- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #2.461
Önceki ay hamile kalmış olabilirsin. Evdeki testler yanlış çıkabilirKızlar beni az çok bilenleriniz var. Benim bir durumum var herkeslede paylasamiyorum bana yardımcı olabilir misiniz? Biliyorsunuz kasım ayında aşılama oldum ve adet günüm 4 gün önce geldi ve bu ay içerisinde hiç eşimle il..ki olmadı bir kez bile olmadı yani. Ve şuan adetim 5 gün geçti. Benim adet günlerim çok düzenli hadi hamileyim desem nasıl diyeyim. Zaten asilamadan sonra testte yaptım biliyorsunuz sonuç negatif tı. Şimdi o ay içerisinde hiç o iş olmamisken neden benim adetim daha olmadı. Şuan 5 gün gecikti?Sizce ne olabilir? Lütfen yardımcı olurmusunuz? Fikirlerinizi alayim.
Canm degisik bisey olmus ama mesela asilamada tutmus olabilir ve cok yeni oldugi icinde knada da cikmamis olabilr yani Allah in isi belli olmaz evet iliski olmamis ama eger bisey varsa cikar ne kadarlik oldugu gec dollenme diye bisey var oyle olmis olabilir yada asilamada ki ilaclardan dolayi olabilir ve kist olusmus olabilir cunku asilamadan sonra kist olusabiliyor benimde adetim 15 gun gecti kesin hamileyim diyodum ama kistmis ne yazikki boyle seyler olabilir cok konustum ama olabilecek ihtimalleri soyledim insallah hayirli biseysirKızlar beni az çok bilenleriniz var. Benim bir durumum var herkeslede paylasamiyorum bana yardımcı olabilir misiniz? Biliyorsunuz kasım ayında aşılama oldum ve adet günüm 4 gün önce geldi ve bu ay içerisinde hiç eşimle il..ki olmadı bir kez bile olmadı yani. Ve şuan adetim 5 gün geçti. Benim adet günlerim çok düzenli hadi hamileyim desem nasıl diyeyim. Zaten asilamadan sonra testte yaptım biliyorsunuz sonuç negatif tı. Şimdi o ay içerisinde hiç o iş olmamisken neden benim adetim daha olmadı. Şuan 5 gün gecikti?Sizce ne olabilir? Lütfen yardımcı olurmusunuz? Fikirlerinizi alayim.
Oylemi bende kist olabilir diyorum. Birde senin 15 gün geçmiş cnm. Ben birde adetten önce kan testi yaptırdım birde adet olunca ama negatifti. O iste hiç olmamisken nasıl olsun değilmi? Cvp için çok tsk ediyorum beni aydinlattigin için çok sağol cnm.Canm degisik bisey olmus ama mesela asilamada tutmus olabilir ve cok yeni oldugi icinde knada da cikmamis olabilr yani Allah in isi belli olmaz evet iliski olmamis ama eger bisey varsa cikar ne kadarlik oldugu gec dollenme diye bisey var oyle olmis olabilir yada asilamada ki ilaclardan dolayi olabilir ve kist olusmus olabilir cunku asilamadan sonra kist olusabiliyor benimde adetim 15 gun gecti kesin hamileyim diyodum ama kistmis ne yazikki boyle seyler olabilir cok konustum ama olabilecek ihtimalleri soyledim insallah hayirli biseysir:))
Cnm ben kan testi yaptırmıştım ama.Önceki ay hamile kalmış olabilirsin. Evdeki testler yanlış çıkabilir
Evet ayni seyi bende yasadim hacamat yaptirdim belimden ve adet olamadim bu ay bi türlü bende ona bagladim ama bilmiyorumBirde bu ay aşılamadan sonra gebelikte olmayınca hacamat yaptırdım kızlar acaba oda geciktirebilir mi?
Anladım. Kullandığın ilaç var mı?Cnm ben kan testi yaptırmıştım ama.
Şuan kırmızı Kore ginseng kullanıyoruz yeni başladık birisi önerdi cnmAnladım. Kullandığın ilaç var mı?
Amin canım inşallahh yeni yılın kutlu olsunKizlar yeni yil hepinize saglik mutluluk biraz para boy boyda bebiss versin insallah hepimiz yeni yilda dualarimiza kavusuruz umarim.
Onemli degil cnmOylemi bende kist olabilir diyorum. Birde senin 15 gün geçmiş cnm. Ben birde adetten önce kan testi yaptırdım birde adet olunca ama negatifti. O iste hiç olmamisken nasıl olsun değilmi? Cvp için çok tsk ediyorum beni aydinlattigin için çok sağol cnm.
Canım çok girmiyorum artık siteye teşekkür ederim Allah bir daha ne bana ne de bir başkasına yaşatsın ben 8 haftada bile ne kadar alışmışım ona onu farkettim annelik gerçekten karşılıksız sevgiymiş şimdi daha iyi anlıyorum inş bu yavrumun acısını unutturacak başka evladım daha olur sağlıklı şekildefatmasecret19 canım ben inanıyorum senin en kısa zamanda bebişin olacak inşallah. Üzülmemeye çalış. Rabbim büyük. Dinlen dön aramıza
Amin canım Allah bir daha ne bana ne de bir başkasına yaşatsın böyle bir acıCnm benim kiyamam şimdi okudum . Bende epeydir girmiyordum siteye. Çok üzüldüm şuan kimbilir ne haldesin. Rabbim bir daha böyle birşey yasatmasin.
