Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Saol canim benim darisi sizlerin basina insallahhhh.nerden basladamki ben bile hala inanamiyorum.en sonki asilamamda tutmazsa tup bebege gidicem diodum hep hatirlarmisin.nese ucuncuyude oldum ondada adet olunca doktor arastirmaya basladim.nese doktorla gorusmelerimizde tam yumurtlama donemleriydi muayene oldum hersey guzel gozukuyo bu ay bile kalabilirsin dedi bende tabi herkes oyle soyluyo modundayim.iki ay bekleyelim istersen dedi dogal dene bende yok ben oyle daha cok strese giriorum dedim tamam adetin ikinci gunu gel dedi.nese ben adet zamanima valiz maliz hersey hazir bekliorum ki benimki hep vaktinde olur olur olmaz ankaraya gidicem.bir gun gecti sadece adetim calistigim hastaneye gidip rapor aliyim nasilsa ankarada gelir stres oldum heycan basti tup bebek icin saniyorum bide kan veriyimde sonuc cikana kadar bile hasta olurum ben dedim.eve geldim arkadasim aradi laboratuvardan inanamadim sok oldum masallah hamileydim.ve inanmazsiniz bizim iliski belki bu ay sadece iki kez olmustu heray gun asiri yap tutma bu ay boyle.rabbim bize o kadar parayi verdirmedi.sukurler olsun.simdide heran bi aksilik cikacak diye tetikteyim geride diorum yiyecek ekmegi varsa hic bisey olmaz diyorum ne uzattim arkadas

Canim bide ne soylicem ben Ankaraya gidince doktor gorusmede test sonucu bile olmadan corasprin baslatti bana.ertesi gunde gittim hemen genetige pihtilasma faktorlerimi verdim.hani eminmisin dersen bilmiorum ama belki corasprin hami birakmistir beni ise yaramistir.bi kac gun oldu sonuclarimda cikti genetikten gelen bi pihtilasma sorunum yokmus ama hafif varmis.ona da doktorum illa clexane basladi bugunden itibaren.

Canım ne güzel ben ilk öğrendiğimde pıhtılaşma olabilir mi test yapsam dediğimde doktor bana gerek Yok dddi kaldı ki benim ailemde pıhtılaşma hastalığı var Dedem ve onun iki kardeşi pıhtı atmasından dolayı felç geçirdi Zaten bir test yapayım eğer öyle çıkarsa o zaman benden çekecekleri var

Canim doktorumda benim aile faktorunu dusundugunden yaptirmami istedi babam tansiyon seker kalp hastasi 48 yasinda falan yani cok erken bi yasta bypass oldu sigara alkol hic yoktu.ama benimkiler nerden anlasilio bilmiorumda aileden gelen deilmis sonuclarimda hafif cikmis yani clexaneda sart deilmis ama zor elde edilen gebelik olunca doktorum kullanmami istio uc tane heterezigot cikmis.cok kotusu homozigot olmasiymis sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…