- Konu Sahibi Pembepanterr
-
- #2.581
Bugün gittim 2 tane 15.5 mm var sağda ve solda çarşamba tekrar gideceğim cuma da aşılama olur muhtemelen dediCanım doktor sana iğneyi nasıl kullanacağını söyler herAlde yumurta gelişmezse diye vermiştir iğneyi
Ben adet olmayı bekliyorum canım 39 gün oldu daha olmadım korkmaya başladım yani ama herAlde stresten ve niye olmadım diye olmuyorum sökülemiyor bir türlü şişkinlik var aynı adet öncesi gibiSen nasılsın bu arada neler yapıyorsun?
Maydonoz kürü söküyormuş adeti. Test yaptın mı peki?Ben adet olmayı bekliyorum canım 39 gün oldu daha olmadım korkmaya başladım yani ama herAlde stresten ve niye olmadım diye olmuyorum sökülemiyor bir türlü şişkinlik var aynı adet öncesi gibi
Canım yapmadım zaten hamile değilimdir korunduk doktora gideceğim bir hafta daha olmazsamMaydonoz kürü söküyormuş adeti. Test yaptın mı peki?
Biz fe bugün 2.aşılamayı yaptırdık hayırlısıylaCanım yapmadım zaten hamile değilimdir korunduk doktora gideceğim bir hafta daha olmazsam
Hayırlı uğurlu olsun canım bende 3 gün önce adet oldum şükürBiz fe bugün 2.aşılamayı yaptırdık hayırlısıyla
Sağol canım. Hayırlısı ile son adetin olur inşallahHayırlı uğurlu olsun canım bende 3 gün önce adet oldum şükür
Amin canım ama 3 ay korunmak iyi diyorlarSağol canım. Hayırlısı ile son adetin olur inşallah
Rahimin toparlanması için sanırım demi? Rabbim hakkında ne zaman hayırlısı ise o zaman versin inşallah.Amin canım ama 3 ay korunmak iyi diyorlar
Ayy canım ya bildirim geldi senin yazdıgını görünce acaba dedim inşallah bu sfr olr canim benmde 26 siSlm kızlar nasılsınız? Gelişme varmı hamiş varmı topiğimizde? Ben aynı hamam aynı tas Rabbimin ol demesini bekliyorum bat 1bi mucize olur inşallah
Keşke dediğin gibi olsaydı ama malesef hala bi umut günler aylar geçiyo canımAyy canım ya bildirim geldi senin yazdıgını görünce acaba dedim inşallah bu sfr olr canim benmde 26 siahh ahh ne umutlarimiz vardi topiği ilk açtıginda neyse herşeyde vardır bi hayır bekliyoruz güzel günleri hayırlısıyla
Siz aşılama yaptırmıyor musunuz? Ben de 2.yi yaptırdım bekliyorum. İnşallah bu sefer olurKeşke dediğin gibi olsaydı ama malesef hala bi umut günler aylar geçiyo canımşuanda eli kulağında adetimin ve ben nolur gelmesin diye dua ediyorum öyle garip bi psikilojiye giriyosun ki hem çok uzun zamandır olmayınca hiç olmayacak gibi geliyo hemde adet dönemi yaklaşınca acabalar başlıyo napıcaz böyle canım bilemiyorum artık kürlere falanmı başlasak
Ben bu topiği ilk açtığımda ilk aşılamamı yaptırmıştım tutmadı bi kaç ara verdim, inşallah senin ki tutmuştur canımSiz aşılama yaptırmıyor musunuz? Ben de 2.yi yaptırdım bekliyorum. İnşallah bu sefer olur
Valla sorma.canım ya aynı durumlar.bide duygusallaştım olmadik seye aglıyorum yalniz oldugumda tabiki salıyorum kendimi herlde ben pskolojik heralde arada oyle duygu yogunlugu valla bi ara kür arastiryodum sonra zaman gectikce hicbisy etki etmiycek gibi gelmeye başladı bakalim aşılamadan nekadr olumsuzuda düsümsem cok umutluydum.farkliduygular icerisindeydim bidaha denemiycem.zaten tup bebek deniycem ondan boş çıkmam inşallah ozamn büyük yıkım olur benim.icin Allah isteyen herkese nasip etsin saglikli hayırlı birsekilde çok zor aratmasın kimseyi insallahKeşke dediğin gibi olsaydı ama malesef hala bi umut günler aylar geçiyo canımşuanda eli kulağında adetimin ve ben nolur gelmesin diye dua ediyorum öyle garip bi psikilojiye giriyosun ki hem çok uzun zamandır olmayınca hiç olmayacak gibi geliyo hemde adet dönemi yaklaşınca acabalar başlıyo napıcaz böyle canım bilemiyorum artık kürlere falanmı başlasak
İnşallah canım.Ben bu topiği ilk açtığımda ilk aşılamamı yaptırmıştım tutmadı bi kaç ara verdim, inşallah senin ki tutmuştur canım
Hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz canım aynı durumdayızValla sorma.canım ya aynı durumlar.bide duygusallaştım olmadik seye aglıyorum yalniz oldugumda tabiki salıyorum kendimi herlde ben pskolojik heralde arada oyle duygu yogunlugu valla bi ara kür arastiryodum sonra zaman gectikce hicbisy etki etmiycek gibi gelmeye başladı bakalim aşılamadan nekadr olumsuzuda düsümsem cok umutluydum.farkliduygular icerisindeydim bidaha denemiycem.zaten tup bebek deniycem ondan boş çıkmam inşallah ozamn büyük yıkım olur benim.icin Allah isteyen herkese nasip etsin saglikli hayırlı birsekilde çok zor aratmasın kimseyi insallah
Evet canım sağolasın senin var mı gelişmelerRahimin toparlanması için sanırım demi? Rabbim hakkında ne zaman hayırlısı ise o zaman versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?