- 17 Temmuz 2012
- 528
- 105
- 323
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #2.561
Hayırlı olsun canım Allah kucagına almayıda nasip etsin darısı tüm bekleyenlerin başına inşallahCanim doktorumda benim aile faktorunu dusundugunden yaptirmami istedi babam tansiyon seker kalp hastasi 48 yasinda falan yani cok erken bi yasta bypass oldu sigara alkol hic yoktu.ama benimkiler nerden anlasilio bilmiorumda aileden gelen deilmis sonuclarimda hafif cikmis yani clexaneda sart deilmis ama zor elde edilen gebelik olunca doktorum kullanmami istio uc tane heterezigot cikmis.cok kotusu homozigot olmasiymis sanirim
Saol canim benim darisi sizlerin basina insallahhhh.nerden basladamki ben bile hala inanamiyorum.en sonki asilamamda tutmazsa tup bebege gidicem diodum hep hatirlarmisin.nese ucuncuyude oldum ondada adet olunca doktor arastirmaya basladim.nese doktorla gorusmelerimizde tam yumurtlama donemleriydi muayene oldum hersey guzel gozukuyo bu ay bile kalabilirsin dedi bende tabi herkes oyle soyluyo modundayim.iki ay bekleyelim istersen dedi dogal dene bende yok ben oyle daha cok strese giriorum dedim tamam adetin ikinci gunu gel dedi.nese ben adet zamanima valiz maliz hersey hazir bekliorum ki benimki hep vaktinde olur olur olmaz ankaraya gidicem.bir gun gecti sadece adetim calistigim hastaneye gidip rapor aliyim nasilsa ankarada gelir stres oldum heycan basti tup bebek icin saniyorum bide kan veriyimde sonuc cikana kadar bile hasta olurum ben dedim.eve geldim arkadasim aradi laboratuvardan inanamadim sok oldum masallah hamileydim.ve inanmazsiniz bizim iliski belki bu ay sadece iki kez olmustu heray gun asiri yap tutma bu ay boyle.rabbim bize o kadar parayi verdirmedi.sukurler olsun.simdide heran bi aksilik cikacak diye tetikteyim geride diorum yiyecek ekmegi varsa hic bisey olmaz diyorum ne uzattim arkadas
Saol canim benim darisi sizlerin basina insallahhhh.nerden basladamki ben bile hala inanamiyorum.en sonki asilamamda tutmazsa tup bebege gidicem diodum hep hatirlarmisin.nese ucuncuyude oldum ondada adet olunca doktor arastirmaya basladim.nese doktorla gorusmelerimizde tam yumurtlama donemleriydi muayene oldum hersey guzel gozukuyo bu ay bile kalabilirsin dedi bende tabi herkes oyle soyluyo modundayim.iki ay bekleyelim istersen dedi dogal dene bende yok ben oyle daha cok strese giriorum dedim tamam adetin ikinci gunu gel dedi.nese ben adet zamanima valiz maliz hersey hazir bekliorum ki benimki hep vaktinde olur olur olmaz ankaraya gidicem.bir gun gecti sadece adetim calistigim hastaneye gidip rapor aliyim nasilsa ankarada gelir stres oldum heycan basti tup bebek icin saniyorum bide kan veriyimde sonuc cikana kadar bile hasta olurum ben dedim.eve geldim arkadasim aradi laboratuvardan inanamadim sok oldum masallah hamileydim.ve inanmazsiniz bizim iliski belki bu ay sadece iki kez olmustu heray gun asiri yap tutma bu ay boyle.rabbim bize o kadar parayi verdirmedi.sukurler olsun.simdide heran bi aksilik cikacak diye tetikteyim geride diorum yiyecek ekmegi varsa hic bisey olmaz diyorum ne uzattim arkadas
Saol canim ins en kisa surede darisi seninde basina olsun.resmimi diosun heralde canim ewet oncesinde degistirmistim iki gun onceydi sanirim icime dogmus gibi degistirmisim hayirlisi bakalim insallah hersey hepimiz icin cok guzel olurKızlar 3 tane olmuş mesaj.nette sorun vardı ve çok yavaştı bende bir kaç kez gondermeme rağmen gelmeyince. tekrar tekrar deneyince çok gelmiş pardon.
.M Mehlika1985 canım bana da doktor aşılamadans2gün sonra gün aşırı ilişki dedi.
.M Mehlika1985 canım bana da doktor aşılamadans2gün sonra gün aşırı ilişki dedi.
İlk aşılama tutmadı. Geçen ay da dinlen dedi. Yarın tekrar gidicem doktora 2.aşılama için bu ay iğne artı aşılama olacak..
Cvp için tşk ederim cnm.şuan sen ne durumdasin?
canım çok sevindim hayırlı olsun Allah hayırlı sağlıklı kucağına aldırsın cnm inş. aşılamayı üst üste denemeli miyiz sadeceSaol canim Allah isteyen herkese versin insallahhhh
Canım doktor sana iğneyi nasıl kullanacağını söyler herAlde yumurta gelişmezse diye vermiştir iğneyiKızlar merhaba adetin 4.gününde doktora gittim. 2tane yumurtam var 10 ve 11mm. Yine klomen verdi ve iğne içinde heyet raporu çıkarıldı. Rapor çıkana kadar boş durma diye klomen verdim adetin 11.günü gel dedi. Şimdi ben klomeni kullanıp gidicem de bu iğneleri ne zaman kullancam kullancam. Yarın tekrar gidicem doktora sormayafatmasecret19
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?