Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Slm kızlar nasılsınız? Gelişme varmı hamiş varmı topiğimizde? Ben aynı hamam aynı tas Rabbimin ol demesini bekliyorum bat 1 bi mucize olur inşallah

Slm kızlar nasılsınız? Gelişme varmı hamiş varmı topiğimizde? Ben aynı hamam aynı tas Rabbimin ol demesini bekliyorum bat 1 bi mucize olur inşallah
Ayy canım ya bildirim geldi senin yazdıgını görünce acaba dedim inşallah bu sfr olr canim benmde 26 si ahh ahh ne umutlarimiz vardi topiği ilk açtıginda neyse herşeyde vardır bi hayır bekliyoruz güzel günleri hayırlısıyla

Keşke dediğin gibi olsaydı ama malesef hala bi umut günler aylar geçiyo canım şuanda eli kulağında adetimin ve ben nolur gelmesin diye dua ediyorum öyle garip bi psikilojiye giriyosun ki hem çok uzun zamandır olmayınca hiç olmayacak gibi geliyo hemde adet dönemi yaklaşınca acabalar başlıyo napıcaz böyle canım bilemiyorum artık kürlere falanmı başlasak

Siz aşılama yaptırmıyor musunuz? Ben de 2.yi yaptırdım bekliyorum. İnşallah bu sefer olur

Valla sorma.canım ya aynı durumlar.bide duygusallaştım olmadik seye aglıyorum yalniz oldugumda tabiki salıyorum kendimi herlde ben pskolojik heralde arada oyle duygu yogunlugu valla bi ara kür arastiryodum sonra zaman gectikce hicbisy etki etmiycek gibi gelmeye başladı bakalim aşılamadan nekadr olumsuzuda düsümsem cok umutluydum.farkliduygular icerisindeydim bidaha denemiycem.zaten tup bebek deniycem ondan boş çıkmam inşallah ozamn büyük yıkım olur benim.icin Allah isteyen herkese nasip etsin saglikli hayırlı birsekilde çok zor aratmasın kimseyi insallah

Hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz canım aynı durumdayız çok zor gerçekten Rabbim biran önce hepimize isteyen herkese nasip eder inşallah hayırlısıyla (amin) ben bu ayda doğal deniycem martta bi aşılama daha düşünüyorum oda olmazsa bende tüp bebek için iyi bi doktor araştırmaya başlıycam ama temennim onlara gerek kalmadan hepimizin doğal yolla hamile kalması,, biraz daha sabır Allah büyük canım

Kizlar sorum olucak asilamayla ilgili degil fakat en aktif bu grup adetime 10 gun var telefon takvimine gore 14 subatta yumurtlama gunumdu iki uc gundur kasiklarimda agri vardi ve afedersiniz biraz acik olucak ama sormak istiyorum tuvalete ciktigimda peceteye az bi kan ve beyaz sümüksü akinti geldi belirti olabilirmi beklemedigim anda kan geldi ne olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…