- 18 Mart 2016
- 237
- 81
- 28
- 33
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #2.501
insallah gecer canim Allah sifa versin.Idare etmeye çalışıyorum inşallah daha kötu olmam istediğimiz için insan acaba diyo bakalım geçer inşallahilk gittigin doktor özelmiydi canım genelde devlet ilk klomenle başlıyor ama özel direk igne ile diye genelde duydum igne daha etkili diye okumuştum sanki ama emin degilim
Evet benim bahsettiğim o igneler sen asilama oldun mu hic canimİlk dr.ozeldi.gunde iki adet klomen içmistim.yumurta olgunlasinca catlatma iğnesi vurmuştu.Suandaki dr. Fakültede doç. O klomeni gunde tek verdi.Ve yumurta catlatma ignesi vermedi.Ama sanırım bahsettigin günlük igneler galiba yumurta buyutmek için..?
Oldum evet ilk kez.Bugün 9.günüm gün yaklaştıkça tedirgin oluyorum.Evet benim bahsettiğim o igneler sen asilama oldun mu hic canim
İnşallah tutmustur. Peki klomenle mi oldun.Oldum evet ilk kez.Bugün 9.günüm gün yaklaştıkça tedirgin oluyorum.
Evet sadece klomen kullandım adet 10.günü yumurtalar 18mm ve 17 mm di.12.günümde de aşılama yaptirdim.Sizce yarın 10.gün ya saglik ocağında tahlil yaptirayim mi ne dersiniz?belli olur mu?6.gun idrarla baktım meraktan silik cizgi çıkmıştı yaniltici olabilir diye pek kale almadım fikir verin bana kızlar??15.günü mu bekliiiiim yarın gideyim mi?İnşallah tutmustur. Peki klomenle mi oldun.
Belli olur mu bilmiyorum bence bi kac gun daha bekle belki geç döllenme olmus olabilir. Ben 14 gunumde yaptirmistimEvet sadece klomen kullandım adet 10.günü yumurtalar 18mm ve 17 mm di.12.günümde de aşılama yaptirdim.Sizce yarın 10.gün ya saglik ocağında tahlil yaptirayim mi ne dersiniz?belli olur mu?6.gun idrarla baktım meraktan silik cizgi çıkmıştı yaniltici olabilir diye pek kale almadım fikir verin bana kızlar??15.günü mu bekliiiiim yarın gideyim mi?
Belli olur mu bilmiyorum bence bi kac gun daha bekle belki geç döllenme olmus olabilir. Ben 14 gunumde yaptirmistim[/QU
Dr.15.gün çağırmıştı ben başıma gelecek varmış gibi merak ediyorum10günde belli oluyor diye okudum hep aklımda öyle kaldı 6.gün idrar tahlili yaptım ben biri koyu biri pembe çıktı sonra kayboldu sihir gibi :)o neyin nesiydi peki
İğne ile daha etkiliKizlar aranizda klomenle asilama yaptiran var mi ben birincisini igne oldum. Doktor degistirdim bu da klomen verdi sizce klomenle mi daha etkili igne ile mi cevap verin lutfen kafam cok karisti
Kan tahlilinde 10.gun cikar diye okumuştum hep zaten o sebeple gittim.yanilma ihtimali var mi kiHimm umarim yukselir canim yaniltmis olmayim seni ama genelde bugunlerde varsa sinyal verio yinede reglin gelmedikce umut dewam ediyo
Ben canım ben 10. Günde öğrendim hamileliğimiAsilamada 10.gun tahlil yaptiran varmı kızlar aranizda???
Naptin canım yaptin mi testHayırlısı Allahtan
Canim naptin pihtilasma testlerini verebildinmi bendende istediler ben dun verdim sonucu bekliorum bakalim onceden istemeleri cok iyi oldu benim icinBen canım ben 10. Günde öğrendim hamileliğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?