorun yok. yumurtasi tembel olanlara igne veriliyor biliyorum. aynı zamanda haplarla hamile kalamayanlara veriliyor. yani tedavinin aşamaları var.
Hakkında hayırlı neyse o olsun kuzum Allah büyükİnşallah canım keşke... Bi arkadaşım hamile olduğunu bilmeden regl olmuştu üzerine yani hamile olduğunu öğrendiğinde hamileyken regl gördüğünü farketti çok garip gelmişti.keşke benimde öyle bi durum olmuş olsaAma testte negatif çıktı.. Sen ne kadar üzülme desen de biliyorsun ki bu imkansız...
Geri geçti zaten o belirtilerCanım.senin daha erken psikolojik heralde sen öyle düsünme bizden mi etkiledin çok konuşunca
istanbul Bağcılar devlet hastanesinde canım
Ayy sorma ya meraktan.bakip duruyorum noldu acaba
Kız kayboldu ortadan acaba kan testi negatif çıktıda üzüntüden mi girmiyo acabaAyy sorma ya meraktan.bakip duruyorum noldu acaba
Bilmiyorum ki hiç ya yaa da hamiş de artik bizi mi bıraktıKız kayboldu ortadan acaba kan testi negatif çıktıda üzüntüden mi girmiyo acaba
Yok öyle olsa sevinçten paylaşırdı diye düşünüyorumBilmiyorum ki hiç ya yaa da hamiş de artik bizi mi bıraktı
Merhaba canım hoşgeldin hakkında hayırlısı olsun herhangi bi sorun varmı ne kadar zamandır olmuyo?Meraba kizlar bende gecen ay ilk asilamami olmustum ozelde tutmadi bu ay tekrardan kendi calistigim hastanede yani devlet hastanesi.bide burda denicem bakalim pazartesi ikinci asilamam olcak anlicaniz hayirlisi herkes icin insallah
Merhaba canım hayırlı olsun inşallah 2. aşılaması tutan arkadaşlar.çok var inşallaah seninde öyle olurMeraba kizlar bende gecen ay ilk asilamami olmustum ozelde tutmadi bu ay tekrardan kendi calistigim hastanede yani devlet hastanesi.bide burda denicem bakalim pazartesi ikinci asilamam olcak anlicaniz hayirlisi herkes icin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?