Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

aminnn inşallah rabbim ol derse olacak biz elimizden geleni yapıyoruz.hayır çok rahat bir süreç zaten başlangıcı hepsi aynı yumurta takibi çatlatma.çarşamba günü toplama olacak Allahın izniyle.inşallah hepsi rahat geçsin yavrum karnıma sımmsıkı tutunsun haberdar ederim canım çok sağolasın

Kızlar merhaba bir sorum olacak bugün affedersiniz büyük tuvaletimi yaparken biraz acı hissettim ve hafif kanama oldu parlak kırmızı renkte tuvalet kağıdına geldi sonra az önce küçük tuvaletim için gittiğim de yine peçete ile temizlerken yeniden popo tarafımdan kanama oldu parlak kırmızı bende Arko krem sürdüm ama yandığını hissediyorum şu anda siZce önemli başka bir sorun değildir demi başına böyle gelen var mı acaba

Canm kabizlik varsa zorlama olduysa hafif catlak olmus olabilir dikkat et mikrop feln kaparsa daha kotu olur gecer insallaah gecmis olsun

Canm kabizlik varsa zorlama olduysa hafif catlak olmus olabilir dikkat et mikrop feln kaparsa daha kotu olur gecer insallaah gecmis olsun
HerAlde öyle oldu canım ben kan görünce panik yaptım ama küçük tuvaletimi yaptığım da da hafif kanadığını gördüm tuvalet kağıdına geldi

İnsallah canim nerde hangi doktora yaptiriosun acaba memnunmusun doktorundan

Canım rahat yapamadıysan ıkınmadan dolayı zorlama olduğu için kanamıştır çok normal korkma herkesin başına geliyo ama sadece şunu söylim ıkınma sakın gerekirse lavaboya gitmeden zeytinyağı sür

KIZlar acil bir şey sorcam bugün doktora gittim 6 hafta 1 günlük olmuş kese 1.17 cm olmuş ama kalp atışını duyamadı geçen hafta kalp atışı oluşmaya başlamış demişti yanıp söndüğünü göstermişti yarın radyalog baksın dedi ona sevk etti ona göre değerlendirme yaparız dedi başına böyle bişey gelen var mı lütfen acil cevap bana bu hafta duyulması gerekirdi dedi

Canım hersey yolunda mi merak ettim

Kızlar biliyorsunuz benim bu ay aşılama tutmadı. Adet oldum. Dün de adetin 2.günü doktora gittim. Bu ay dinlen dedi. Sağ da küçük bir kist varmış 13 e 11mm. Yani 1 cm sanırım. İlaç vermiycem dedi kendiliğinden gider dedi. Ben de bu ay soğan suyu ve incir suyuna başlıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…