Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

insallah gecer canim Allah sifa versin.
Evet ozele gitmistim ilk klomenle normal denediik olmadi sonra igneyle asilama olmustum tuttu ama dusuk yaptim sonra 8 ay ara verdim bu ay da klomen verdi duruma gore asilama olabilir dedi bende oyle duymustum ama bilemiyorum insallah hayırlısı olur hic umudum yok maalesef

Evet benim bahsettiğim o igneler sen asilama oldun mu hic canim

İnşallah tutmustur. Peki klomenle mi oldun.
Evet sadece klomen kullandım adet 10.günü yumurtalar 18mm ve 17 mm di.12.günümde de aşılama yaptirdim.Sizce yarın 10.gün ya saglik ocağında tahlil yaptirayim mi ne dersiniz?belli olur mu?6.gun idrarla baktım meraktan silik cizgi çıkmıştı yaniltici olabilir diye pek kale almadım fikir verin bana kızlar??15.günü mu bekliiiiim yarın gideyim mi?

Belli olur mu bilmiyorum bence bi kac gun daha bekle belki geç döllenme olmus olabilir. Ben 14 gunumde yaptirmistim

Canim doktorlar 14. Gun falan diyo ama onun sebebi normal sartlarda adet gunune denk gelio adet olmazsa yaptirmis oluyo sebep o normalde 22. Gunde kesin sonuc alinio benim ilk asilamamda doktorumu aradim dollenme olduysa 10. Gunden sonra cikar demisti ben 11. Gun yaptirdim negatifti saten oylelikle ogrendim iki gun gecincede adet olmustum bugun saten aksam oldu bugunde bekle yarin baktir derim bu benim fikrim varsa cikar diye dusunuyorum

Himm umarim yukselir canim yaniltmis olmayim seni ama genelde bugunlerde varsa sinyal verio yinede reglin gelmedikce umut dewam ediyo

Cok sanmiorum canim olurya kicuk bi ihtimal millet hep dioya iste kah su gun baktirdim yoktu soyle oldu garip sans oyunlari o beni hic bulmazda belki ufak ihtimal seni bulacaksa diyerekten dedim yoksa sonuc olumsuz yani normal sartlarda

Hayirlisi ya kendini yipratma cok uzulme gerci ilk seferse ilkinde koyuyo sonra asilamada dogal aylardaki olumsuzluklar gibi dogal bi hale gelio ben uc kere oldum ikiyle ucte hic uzulmedim diyebilirim benim bunye hamile kalamadigina inandi iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…