Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Kizlar bana da bi yardimci olsaniz esimin sperm ileri hareketi 0 nasl duzelcek yada duzelir mi bilginiz var miiiiiii
Canim eşine keciboynuzu kürünü yap insallah faydası olur.Netten tarifine bak ben denedim..Bir arkadasimda denedi gerçekten sayı ve hareket yükseldi.Dilerin senin için de bir fayda sağlar.

Kızlar ilk kez aşılama yaptırmis bir anne adayi olarak hepinize sevgiler harikasiniz.Aşılama tarihim;25 aralık 8 güne giriyoruz artık.ilk iki gun tansiyon dusuklugu yasadim.Belim ve karnimin sol tarafinda kasılmalar var bugün ilk kez midem bulandı.Klomen kullandığımdan beri kabız hali devam ediyor.Heyecan had safhada.Rabbim isteyen herkese nasip etain inşallah

Ne kdr sure sonra aslama denediniz canim
Bnm de fsh 10 o yuzden bu ay yaptiricam nasipse kisaca anlatrmisin ne yapmak gerekiyor

Ben iki ay önce klomen kullanip yumurtlama takibiyle göbekten catlatma ignesi oldum minicik bir igne korkmaya gerek yoksonra o ay sadece klomenle gebe kalamadim.Dr.rahim filme geldi sira dedi ozel hastanede fiyat pahalı oldugu için 750 tl idi.fakülteye gittim.Dr. karşılasmam bi bu sekilde oldu.Tum hormon testlerim yumurtlama takibi ultrason fciktilarim esimin testi yanimdaydi.Direk rahim filmiden bahsettim durumu izah ettim.%10 ihtiml için rahim filmi ile canını yaklamayalim.Aşılama yapalım dedi.Sonra yumurtlama takibi yaptı.Adet 3.günü en son muayene oldu ve catlatna ignesine gerek bile olmadığını söyledi.iliski dedi ogun için.Birgun sonrada asilamami yapti.25 aralık 2016 da.Bugün 8.Gün Bel ağrım ve kabiz olmam dışında birsey hissetmiyorum.Ananas ile sıkı dost oldum aklinizda bulunsunfaydam olabilirse ne mutlu bana

Canim eşine keciboynuzu kürünü yap insallah faydası olur.Netten tarifine bak ben denedim..Bir arkadasimda denedi gerçekten sayı ve hareket yükseldi.Dilerin senin için de bir fayda sağlar.
Ya canm onu yapiyorum duzenli olarak ve bide evicap largine cinko diye sperm hizlandiran ilac varmis baska bibsayfada arkadas kullnmis ve cok ise yaramis hic bunlari kullanan yda kullanmos birini duymadiniz mii yaaaa

Ananasin ne faydssi varms canim

Kızlar ben daha regl olmadım dün durumumu yazdım 6 gün geçti acaba kistmi olustuda olmuyorum. Birde yumurta akında bir lekelenmem oldu bugün.

Dünkü mesajım kızlar.

Asude sen oldunmu regl kacgun gecikti cnm
Adetten önce de beyaz akıntı çok geliyor canım

Ya canm onu yapiyorum duzenli olarak ve bide evicap largine cinko diye sperm hizlandiran ilac varmis baska bibsayfada arkadas kullnmis ve cok ise yaramis hic bunlari kullanan yda kullanmos birini duymadiniz mii yaaaa
Bununla ilgili evitap 200 ml e vitaminini öneririm ben denedim.asilamaya gittigimizde hareketlilik sayısı %100 dü canim.ilk başta %65 ti.

Merhaba arkadaşlar cuma günü regli günüm diş agrım var ilaç içmemde sıkıntı olur mu bi umut varsa diyorum bi sıkıntı yaratırmı ilaç içmem

Kizlar aranizda klomenle asilama yaptiran var mi ben birincisini igne oldum. Doktor degistirdim bu da klomen verdi sizce klomenle mi daha etkili igne ile mi cevap verin lutfen kafam cok karisti

Bence icme canim supheleniyosan
Idare etmeye çalışıyorum inşallah daha kötu olmam istediğimiz için insan acaba diyo bakalım geçer inşallah ilk gittigin doktor özelmiydi canım genelde devlet ilk klomenle başlıyor ama özel direk igne ile diye genelde duydum igne daha etkili diye okumuştum sanki ama emin degilim

Kizlar aranizda klomenle asilama yaptiran var mi ben birincisini igne oldum. Doktor degistirdim bu da klomen verdi sizce klomenle mi daha etkili igne ile mi cevap verin lutfen kafam cok karisti
İlk dr.ozeldi.gunde iki adet klomen içmistim.yumurta olgunlasinca catlatma iğnesi vurmuştu.Suandaki dr. Fakültede doç. O klomeni gunde tek verdi.Ve yumurta catlatma ignesi vermedi.Ama sanırım bahsettigin günlük igneler galiba yumurta buyutmek için..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…