- 21 Ekim 2016
- 380
- 155
- 23
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #2.541
Ayyy çok güzel bir haber doğal mı oldu aşılama mı canım çok sevindim darısı sağlıklı şekilde tekrar benim başıma inşBu arada kizlar darisi tum gönlumce size olsun insallah ben hamileyim rabbime sukur
Ayyy cnm hayirli olsun rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallahhhhDogal oldu canim ummadigim bi sekilde mucize oldu.ins darisi isteyen herkese.daha cok yeni ins sonu hayirli olur.
Canm bide herhangi bi sorununuz varmiydiAyyy cnm hayirli olsun rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallahhhh
Canım ne güzel kaç çıktı beta hcgDogal oldu canim ummadigim bi sekilde mucize oldu.ins darisi isteyen herkese.daha cok yeni ins sonu hayirli olur.
Sebepsiz diyolardi hep canimCanm bide herhangi bi sorununuz varmiydi
İlk gun 126 iki gun sonra 255 canimCanım ne güzel kaç çıktı beta hcg
Ayy hadi hayırlısı canım daha yeni öğrendin herAlde Allah'ım sağlıklı şekilde ilerletsin inşİlk gun 126 iki gun sonra 255 canim
Çok sevindim canım inş bana da dua etEwet canim adetim bir gun gecikince ogrendim daha 4 gun oldu hayirlisiyla devami gelir ins
Aaaaa hamişmisin canım çoook sevindim darısı bizlerin başına canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah, bi süredir takip edemiyodum anlatsana nasıl oldu aşılamamı? Normal yollamı kaldın?Ewet canim adetim bir gun gecikince ogrendim daha 4 gun oldu hayirlisiyla devami gelir ins
Hiç bakmadılar ki ona canım beta hcg düzenli artıyor diye niye bakmadılar bilmiyorumEderim canim mutlaka isteyen herkesede ediyorum hep ins benimkide saglikli devam eder.sen betana baktirirjen progesteronunada baktironuydun
Canım ne güzel ben ilk öğrendiğimde pıhtılaşma olabilir mi test yapsam dediğimde doktor bana gerek Yok dddi kaldı ki benim ailemde pıhtılaşma hastalığı var Dedem ve onun iki kardeşi pıhtı atmasından dolayı felç geçirdi Zaten bir test yapayım eğer öyle çıkarsa o zaman benden çekecekleri varCanim bide ne soylicem ben Ankaraya gidince doktor gorusmede test sonucu bile olmadan corasprin baslatti bana.ertesi gunde gittim hemen genetige pihtilasma faktorlerimi verdim.hani eminmisin dersen bilmiorum ama belki corasprin hami birakmistir beni ise yaramistir.bi kac gun oldu sonuclarimda cikti genetikten gelen bi pihtilasma sorunum yokmus ama hafif varmis.ona da doktorum illa clexane basladi bugunden itibaren.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?