Amin canim insallah.ne kadar uzulme desekte cok uzulursun biliyorum ama en azindan umutsuz olma hepimiz bigun anne olacagiz eminim ben hem boyle olmuyosa tup bebek olursun sen demistin arastirdim cok iyi bi doktor var diye ayni durumu yanlis hatirlamiosam sen iki kere yasadin dimi gen testi falan yaptirirsin herseyde gonlun rahat olarak cikarsin bu yola bi seferde oyle denersin uzulme artik dogalmis asilamaymis kendini yipratma bence en kaliteli sperm ve en kaliteli yumurtayla denendiginde mutlu son olacak bence.soyle dusun en azindan hamile kalabiliyorum ve birgunde dogumum olcak.bizler pozitifi bile goremedik ve surekli acaba neden hic olmuyo neden hic gebelik gorulmedi diye daha umutsuz oluyoruz ama yinede caba iste umut kirintisi devam edioCanım çok girmiyorum artık siteye teşekkür ederim Allah bir daha ne bana ne de bir başkasına yaşatsın ben 8 haftada bile ne kadar alışmışım ona onu farkettim annelik gerçekten karşılıksız sevgiymiş şimdi daha iyi anlıyorum inş bu yavrumun acısını unutturacak başka evladım daha olur sağlıklı şekilde
Canım pıhtılaşma testi yaptırcam bir çünkü doktor bu böyle oldu diye ama diğeri %90 olmaz dedi yine de test yaptırabilirsin dedi bu senin şanssızlığın olmuş dedi canımAmin canim insallah.ne kadar uzulme desekte cok uzulursun biliyorum ama en azindan umutsuz olma hepimiz bigun anne olacagiz eminim ben hem boyle olmuyosa tup bebek olursun sen demistin arastirdim cok iyi bi doktor var diye ayni durumu yanlis hatirlamiosam sen iki kere yasadin dimi gen testi falan yaptirirsin herseyde gonlun rahat olarak cikarsin bu yola bi seferde oyle denersin uzulme artik dogalmis asilamaymis kendini yipratma bence en kaliteli sperm ve en kaliteli yumurtayla denendiginde mutlu son olacak bence.soyle dusun en azindan hamile kalabiliyorum ve birgunde dogumum olcak.bizler pozitifi bile goremedik ve surekli acaba neden hic olmuyo neden hic gebelik gorulmedi diye daha umutsuz oluyoruz ama yinede caba iste umut kirintisi devam edio
Ayy canım ya valla aynı bendede bende aşılamadan önce diyordum tutmazsa deneriz hemen sonra vazgectim ayni sekilde devam benim daha gunum gelmedi cuma günü bakalım bende şimdilik düsünmüyorum aşılama tekrar belki nisan gibi falan Allahım insallah kendiliginden olur hepimizin bu seneKayboldun ortalardan canım :) iyiyim ben çarşamba adet oldum bu sefer erken olmadım normal geldi ama yine doktora gitmedim yaa aşılama yaptırmak istemiyorumbi kaç ay normal denemeye devam edicez, sen nasılsın nerelerdesin sende durumlar ne?
Kızlar beni az çok bilenleriniz var. Benim bir durumum var herkeslede paylasamiyorum bana yardımcı olabilir misiniz? Biliyorsunuz kasım ayında aşılama oldum ve adet günüm 4 gün önce geldi ve bu ay içerisinde hiç eşimle il..ki olmadı bir kez bile olmadı yani. Ve şuan adetim 5 gün geçti. Benim adet günlerim çok düzenli hadi hamileyim desem nasıl diyeyim. Zaten asilamadan sonra testte yaptım biliyorsunuz sonuç negatif tı. Şimdi o ay içerisinde hiç o iş olmamisken neden benim adetim daha olmadı. Şuan 5 gün gecikti?Sizce ne olabilir? Lütfen yardımcı olurmusunuz? Fikirlerinizi alayim.
Kan da yaptırmışsın, ilişki de olmamış hamile olma ihtimalin yok gibi. Stres de adeti geciktirir, neden olmadım diye kafana takıyorsan... Ama bencd yarın bir jinekolağa görün canım. İçin rahatlar en azındanKızlar beni az çok bilenleriniz var. Benim bir durumum var herkeslede paylasamiyorum bana yardımcı olabilir misiniz? Biliyorsunuz kasım ayında aşılama oldum ve adet günüm 4 gün önce geldi ve bu ay içerisinde hiç eşimle il..ki olmadı bir kez bile olmadı yani. Ve şuan adetim 5 gün geçti. Benim adet günlerim çok düzenli hadi hamileyim desem nasıl diyeyim. Zaten asilamadan sonra testte yaptım biliyorsunuz sonuç negatif tı. Şimdi o ay içerisinde hiç o iş olmamisken neden benim adetim daha olmadı. Şuan 5 gün gecikti?Sizce ne olabilir? Lütfen yardımcı olurmusunuz? Fikirlerinizi alayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?