- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #2.521
Yok canım daha vermedim ben haftaya kontrole gideceğim o zaman söyleyeceğim tatlım daha kanamam da kesilmedi zatenCanim naptin pihtilasma testlerini verebildinmi bendende istediler ben dun verdim sonucu bekliorum bakalim onceden istemeleri cok iyi oldu benim icin
Sen iyi yapmışsın erkenden öğrenmek daha iyiCanim naptin pihtilasma testlerini verebildinmi bendende istediler ben dun verdim sonucu bekliorum bakalim onceden istemeleri cok iyi oldu benim icin
Benim gittiğim tıp fakültesi ama yine de gidince sorarım canım tabi o önemli bir testHim anladim canim ama bence bi arastir gidecegin hastanede yapilio mu testler ben Ankaraya gidip verdim bulundugum sehirde yok onu vermek icin genetik dali olmasi lazim hastanenin.
Hayirlisi bakalim iyi oldu simdi tupte ilki tutmasa ilk ona yoneltecekler birde kromozomlara bunu yaptirmis oldum en azindan sorun cikmazsa icim rahat eder cikarsada igneye baslarlar surecte.hayirlisi bakalim reglim gelsinde baslicaz umarim guzel seyler olur hakkimda ve cumlemizeSen iyi yapmışsın erkenden öğrenmek daha iyi
Amin canım inş doktor bana ikinci defa böyle %90 olmaz bir daha dedi ama %100 diyemem dedi ben de o yüzden yaptırmak istiyorumHayirlisi bakalim iyi oldu simdi tupte ilki tutmasa ilk ona yoneltecekler birde kromozomlara bunu yaptirmis oldum en azindan sorun cikmazsa icim rahat eder cikarsada igneye baslarlar surecte.hayirlisi bakalim reglim gelsinde baslicaz umarim guzel seyler olur hakkimda ve cumlemize
Aynen canım düşünüyorum bende zaten her şey olup bitikten sonra insan çok üZülüyor neye göre dediğini İnan bilmiyorum ben sonuçta tıp fakültesi idi amaPeki %90 ihtimali nasil verdiki tedbirlerini onceden kendi yaptirmadan belki senin digeride bu sebeplerden dolayi daha erken olmustu boyle bence sen bana kalirsa ne test varsa onceden yaptir derim tekrarlayan dusukler ve olumlerin altinda illaki bisey yatar diye dusunuyorum ben
Nilgen cnm dün ikinci aşılamamı Allah'ın izni ile oldum cnm şükürler olsun elhamdülillah. Evet kimsecikler yok. Nerdesiniz kızlar:-(Kizlar hic sesiniz cikmiyo ne yapiyosunuzz nasl gidiyo asilama yaptiranlar nasl gidiyo hebr var mi
Hayırlı olsun canım nasılsın ağrın sızın var mıNilgen cnm dün ikinci aşılamamı Allah'ın izni ile oldum cnm şükürler olsun elhamdülillah. Evet kimsecikler yok. Nerdesiniz kızlar:-(
Hayırlı olsun canım nasılsın ağrın sızın var mı
Bende iyiyim canım toparlanıyorum yavaş yavaşŞuan elhamdülillah iyiyim canım. Sen nasılsın neler yapıyorsun?
Nilgen cnm dün ikinci aşılamamı Allah'ın izni ile oldum cnm şükürler olsun elhamdülillah. Evet kimsecikler yok.
Ayy canm hadi hayirli olsun nasil iyi misin inslalah hayirlisi olur canmm benimm hersey gonlunce olsun bizde raporu bekliyoz cikarsa 2. Asilamami olucam vende insallah guzwl haberler veririsin canm :)Nilgen cnm dün ikinci aşılamamı Allah'ın izni ile oldum cnm şükürler olsun elhamdülillah. Evet kimsecikler yok. Nerdesiniz kızlar:-(
Canım bana doktor bişey dememişti ama aşılamadan 3 gün sonra ilişki olmuştu belki yumurta geç çatladıysa kaçırmayalım diye ben düşünüyorum ki benim ki o zaman bile tütmüş olabilir çünkü ilişkiden 1 gün sonra kasıklarım da yine ağrı olmuştuNilgen minikler fatmasecret hepinize TSK ediyorum. Ben birşey merak ediyorum. Size aşılamadan sonra doktor iliski önerdimi? Ve sizde aşılamadan sonra iliski oldumu?
Anladım cnm cvp için çok teşekkür ederim.rabbim seninde yar ve yardımcın olsun.Canım bana doktor bişey dememişti ama aşılamadan 3 gün sonra ilişki olmuştu belki yumurta geç çatladıysa kaçırmayalım diye ben düşünüyorum ki benim ki o zaman bile tütmüş olabilir çünkü ilişkiden 1 gün sonra kasıklarım da yine ağrı olmuştu
Teşekkür ederim canım inş kısa sürede sağlıklı bebeklerimiz olurAnladım cnm cvp için çok teşekkür ederim.rabbim seninde yar ve yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?