Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Hayırlı olsun canım Allah kucagına almayıda nasip etsin darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah

Maşallah cnm ya birde iki kez diyorsun. Gün aşırı olunca değilde iki kez olmayla. Rabbim verecek oldumu hiçbirşey engel olmuyor. Hayırlı sağlıklı hamileliğin olsun inşaallah. Bize ve banada dua edermisin? Cnm profilini ondanmı değiştin ama sanırım hamileliginden önce degismistin.

Maşallah cnm ya birde iki kez diyorsun. Gün aşırı olunca değilde iki kez olmayla. Rabbim verecek oldumu hiçbirşey engel olmuyor. Hayırlı sağlıklı hamileliğin olsun inşaallah. Bize ve banada dua edermisin? Cnm profilini ondanmı değiştin ama sanırım hamileliginden önce degismistin.

Kızlar 3 tane olmuş mesaj.nette sorun vardı ve çok yavaştı bende bir kaç kez gondermeme rağmen gelmeyince. tekrar tekrar deneyince çok gelmiş pardon.

Kızlar 3 tane olmuş mesaj.nette sorun vardı ve çok yavaştı bende bir kaç kez gondermeme rağmen gelmeyince. tekrar tekrar deneyince çok gelmiş pardon.

Saol canim ins en kisa surede darisi seninde basina olsun.resmimi diosun heralde canim ewet oncesinde degistirmistim iki gun onceydi sanirim icime dogmus gibi degistirmisim hayirlisi bakalim insallah hersey hepimiz icin cok guzel olur

kizlar bide sut kürünu deneyin ondan sonra tedaviye gecin derim sute maydonoz dograyip kaynatin bugusuna oturu adetiniz bitince 3gun yapin birer kez

Kızlar merhaba adetin 4.gününde doktora gittim. 2tane yumurtam var 10 ve 11mm. Yine klomen verdi ve iğne içinde heyet raporu çıkarıldı. Rapor çıkana kadar boş durma diye klomen verdim adetin 11.günü gel dedi. Şimdi ben klomeni kullanıp gidicem de bu iğneleri ne zaman kullancam kullancam. Yarın tekrar gidicem doktora sormaya fatmasecret19

Canım doktor sana iğneyi nasıl kullanacağını söyler herAlde yumurta gelişmezse diye vermiştir iğneyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…