- 3 Nisan 2016
- 313
- 251
- 23
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #2.421
aminnn inşallah rabbim ol derse olacak biz elimizden geleni yapıyoruz.hayır çok rahat bir süreç zaten başlangıcı hepsi aynı yumurta takibi çatlatma.çarşamba günü toplama olacak Allahın izniyle.inşallah hepsi rahat geçsin yavrum karnıma sımmsıkı tutunsun haberdar ederim canım çok sağolasınCanim meraba tabiki ederiz hepimiz birbirimize dua.umarim herseyin cok yolunda gider pozitif olur sonucun bizede haber ver olurmu sonucu.bide bende ay basinda gorusmeye gidicem tupe eger aksilik yokca ocak adetimde hemen baslar sanirim nasil bi surec cok zorlandinmi nerde hangi doktora oldun bide canim mrak ettim
Canm kabizlik varsa zorlama olduysa hafif catlak olmus olabilir dikkat et mikrop feln kaparsa daha kotu olur gecer insallaah gecmis olsunKızlar merhaba bir sorum olacak bugün affedersiniz büyük tuvaletimi yaparken biraz acı hissettim ve hafif kanama oldu parlak kırmızı renkte tuvalet kağıdına geldi sonra az önce küçük tuvaletim için gittiğim de yine peçete ile temizlerken yeniden popo tarafımdan kanama oldu parlak kırmızı bende Arko krem sürdüm ama yandığını hissediyorum şu anda siZce önemli başka bir sorun değildir demi başına böyle gelen var mı acaba
HerAlde öyle oldu canım ben kan görünce panik yaptım ama küçük tuvaletimi yaptığım da da hafif kanadığını gördüm tuvalet kağıdına geldiCanm kabizlik varsa zorlama olduysa hafif catlak olmus olabilir dikkat et mikrop feln kaparsa daha kotu olur gecer insallaah gecmis olsun
Hafif zorlama olmuştu ve yaparken cam çiziği gibi Canımın yandığını hissetmiştim canımCanm kabizlik varsa zorlama olduysa hafif catlak olmus olabilir dikkat et mikrop feln kaparsa daha kotu olur gecer insallaah gecmis olsun
Evt cnm zorlamadan olur hafif catlamistir zeytin yag surebilrsin belki yumusatir iyi gelirHafif zorlama olmuştu ve yaparken cam çiziği gibi Canımın yandığını hissetmiştim canım
Tşk ederim canım cevabın içinEvt cnm zorlamadan olur hafif catlamistir zeytin yag surebilrsin belki yumusatir iyi gelir
Ne demek cnm ☺Tşk ederim canım cevabın için
İnsallah canim nerde hangi doktora yaptiriosun acaba memnunmusun doktorundanaminnn inşallah rabbim ol derse olacak biz elimizden geleni yapıyoruz.hayır çok rahat bir süreç zaten başlangıcı hepsi aynı yumurta takibi çatlatma.çarşamba günü toplama olacak Allahın izniyle.inşallah hepsi rahat geçsin yavrum karnıma sımmsıkı tutunsun haberdar ederim canım çok sağolasın
Memnunum şimdilil Allaha şükür inşallh sonuda güzel olur.samsundayım ben medikak parkta yaptırıyorumİnsallah canim nerde hangi doktora yaptiriosun acaba memnunmusun doktorundan
Canım rahat yapamadıysan ıkınmadan dolayı zorlama olduğu için kanamıştır çok normal korkma herkesin başına geliyo ama sadece şunu söylim ıkınma sakın gerekirse lavaboya gitmeden zeytinyağı sürKızlar merhaba bir sorum olacak bugün affedersiniz büyük tuvaletimi yaparken biraz acı hissettim ve hafif kanama oldu parlak kırmızı renkte tuvalet kağıdına geldi sonra az önce küçük tuvaletim için gittiğim de yine peçete ile temizlerken yeniden popo tarafımdan kanama oldu parlak kırmızı bende Arko krem sürdüm ama yandığını hissediyorum şu anda siZce önemli başka bir sorun değildir demi başına böyle gelen var mı acaba
Sağol canımCanım rahat yapamadıysan ıkınmadan dolayı zorlama olduğu için kanamıştır çok normal korkma herkesin başına geliyo ama sadece şunu söylim ıkınma sakın gerekirse lavaboya gitmeden zeytinyağı sür
Canım hersey yolunda mi merak ettimKIZlar acil bir şey sorcam bugün doktora gittim 6 hafta 1 günlük olmuş kese 1.17 cm olmuş ama kalp atışını duyamadı geçen hafta kalp atışı oluşmaya başlamış demişti yanıp söndüğünü göstermişti yarın radyalog baksın dedi ona sevk etti ona göre değerlendirme yaparız dedi başına böyle bişey gelen var mı lütfen acil cevap bana bu hafta duyulması gerekirdi dedi
Yok canım kürtaj olacağım büyük ihtimalle bugün fakülteye gidiyorum bebeğimin minik kalbi durmuş sadece işlemden korkuyorum hiç anestezi almadım diye şu an bir şok durumundayım açıkçasıCanım hersey yolunda mi merak ettim
Kaldırdım canım bebişim vefat etti minicik kalbi durdu
Canım benim hayırlısı böyleymiş inan ben de çok üzüldüm hatta çok. Offf yaaaKaldırdım canım bebişim vefat etti minicik kalbi durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?