Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Canım benim ya inan cok üzüldüm benim asilamam da da dusuk oldu insan bi sure kendini cok kötü hissediyo ama inşallah zamanla gecicek.. tekrar nasip olucak inşallah.

Yok canım kürtaj olacağım büyük ihtimalle bugün fakülteye gidiyorum bebeğimin minik kalbi durmuş sadece işlemden korkuyorum hiç anestezi almadım diye şu an bir şok durumundayım açıkçası
Canmm ne diyecegimi bilmiyorum rabbim tekrar nasip eder uzme kendini diyemeyecegim inan cok uzuldm rabbim yardimcin olsun nasip degilmis demekki...

Benim için iyi dileklerde bulunan bütün arkadaşlara tek tek teşekkür ederim göremediğim varsa onlara da teşekkür ederim dün kürtajımı oldum 8 haftalık olan bebeğim 7. Ci haftada gelişimi durmuş kalbi durmuştu dün fakülteye gittiğim de de içeri de kanama başladığını kesenin bozulduğunu beni kürtaja alacaklarını söylediler kürtajım da anestezi almadım ağrı kesiciyi de dikloron vuruyorlarmış ona da alerjim olduğu için vuramadılar o yüzden her şey canlı canlı normal Doğum gibi oldu Allah'ım bir daha böyle ne bana ne de bir başkasına yaşatmasın inş sizleri öpüyorum ben biraz siteyegirmeyeceğim psikolojim iyileşene kadar kendinize çok iyi bakın

Şuan gerçekten çok üzgünüm keşke siteye girip okumasaydım daha iyiydi canım tekrar hamile kalıcaksın Allahın izniyle hepimiz kalıcaz bebeklerimize kavuşucaz bu günlerde geçicek neler geçmediki buda geçer herşeyde vardır bi hayır, doğduktan sonra kaybedebilirdin o daha zor olurdu iyi düşünmek gerekiyo, kendine iyi bak canım dinlen kafanı dağıt düşünmemeye çalış ve sonra tekrar aramıza dön hep birlikte yine birbirimize destek olalım..

Çok teşekkür ederim canım evet bende ilk başta inanmak istememiştim hatta ilk öğrendiğimde çok ağladım eşim de ben de ama çok geçti bebişim veda etmişti yapacak bişey yoktu canım Allah kimseye yaşatmasın

Aminn canım aminn rabbim en kısa zamanda tekrar hamile kalmayı ve bebeğine kavuşmayı nasip eder inşallah silkelen kendine gel inşallah fazla sürmiycek canım kafanı bi rahatlat olurmu

Kaldırdım canım bebişim vefat etti minicik kalbi durdu

Canım çok üzgünüm, ne yazacağımı da bilemedim. Sen sağlıklı ve iyi ol, en kısa zamanda inşallah tekrar hamile kalır ve sağlıkla bebeğine kavuşursun canım. Biraz dinlen ve kafanı dağıt bitanem. Öpüyorum seni

Merhaba canım nasılsın biraz ara verdim buraya :) neler yapıyosun
Kayboldun ortalardan canım :) iyiyim ben çarşamba adet oldum bu sefer erken olmadım normal geldi ama yine doktora gitmedim yaa aşılama yaptırmak istemiyorum bi kaç ay normal denemeye devam edicez, sen nasılsın nerelerdesin sende durumlar ne?

Kızlar beni az çok bilenleriniz var. Benim bir durumum var herkeslede paylasamiyorum bana yardımcı olabilir misiniz? Biliyorsunuz kasım ayında aşılama oldum ve adet günüm 4 gün önce geldi ve bu ay içerisinde hiç eşimle il..ki olmadı bir kez bile olmadı yani. Ve şuan adetim 5 gün geçti. Benim adet günlerim çok düzenli hadi hamileyim desem nasıl diyeyim. Zaten asilamadan sonra testte yaptım biliyorsunuz sonuç negatif tı. Şimdi o ay içerisinde hiç o iş olmamisken neden benim adetim daha olmadı. Şuan 5 gün gecikti?Sizce ne olabilir? Lütfen yardımcı olurmusunuz? Fikirlerinizi alayim.

Cnm benim kiyamam şimdi okudum . Bende epeydir girmiyordum siteye. Çok üzüldüm şuan kimbilir ne haldesin. Rabbim bir daha böyle birşey yasatmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…